243

Невеж:)))

преди 10 месеца

А верно ли ме онзи ден някакъв руски генерал хиййидиот строи на плаца двестатина и малко военни за наряд и някаква пиратка долетяла от нейде, па той (13 тия войн) заедно със строените на плаца се поизпарили. Или и това не е вярно също като за любимата коза на на Рамзан Кадир чок сеир. Нали. :)))

242

Един москал

преди 10 месеца

А много коментари с лайкове от 100 места.ха ха ха. Център. Слава Богу че шизофренията не е заразна а хубавото е че се онагледява.

241

Анонимен

преди 10 месеца

Путангутана вече трябва да ходи на съд за депортираните украински деца, много доживотни присъди му се събират.

240

Анонимен

преди 10 месеца

"Международните следователи " ,от де се пръкнаха !?

239

тя

преди 10 месеца

Вероятно така са ви казали да говорите !

238

Путин в Хага

преди 10 месеца

Русия плаща за всичко разрушено и по 10 милиона долара за загинал гражданин на Украйна

237

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще е Русия! Извънземните са!

236

Картошки

преди 10 месеца

Путангитаните искаха международно разследване и си го получиха. Сега е редно те да си покажат техните, руски доказателства, обаче нямали, защото Путин със специален указ забранил да се разследват инциденти с такива съоражения една седмица преди това.

235

2

преди 10 месеца

Съобщава се, че в един момент въоръжените сили на Украйна "изчерпаха оборудването", тоест започнаха да изпращат в битка само зомбита, върху които работеха картечници и снайперисти. Огромните загуби не спират фашистката rMeж - те продължават да се движат напред в опит да се закрепят в западните покрайнини на селището. Военнослужещите от въоръжените сили на Руската федерация подозират, че тази биомаса може да е в състояние на наркотична интоксикация и опианение.

234

1

преди 10 месеца

посока Запорожие. Район Ореховски. ВСУ се активизираха в тази област след кратко прекъсване. Зомби нацитата щурмуваха село Пятихатки. С огромни загуби rMeжTa успя да окупира покрайнините на селото. Войници на ВС на РФ се опитват да изтласкат зомбитата от западните покрайнини на населеното място. Руските витязи са правили това повече от веднъж. В района по зомбитата и техниката действат РСЗО, ТОС, минохвъргачки, гаубици, танкове, хеликоптери Ка-52 и бронетехниката на ВС на РФ. Руските витязи ту настъпват, ту се оттеглят.Суингът продължава.

233

Анонимен

преди 10 месеца

Редовна рубрика за събитие, което никога няма да се случи: "Украйна в НАТО". Главатарят на терористичната организация НАТО Йенс Столтенберг заяви, че Украйна може да се присъедини към НАТО след края на войната с Русия. Има обаче план за действие, който Украйна трябва да изпълни преди това (сякаш войната с Русия не е достатъчна)-необходимо е да се извършат редица военни и демократични реформи(смешно е да се чуе това във връзка с фашистко образувание).Пояснява се,че дори в резултат на това няма никакви гаранции или срокове за одобрение на членството на Украйна в НАТО.

232

Анонимен

преди 10 месеца

Донецка посока. Маринка. Вчера rMeжTa на киевската хунта се опитаха да си върнат наскоро загубените позиции, но въоръжените сили на РФ успешно отблъснаха атаката. Офанзивата започна от територията на "резервата", мощен укрепен район на зомби нацитата, подходите към който са под обстрел и около който има огромен брой мини. След отблъскване на атаката позиционното настъпление на Въоръжените сили на РФ продължи. Не толкова отдавна части на Ахмат тръгнаха към Маринка.

231

Реалист

преди 10 месеца

А от кой народ са тези международни следователи?

230

Бай Кор

преди 10 месеца

...адвокат и експерт по престъпления, свързани с глад...И експертно коментира, взрив на язовирна стена ?!? Спокойно можеха да питате и бай Ставри в местната кръчма, ще ви даде по-смислена теория. Ай стига бе хора ! Откъде ги вземате тези експерти ! Адвокатка знае, къде са критичните точки на язовирна стена ! Евала ти праим како ! Значи си и строителен инженер, с хидро-мелиоративна насоченост и ескперт по взривните материали и подривна дейност ! Еха, да ти завиди човек !

229

Невеж:)))

преди 10 месеца

А верно ле че онзи чеченец козоЕВ Рамзан Кадир чок сеир загубил любимата си коза някаде в Украйна из Запорожие то май. Козата реагирала на името Адам Делимчанов. Чубанинът на овцата предлагал и награда за инфо свързана с нея тъй като биле много близко кръвно свързани.

228

Анонимен

преди 10 месеца

Аве копейки, що са стръвите коги бащицата ви путинак вика, че са зле финансово и вече без модерно въоражение? Пишете си му нз него да е по умерен в изказа си, че така пък вази ви злепоставя. На него си му е лесно от бункерот ама вие са чръвите по форумите

227

Таранколу. Com

преди 10 месеца

Естествено че москалите взривиха стената понеже добре знаеха какво ги чака иначе. Това обаче само ще забави агония та на човека от кремлин с име на женски полов орган понеже водата ще се отдръпне в един момент. Подлъга се завалийката че контранастъплението но украинците е започнало и за това точно сега пострада стената на язовира. Хубавото на това е че всъщност е доказателство само за малоумието и безпомощоостта на втората по големина армия на третия свят. А неизбежното то си предстои.

226

Анонимен

преди 10 месеца

Абе що путинак вика, че на рашистанците имат недостиг на модерно въоражение? Да не би пък да водят война вече?

225

Дядо Соци

преди 10 месеца

Не вероятно , а със сигурност. Те разрушиха цяла Украйна , та един язовир ли ще им си опре.

224

Анонимен

преди 10 месеца

Абе що путинак вика, че тая е доста лоша финансова година за просия. Да не би да имат някави санкции?