15

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Рашков главен прокурор. Хахаха

14

Анонимен

преди 11 месеца

Номер 15,много си халтов в мислите си.Ти аланкокоолу,да не си бил в Страсбург?Този който беше там с гл. прокурор,ломоти глупости на когото явно му се харесват.

13

Анонимен

преди 11 месеца

В ЕП едвам са го изтърпяли, само след 15 минути са му показали вратата. Ако слушаме обвинената в пране на пари и злоупотреба с държавни пари, Елена Йончева, Гешев бил съобщил "разкрития" за престъпления по върховете на властта. Руската агента и българомразка Елена Йончева, която се крие зад депутатски си имунитет, е срамхза България и ЕП. Руският агент и руски зет Атанас Чобанов, също е позор за държавата.

12

БОМБИ НЯМА....

преди 11 месеца

....НЕМА И ДА ИМА , ЗАЩОТО ВСИЧКО Е "НЕДОКАЗАНО И ФЕЙК"!!!....У БЪЛГАРИЯ СЕ РАБОТИ САМО ---С ДОНОСИ И КЛЕВЕТИ --КАТО ПРИ СОЦ-а!!!....СЪДЕБНАТА СИ-*** РАБОТИ ПО ПРИНЦИПА НА ДС/БКП ..../..да се оклепа ближиния---за да се намърдам, АЗ.. никой не му пука за народа и Държавата.../..НИКОЙ --НИЩО НЕ РАЗСЛЕДВА!!!!

11

Qwerty

преди 11 месеца

Гешев няма как да не знае нещо сензационно, въпроса е - кога ще хвърли бомбата...

10

Сензация е, че

преди 11 месеца

Цялата съдебна реформа се свежда до отстраняване на Гешев и затвърждаване на депутатитските имунитети.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Да кажеш че в България има корупция е клише.

8

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Единственият човек,който никой от обществото не ще да заподозре в каквото и да е било е Йоло Денев,ако не бъркам фамилията- почитателя на Бог Тангра.Не бил юрист!Голяма работа!Доскоро и в Украйна по която всички се прехласват днес главен прокурор май бе писател,във всеки случай не бе юрист,а и във Франция конституционния съвет не е от юристи,а от всепризнати личности.Тъй и тъй се готвят да променят Конституцията и без Велико народно събрание и ако едната промяна е допустима,ще е допустима и тази

7

Възмутен

преди 11 месеца

Хе-хе-хе, Гешов не е казал нищо ново и е бил натирен да си ходи. А основният плювач и разпитващ, естествено, е била Елена Милийончева, чийто имунитет беше поискан именно в ЕП за корупция.

6

Знаем ЗНаем

преди 11 месеца

Казва г-н Дечев от ДБ бивш шеф на дирекция Българско гражданство под ръководството на Надежда Йорданова от ДБ когато се разаваха паспорти за било и небило и българско гражданство на който иска....... всички ви ЗНАЕМЕ, ВСИЧКИ сте мекерета.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Кокорчо дали перре Дечев?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Ще ти се Мечев.

3

Ани

преди 11 месеца

Христо Иванов, Мая Манолова, Йорданова, Сарафов, Зарков може би те са подходящи.

2

Имате ли човек?

преди 11 месеца

Дам не е ВАШ човек в пряк смисъл на целият бълвоч който успя да сдъвче в устата този Дечев та и цяла статия.Да беше казал Не е НАШ човек и нестава.Толкова гн.усн.о и все по гну.сн.о ще става.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Дечев, много се притеснявате какво е казал Гешев. Явно има за какво. Кой е подходящ за постта? Някой послушко, който да не върши никаква работа.