17

Анонимен

преди 10 месеца

Сакън, не може и.д. гл.прокурор да бъде избран от ВСС! Мирчо от ПП-ДБ и още трима други депутати от ПП и ДБ смятат ТЕ да кажат кой ще бъде Гл.прокурор на РБ, а ВСС трябва само да подпечати искането на управляващите... Боце, ти ни насади тези управляващи. Засрами се и се махни от НС!

16

анонимен

преди 10 месеца

Докато промените конституцията Сарафов ще си управлява прокуратурата и ще нареди изборите от прокурорската квота, а този пробит ВСС ще си избере главен прокурор. Това е схемата. Помнете ми думата. И си мисля,че щом аз се сещам, то и ППДБ знаят ,ама си траят.

15

Анонимен

преди 10 месеца

А ако от ПП-ББ не съберете необходимия брой гласове - напр. част от депутатите на ГЕРБ се въздържат от гласуване 'за' мин.Славов,който не си сдържа нервите срещу избора на ВСС и смятат,че депутатът Иск.Арабаджиев е оклеветил и.д. Гл.прокурор Б.Сарафов, оповестявайки че И.Г. и Б.С. са две страни на една и съща монета,какво ще правите тогава? Вдигате се на протест или нареждате на прокурори и полицаи/жандармеристи да нахлуят в сградата на ВСС?

14

Анонимен

преди 10 месеца

Някой що-годе умен не можаха ли да намерят поне за интервюто?

13

ББ

преди 10 месеца

просто оставки и избори...знаем по руски платено от вебер и еС,БГЕКЗИТ и нов Световен формат,омръзна ни еС-кгб грабежите и несправедливостите...бУндестага да си гласува каквото ще,Световни Съединени Щати...с истински и непревзети от руснаците държави,нов формат!писна ми едни и същи работещи за расия да ограбват животите ни,еСССР на кгб и опг да се разпусне,бУндестага да продължи раждането на новияат райх с...македония...биеща българи и не признаваща съществуването им...фашистко сър!!!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Новият главен прпкурор да се избира с всенародно избиране!!

11

Продьлж пеша

преди 10 месеца

Промяната е факт чакаме шиши за шеф на - данс

10

Анонимен

преди 10 месеца

Оставка на 8-то джудже Сарафов!

9

Упс

преди 10 месеца

И как така Сегашния гл. Прокурор е избран Само от Прокурорската част на ВСС??? ДАЩО НЕ УЧАСТВА СЪДИЙСКАТА ПОЛОВИНА??? Значи могат да свалят предния, но не могат да посочат Новия гл. Прокурор?!? Що да дивотия?!?!?

8

И как така

преди 10 месеца

...някой, който НИКОГА не е бил прокурор, сега е Главен прокурор?!???????

7

ЗНАЧИ СЕГА

преди 10 месеца

...САРАФА Е ХЕМ ГЛ. ПРОКУРОР , ХЕМ ШЕФ НА СЛЕДСТВИЕТО????? КОЕТО УЖ Е ОТДЕЛЕНО ОТ ПРОКУРАТУРАТА???

6

Чудя се

преди 10 месеца

Мирчев хапвай кюфтета и не се тревожи за главният прокурорБойко кирил шиши и христо са се разбрали да е сарафа стар герб кадьр е, ти що се месиш не си ли доволен, че махнахте гешев и имате ваш човек пак

5

Анонимен

преди 10 месеца

А не, Вие не разбрахте ли, че тези искат да пишат конституцията? Това нашето бъдеще за следващите 30-50 години! Утре на протеста от 12 часа не става думза партии, за нас лично е!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Не на Еврото, ако не сте разбрали скоро идваме да ви сменяме и дори няма и да ви питаме за референдум, директно ще го отхвърлим и еврото, и ЕС и НАТО и всички шарени, квоти за жени, прайдове и други вредни.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще се върне еврото като нещете Сарафов,вашия правосъден министър ли ще върне еврото.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Назначавайте направо Петьо Еврото за главен прокурор и да се свършва. По-зле няма как да стане. Най-накрая след хиляди мъки успяха да сформират някакво (каквото и да е) правителство и сега всички платени некадърници и хулигани (за съжаление това са 99% от съществата в парламента) скочиха срещу него. Честно казано - дори и стадо маймуни да дойде да ни управлява пак ще е добре при това положение. Поне няма да хабим пари за нови избори, които ще дадат същия резултат.

1

факт

преди 10 месеца

Ама Сарафов е по голям мафиот и от Пеевски !!