71

Алекс

преди 10 месеца

Има ли значение дали едно прасе е отгледано в България,Румъния или Испания? Еми,няма.Прасето си е прасе.

70

Анонимен

преди 10 месеца

добро утро

69

Да

преди 10 месеца

А на някой *** дойде ли му на акъла,че това всичко идва от западната п.мия ес и САЩ,а не от Путин.ЯДЕТЕ РАКОВИ КЛЕТКИ ДЕГРАДИРАЛ НАРОД ,НАЛОЖЕНО НИ ОТ БРЮКСЕЛСКИЯ ***! РАЗБРАХТЕ ЛИ НЕЩАСТНИЦИ ЕС И САЩ НИ УБИВАТ НЕ РУСИЯ.С ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ Е ТАКА!СОЛКО ОЩЕ ЩЕ ТЪРПИМ ЕВРОПУМИЯТА ДА СЕ ГАВРИ С НАС?ЗАЩО САЩ И ГЕРМАНИЯ НЕ ЯДЪТ ОТ ТЕЗИ ПРОДУКТИ???ЗАЩОТО ПУТИН Е ВИНОВЕН ЛИ! ХОДЕТЕ СЕ БУСТЕРИЗИРАЙТЕ ОЩЕ И БЕЗ ВАС МОЖЕМ ДЕГРАДИРАЛО ОБЩЕСТВО ВЯРВАЩО НА СОРСОКИТЕ МЕДИИ

68

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя не е животтновъд, отново наговаря маса глупости.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Купувам си много хубави сърнешки наденички с месо от Австралия. Поне знам какво има в тях и са вкусни. Българските наденици са с толкова сол и черен пипер, че не се ядат. Както и сухите колбаси. Да не говорим за мазнотията която слагат от кой знае какво и с каква годност. Развих алергии даже от някои наши месни продукти. Изобщо не се знае какво слагат в тези неща и за съжаление и по цената не си личи. По цената само си личи САМОкой иска да печели повече и да е хитрец на гърба на обикновенитехора

66

Анонимен

преди 10 месеца

В България няма животни за месо,само гoведа и ***

65

Анонимен

преди 10 месеца

Нямаме говведа, ама имаме айтита.

64

Бай Хасан

преди 10 месеца

Ами животновъдството и земеделието са тежка работа.Работи цялата фамилия и се работеше основно от турците които ги тормозихте и успяхте да прогонитете .Няма събота няма неделя.Няма почивен ден.Някои във форумите още въздишат по Тошово време.Ами отивайте по селата да гледате животни,да сеете да копате нивите и да ядете качествена храна.Да видим лесно ли е.

63

Грета Тунди :

преди 10 месеца

"Не може! Колонията ще яде червеи и щурци за да не отделя въглероден отпечатък!!! Хау деър Ю!!!"

62

От хората

преди 10 месеца

Господа,нищо няма да се оправи,ако продължавате да криете имената на производителите и търговците. Срамувам се за вас.

61

няма такава кочина

преди 10 месеца

Някой да ми каже нещо хубаво остана ли в тая ***?Къде има българи трева не никне!

60

Обективен

преди 10 месеца

Борчето ,дето стана министър на земеделието си има прасета ,след работа ходи да ги храни. Затова на фирмата му Тандем саламите му са най-скъпи.

59

Анонимен

преди 10 месеца

За да влезе БГ в ЕС се е съгласила във всяка производствена сфера включая земеделието и животновъдството на квоти за производство. Това е бизнес идеята да се поддържа ЕС като такъв е единствено да расте на потребители за да има къде големите производители да пласират стоката. Не им трябва на Германия и Франция конкурентни производители. Затова и Норвегия не е в ЕС защото условието е било да квотира сьомгата, и те са им показали средняка. Имаме и дати за АЕЦа и за Мариците трябва да се затварят.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Програмистката сг***н пак налази коментарите да се похвали...Никого не интересувате, стойте си в кьошето и си пушвайте калпавия код в хъба, дреме ни! Истината е цялата страна необратимо е на трупчета...няма читави бизнеси, няма инвестиции, няма икономика...Всичко е или държавни служители или частен бизнес кретащ в търговията и услугите без да създава добавена стойност!!!! Софето изсмуква всички читави кадри а провинцията е тотален леш!!!!

57

Аз...

преди 10 месеца

...се радвам, че най-после махнаха рекламата за мин. вода, в която дават как две девойки се женят помежду си. За колбасите и сиренето приказките са от 90-та г. За мен БГ баницата е най-вита, виното най-руйно, хорото най-кръшно, девойките най-най, който яде кебапчета не пие хапчета и т.н.

56

Анонимен

преди 10 месеца

И още как има хубаво месо, ако човек знае откъде да го купи. Въпросът е, че масово потребителят е неграмотен и купува най-евтиното, защото нямал пари. Ами аз предпочитам да взема двойно по-малко на двойно по-висока цена. Има прекрасно нашенско месо. Но както долу е написал един колега "хитрите програмисти" го ядем. И това е факт.

55

Има ли навити?

преди 10 месеца

А в Русия ядат само качествена храна и водка. Има ли някой тук, който иска да ходим да живеем там - на хубавото?

54

ИСТИНА

преди 10 месеца

Малко Хора знаят една малка Подробност - БГ Депутатите се хранят във Виена - има специален самолет от Летище София до Виена - Взима ги в 12 часа на Обед и ги връща в 15 часа . Полета до Австрия е 1 час .

53

Анонимен

преди 10 месеца

Ядете 30 годишно размразено месце от резерва на евро гейците. Купете 200 грама и се пробвайте да го изпечете. След изпичане едва ще го съберете от скарата. Ще се разпадне като дроб сърма. Така се получава когато месото е стояло дълги години дълбоко замразено.

52

Русия

преди 10 месеца

Яж БАНАНИ бе братанВижти ПОСОЛСТВОТО как хубу на убива