33

Анонимен

преди 11 месеца

Нали затова го сложиха на мястото на гешев

32

Анонимен

преди 11 месеца

тоз много църен бре ?!

31

Анонимен

преди 11 месеца

3 милиона на копче?

30

Анонимен

преди 11 месеца

уж Гешев щеше да говори и показва някакви важни данни за извършени престъпления от високопоставени политици. И се остави да го свалят без нищо да е направил. -----///------- Още ли не сте разбрали, че и Гешев играев постановката и всичко е за замазване очите на народа, докато му наденат фашисткия хомот...

29

Сата НАТО

преди 11 месеца

Това, че Гешев чак сега е поискал имунитетите не означава, че искането е неоснователно.

28

Анонимен

преди 11 месеца

А той като Гл. Следовател приложи ли някакъв механизъм по времетраене за разследване на атентата с/у Гл.Прокурор за туй време 45 дена след атентата,а той го извести,че с/у Гл.Прокурор е извършен атент в навечерието с/у 1 май 2023 год. от което се Гешев се усъмни за цялата постановка за начина на провеждане на механизма на разследване на атент с/у него само по начина на представяне-начални данни за производство с регистрирането за досъдебно разследване,че на следващия ден се отметна с инспектора

27

До Белобрадов

преди 11 месеца

Народа вкара и ГЕРБ и ДПС в парламента и то от доста дълго време. С такъв народ няма оправия, той си обича да си го оправят.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Видя се, че прокуратурата въобще не е независима, ама конците ги дърпа задкулисието, та общо взето е по-добре да мине към министерски съвет или президент, та поне да се знае кой носи отговорност.

25

Лакърдийствайте си

преди 11 месеца

Безгласни и безучастни драскачи.и продължавайте да се оставяте да ви делят на Филип и фоби, докато си редят новият стар ред в държавата, вие си пишете, поне да ви олекне

24

Белобрадов

преди 11 месеца

ГЕРБ и ДПС,за пореден път си поръчаха гл. прокурор,който този път трябва изчисти имената на тези, на които им се искаше имунитета.Дълбоки са коренита на бълг. мафия. НВ-Народа,слуша,гледа и това ще му остане.

23

Каква изненада

преди 11 месеца

Кой ли е очаквал нещо друго?После се чудят защо почти 70% от хората отказват да гласуват.

22

Ала бала

преди 11 месеца

Сложете Петьо еврото за главен прокурор,че да се оправят нещата.Сарафов му е приятелка от джуджетата и може да ги въртим на ротационен принцин.Единия е отгоре ,другия отдолу,после се сменят.Съдебната система де си е...а майката и всички са доволни.Промените в мафията ги считаме за извършени.Булката младоженка Кирчо на Боко да хвърля букета.Явно ще го хване Кокорчо.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Тъкмо си мислех, че повече не може да се изложат. Обаче ме изненадаха, явно уговорката да пазят имунитета на ББ е подписана с кръв. Сега остава да видим в какво ще го изкиснат, че да се изпере по лесно.

20

Радослав

преди 11 месеца

Каква изненада, каква невероятна футболна драма, че принцеса Сарафова още не е седнала на стола и се просна като килим пред Шиши и Боко и заработи в тяхна полза за да получи така бленуваното назначение. Хайде Сарафова, напъни се повече, може и да те благословят с погалване по тиквата от папският храненик, гален 3 пъти от 3 различни папи.

19

анонимен

преди 11 месеца

Само не разбирам защо е сложена снимка на Кузманов, като статията е за изявления на Сарафов и Славов.

18

Пижо

преди 11 месеца

Този е за затвора заедно с Гешев. Заедно двамата опъваха политически чадъри, заедно размхваха бухалките. И първата му зада е: да оттегли исканите имунитети. Защо ли не се учудвам!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Та както е казал Марк Твен ако имаше шанс да изберат човек който не е предварително и специално подготвен за поста от дълбоката държава щяха да забранят правото на избор.

16

Търсихте си го

преди 11 месеца

ПРЕДСТОЯТ ВИ ЗЛОКОБНИ И НЕЩАСТНИ ДНИ, НЕБЛАГОДАРНИ И ПОДЛИ БЪЛГАРИ !Писдосьi, гласоподаватели на ГРОБ, ДъБъ и ПъПъ, само след няколко месеца когато този бандидско-фашистки режим се стабилизира в страната ни с помощта на Брюксел и Вашингтон и започнат още от тази есен " да ви звънят" по вратите, за да ви събират запас, ще бъде "блян за вас" ако се измъкнете от *** НИ и забегнете в Русия за да спасявате живота си . . .ако братушките въобще ви приемат да преминете границата им !

15

Анонимен

преди 11 месеца

Не случайно Пеевски пак е наддал със 100 килограма.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Демократите да връщат парите крадени от 10 ноември, съдембата система е била счупена.