110

Анонимен

преди 10 месеца

"Областният управител е териториален едноличен орган на изпълнителната власт в България с обща компетентност. Той е представител на правителството и държавната власт в някой от неговите областни региони. Назначава се от Министерския съвет (не от министър-председателя), като не е мандатен орган т.е. може да бъде сменен във всеки един момент."- Тоест Областният управител е политическа фигура. Денков нещо пак се е объркал.

109

ко

преди 10 месеца

Разбираме, че на правителството му пречат: напусналите областни управители, напусналите зам.министри, президента, бюджета, земното притегляне и т.н.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Гледам и какво виждам един безличен хамстер,за 30+ години демокрация,едва ли сме имали такова,невзрачно и безхарактерно човече начело,па било то и накичено с титлата академик с международна популярност?Каквито и окраски да му правите,Колкото и да го въртите в прайм тайма,от пълзящ *** орел не може да докарате!

107

До122

преди 10 месеца

Да те питам,ти случайно като ходи да гласуваш,за тая мижимрвка ли си пусна вотът,за съюз между крадци,шарлатани и соколови тарикати ли гласува?

106

Анонимен

преди 10 месеца

До СТРАНДЖАТА ЗА 115 Еми направете го да не е така.... от 20 години ви слушам как се оплаквате, но никой не иска това да се промени. Има хора които само се оплакват... но нщо не предлагат!

105

СТРАНДЖАТА ЗА 115

преди 10 месеца

До Анонимен"Сигурно в академичните среди да си невзрачен,безличен и слабохарактерен индивид е някаква ценност," НЕ СИ ДАВАШ СМЕТКА КОЛКО СИ ПРАВ. ДА, В АКАДЕМИЧНИТЕ СРЕДИ В БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕ Е ПРОСТО ЦЕННОСТ, ТОВА СА ЦЕННОСТИТЕ!!! ЗА ДА БЪДЕШ ИЗДИГНАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СЪЩИТЕ СРЕДИ. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ДА СИ СКЛОНЕН НА ВСЯКАКВИ ДАЛАВЕРИ И ЛИШЕН ОТ НАУЧНИ ПРИНЦИПИ.

104

Анонимен

преди 10 месеца

ЗНАЧИ НЕ БИВА ДА РАБОТЯТ С ТЕБ ЗАЩОТО ИМАШ ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ

103

Сенеката

преди 10 месеца

Ко плюете човека за това че е възпитан и не мучи като животно бе ...дживотни такива...

102

Анонимен

преди 11 месеца

И какво излиза, че тези уж управници, не си знаят ......задълженията!Да не би, те затова да искат да си тръгнат !?Почтени хорица!

101

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Ами така трябва да е... Подушим ли агент на ДС... директно в коша! И тъй като знаем, че Румен Крадев е бил БКП е редно и той да иде там..

100

Анонимен

преди 11 месеца

Днес Денков е назначил за зам-министър на агроведомството Дамян Дамянов. Бил голям професионалист.... След 3 часа се разкрило, че е ДС агент и го уволнили. Браво на Денков страшни кадри. Сега и Бойко Рашков да извика.

99

Анонимен

преди 11 месеца

Сигурно в академичните среди да си невзрачен,безличен и слабохарактерен индивид е някаква ценност,ама когато си начело на държавата това са само негативи!

98

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонименПо-добре слугинж към неправителствени организации отколкото към чужди държави, като един добре нам известен човек.

97

Анонимен

преди 11 месеца

Денков е СРАМ и ПОЗОР за българските учени! Целият му трудов живот е СЛУГИНАЖ към неправителствени организации!

96

Анонимен

преди 11 месеца

Парников ефект: "Все едно, ако си във фурната, да си мислиш, че си в хладилника!"

95

Анонимен

преди 11 месеца

НЕ ИСКАТ ДА СЛУГУВАТ НА ФАШИСКИ УПРАВНИЦИ

94

Анонимен

преди 11 месеца

Ами.. прав е Денков! не виждам какво сте се разцвилили... Ако областните управители наистина си изпълняват задълженията не би трябвало да ги е грижа, че властта се е сменила.. Ясно е, че радевите гълъби си търсят само причина да "литнат" от гнезденцето.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Денков е учен с международно признаниеТе и Ушев и Господинов са с международно признание, но това не ги превръща в стойностни творци, непременно..Денков и той така, признат международно, *** само в евроатлантически води..

92

И.Б.

преди 11 месеца

Държавата упражнява политика, назначава свои избранници за областни управители. Ерго областните управители считат за свое задължение да следват политиката на държавата, която е представена от партии. Политиката винаги е партийна.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Ми то и ти така Денков. Имаш държавни задължения първо и после политически, ама и ти не го разбра :)))