19

Анонимен

преди 10 месеца

КОГАТО ЕДНИ ЧЛЕНОВЕ НА ВСС ПИТАТ КОЛЕГИТЕ СИ ДАЛИ ИМ НАРЕЖДА НЯКОЙ ПОЛИТИК, НЕ Е ЛИ ЯСНО ВСИЧКО? ПЪРВОТО ИСКАНЕ Е САМО 24 ЧАСА СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЕТО НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ НА габриел... не е ли ясно всичко, ами записите на Божкав и Къри, че така ли иначе ли Гешев ще го махат... ами атентата.... не е ли ясно всичко? БРАВО НА ГЕШЕВ ЧЕ В ТОЯ ХАОС СЕ ДЪРЖИ ДОСТОЙНО КАТО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН. НЕ НЯМА ДА ГО УБИЕТЕ НИТО С ТРОЛОВВЧЕТА ЩЕ ГО ДИСКРЕДИТИРАТЕ.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Това с Гешев е цирк дътворен от Борисов все пивече вярвам в това

17

Ваааа

преди 10 месеца

*** кво стана бе?! До преди месец всички искаха оставка на Гешев, сега всички освен ПП ДБ ГЕРБ тръгнаха да го защитават!!! Ще се окаже, че е бил маша на червените другари, а не на Боко ..... Да не забравяме след чия акция, Радев стана едноличен властелин на държавата за 2 години!!!!!!

16

Баба чичолина

преди 10 месеца

Наздраве!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Мишо-дамаджаната пак се обади. Тоя е на служба в Монтерей!!

14

Кога ще ни дадат

преди 10 месеца

Световния агресор кога ще ни даде платените самолети. Кога бе агресори ще използвате държавите ще им взимате парите и ще си воювате на воля дори и в Европа.

13

Миков наздраве

преди 10 месеца

Българинът мрази войната, която е донесе задокеански агресор! Не им искаме уискито и дрогата, ния си имаме си доста по-хубава ракия! Не им искаме санкциите и заповедите от които трябва да сме бедни голи боси и да стоим на тъмно. Бедни слуги на разположение. Наздраве за България, която да не позволява да е тъпчи краварския ботуш!

12

Анонимен

преди 10 месеца

"Много дълги години се обясняваше, че над главния прокурор е само Господ."Това си е вярно.Докато Гешев беше в отпуска Свети Петър се беше заел да прибира престъпниците.Като го махнат сигурно пак ще почне и предполагам как хаха.Просто престъпниците ще почнат да се стрелят едни други,защото ще се чувстват безнаказани и така ще им се намали броя.Както беше едно време.

11

Козяк заповяда

преди 10 месеца

Спешно да се отстрани главния прокурор защото много знае за корупцията по високите върхове - това е външно политическа заповед! Изпълнявайте краварски слуги! Само че президентът ще трябва да спази конституцията и да изчака решение на конституционния съд. Краварите да заминават в континента си задокеана. Да се отказвате от руските ресурси струващи ни стотици хиляди жертви източноправославни християни. Кравари не желаем вашата война срещу Русия. Не желая ми правителство назначено от вас!

10

Барселонагейт златн

преди 10 месеца

Има достатъчно събрани доказателства за двете дела Барселонагейт и Златните кюлчета! Борисов е престъпник и мястото му е в затвора! Указа на президента ще трябва да почака решението на конституционния съд в противен случай президентът нарушава конституцията! Не заслужаваме ли да чуем мнението на обвинител номер едно за корупцията по високите етажи! Европа и светът трябва да научи как бивш премиер е крал и продължава да краде в България!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Наздраве Миков!! Кой нв види дънце, да не види слънце!

8

хаджи Герги

преди 10 месеца

Упорито се пропуска истинската причина за премахването на Гешев, и тя е външно-политическа.

7

Всички го знаят

преди 10 месеца

Лъжа е че над главния прокурор е само господ. Тиквата този който го назначава той е над него. Той коли, беси и убива. Той открадна милиардите и ги изнесе извън страната. Реформа ще започне след вкарване на Борисов в затвора. Депутатски имунитет трябва да му се отнеме незабавно! Престъпниците не трябва да пречат на прокуратурата!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Прокурорите трябва да спазват законите и според тях да си вършат работата. Ако някой го наказват за това че е спазил задълженията си по закон тогава се обръща към съда да си търси правата.

5

Анонимен

преди 10 месеца

От малкото интелигентни политици!

4

Дончо

преди 10 месеца

Наздраве, Мише! Къде се поизгуби напоследък? Зарежи тая политика, ами ела с мен в едно монтанско село, един авер прави ябълкова ракия, страшна ти казвам!

3

В.

преди 10 месеца

За нормалният гражданин смисълът на всичко това се губи. Ако наистина под реформа се възстановява предишна организация, която се е доказала като неефективна, защо всички специалисти си мълчат досега?

2

истина е

преди 10 месеца

Мафията в територията е непобедима ,и който е избягал до сега е направил най-доброто за себе си ,защото тук овцете ги ползват само за стригане !!Очаквам до две год. ,още два милиона да избягат !!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Както е в правото вратички много стига да ги познаваш Голямо правосъдие На нас ни трябват Крумови закони и ПП няма да са там където са за мен те ме подведоха или не ми оправдаха очакванията за ред справедливост и истинностПоредните продажници за еласт начело с Асен Василев другият е просто лице а Лорер е интересчия за собствени интереси Евреин кво да кажа