26

Истина

преди 10 месеца

Това не е само гаф,а умишлена обичайна измама-престъпление срещу правосъдието на ислямските арабски терористи и подкупени от тях медии и политици, наричани лъжливо Палестинци по римското име Палестина на земята на Израел, макар че арабите дори нямат буква П в азбуката си, но наричат и терористичната си групировка Палестинска власт, съюз от ислямски терор.групи като Хамаз, ООП,Джихад,Хизбула, ИДИЛ само за да ограбят, заколят и убият Божиият свят народ и земя Израел, но горко им Божият гняв идва!

25

Рапунцел

преди 10 месеца

Че къде е грешката? Там всичко е Палестина от началото на цивилизацията.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Защо пък да е гаф? Може би този служител има някакви свръх човешки способности, и просто е успял да погледне в близкото бъдеще къде ще се намира Тел Авив.

23

Алекс

преди 10 месеца

Стюардесите не се отличават с големи умствени способности.По ги бива да съдействат за релакса на пилотите.Евреите да не се впрягат.Всеки леко образован знае къде е Тел Авив.

22

Анонимен0011

преди 10 месеца

Предлагам да приемем, че Тел Авив се намира в Македония и да си стиснем ръцете!

21

Teo

преди 10 месеца

Та от кога на истината и казват гаф?

20

Анонимен

преди 10 месеца

"Палестина или Филистина ,съществува като държава преди дажсе появят еврейте по тези земи " ахахаха аа а а хаххахаха

19

Анонимен

преди 10 месеца

До 18 - Мхм ...

18

Анонимен

преди 10 месеца

Земите там исторически принадлежат на евреите

17

Майстора

преди 10 месеца

Целият Израел се намира в Палестина. Ама който притежава медиите, той поръчва пиенето, или как беше израза точно

16

До11

преди 10 месеца

Македония я губят монархистите 1913г. Не изопачавай нещата. Сръбската пропаганда там почва още през 19-ти век. А сега т.нар. ,,десни" ни предават интересите в Македония в полза на САЩ.

15

До до 11

преди 10 месеца

Когато демокрацията дойде там вече нямаше българи. Твоите приятели сръбските комунисти ги изчистиха.

14

ха

преди 10 месеца

тия па колко са зле :) всички знаем че се намира в македония .мдааа!

13

До 11

преди 10 месеца

"Демокрацията викаш виновна. А не комунистите дето дадоха Македония на Югославия за да може сръбските комунисти да изтрият всичко български. Ех човече, човече" ------------- Когато Югославия съществуваше, Македония беше част от СФРЮ. Когато демокрацията дойде, Македония стана "независима държава" и вече има претенции за "историческо минало". Разбираш ли разликата?

12

Анонимен

преди 10 месеца

Какво им се извинявате на тези крадци? Перманентно обидените на целия свят, и все гредат да изкрънкат кинти. По-зле са и от платени жрици. Адски дефектно племе! Как беше казал Волтер - "Ев-ре-инът крещи от болка, докато те пребива"

11

Анонимен

преди 10 месеца

Те некои хора не знаят къде се намира собствения им град на картата, вие искате да помнят къде се намира Израел или Палестина :)))

10

До Ми да

преди 10 месеца

Демокрацията викаш виновна. А не комунистите дето дадоха Македония на Югославия за да може сръбските комунисти да изтрият всичко български. Ех човече, човече

9

Анонимен

преди 10 месеца

Хич не са сгрешили.Тел Авив се намира в окупирана от евреите Палестина,която никога не е била част от измислена държава наречена Израел

8

Муахаха

преди 10 месеца

Грешката е Вярна! Даже в Окупирана Палестина се намира! НеЗаКонно Окупирана!!

7

Ми да

преди 10 месеца

То и Скопие се намира в Блгария, ама се води в Северна Македония. Тя и Северна Македония е част от България, но демокрацията я направи "независима държава".