27

Жиката

преди 10 месеца

Тоя Гешев излезе слаба ракия.

26

дис позитив

преди 10 месеца

Един път и аз да кажа - браво! - на госпожата! Юридическият факултет на СУ да се събуди и да се включи в представлението, не може промяната на Конституцията да се остави изцяло на Гочоолу, Дочоолу и кви бяха още мискини, Ако и да са все от вашия отбор, ДЕСЕ. Тука работата отива съвсем на изуй ***, и най-накрая партньорите ще ни ИЗПЛЮЩАТ!

25

конкурс за конст съд

преди 10 месеца

Драпа за конституционен съдия сега требе да впечатли ГРОБ И Продадохме Промяната...Айде честито па там ще продължи да тълкува конституцията цитат "най-общо така да кажа"

24

КОЙ КАКЪВ Е - опорки

преди 10 месеца

Киселовице, гроздето е кисело... Ти чия партийна финка си на коалицията Певски-Прокопиев - ПП.Защо медиите не канят уважавания професор по конституционно право Пламен Киров ами ей такива партийни кадри да ни вкиселяват живота с тенденциозните си коментари за замитане на корупцията под килима и на вмешателството над висшия съдебен съвет от корумпирани политици. Така ли ще си проживееш живото да вредиш на правото на информация на българския народ. Опорните ти точки ги чу и глухия цар. Аре чао!

23

Morski

преди 10 месеца

Леле Мале! Баси и държавата изглеждаме отвън! Светът вижда едно - Атентат срещу Главният прокурор на републиката и вместо да се разследва престъплението Атента, а се стига по бързата процедура и поръчка от всички зависими от МАФИЯТА, а защитени от имунитета си! Иначе се бориМЕ с Мафията! Този ВСС само доказа, че е извънредно корумпиран! Не зачитат Конституцията, законите и правата, а само поръчките от мафията, Черепа, Сръбския, Кокорчо, Кирчо, Боко, пеевски....! БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, ИМА МАФИОТСКО АЛИБИ С ТОЗИ ВСС!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Една"българка"успешно направила кримикариера с помоща и на немските власти,сътворила измами за 4-ри милиарда от виртуални онекойни я издирват от 10 години с червена бюлетина,но няма и следа от нея.👧😀😀🕺😏🙋Ба си нацията.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Пепи Еврото го търсиха там където го няма.И тои спокойно си изнесе милионите през границата,сякаш е фантом.Друг пък,търсен и от чужди държави,го покоси инфаркт.И още се спори, къде се е случило това у нас или на друго място по Света.Ба си Държавата.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Пепи Еврото го търсих там където го няма.И тои спокойно си изнесе милионите през границата,сякаш е фантом.Друг пък,търсен и от чужди държави,го покоси инфаркт.И още се спори, къде се е случило това у нас или на друго място по Света.Ба си Държавата.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Един гербер,бивш финансов министър съпортчик го заловиха на митницата с крадена кола с пренабити номера и с пълни чували с валута,но го пуснаха да излезе от страната и после да се върне.И нищо не му се случи.Ако беше друг някой гражданин щяха да го"щавят" в гореща вода и с нескончаеми дела, години наред,докато го покоси инфаркт.Обаче за галениците на съдбата не важат правилата и си продължават с"играта".А от нас искат да спазваме правилата и да не им разваляме играта .Ба си и Държавата.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Един гербер,бивш финансов министър съпортчик го заловиха на митницата с крадеца кола с пренабити номера и с пълни чували с валута,но го пуснаха да излезе от страната и после да се върне.И нищо не му се случи.Ако беше друг някой гражданин щяха да го щавят в гореща вода и с нескончаеми дела, години наред,докато го покоси инфаркт.Обаче за галениците на съдбата не важат правилата и си продължават с"играта".А от нас искат да спазваме правилата и да не им разваляме играта .Ба си и Държавата.

17

Дедо

преди 10 месеца

Киселова внимавай какво казваш, защото Пепи Плагиата от ИТН преписва всяка твоя дума .

16

Гражданин

преди 10 месеца

Тази грозна лелка, с излъчване на санитарка в старчески дом, как смогва да обиколи всички студия във всички телевизии. И няма ли кой да й каже да не се облича с дрешки като на московска тетя от 60-те години на миналия век.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Вероятно политическите фигури в НС ще закрият и длъжността ГЛАВ.ПРОКУРОР за да не е възможно да се върне на поста си и да не бъде назначен друг,който да го надмине и с по голям"хъс"и с по голямо желание да ги подхване отново.Както се казва:"страхът е голямо шубе"А те има за какво да се страхуват но като закрият длъжността ще няма от кого да се страхуват.Мисля това ще е и главна цел на реформата им.Всичко друго ще е ала-бала и кервана ще си върви,съпортите също а бедността още стане по-голяма

14

Ако

преди 10 месеца

Ако трябваше да го махнат поради ИСТИНСКИ причини - трябваше да има разследване, доказателства, изслушване на свидетели....тоест щеше да се проточи работата. А сега - за 2 дни му отрязаха главата. И то за какво? За две думи, даже НЕ за дела или отказ от дела. Пфу! Грандиозен Резил!!! ТО Е ПОГРОМ НАД ПРАВОСЪДИЕТО!!!

13

Упс

преди 10 месеца

И децата вече разбраха, че Бойко свирна на ВСС да отрежат главата на Гешев. Мутренска държавица на Вис и СИК.

12

Анонимен

преди 10 месеца

След като закриха заседанието в залата,трябваше да си направят селфита с министъра провел успешно"акцията"Така щяха да увековечат себе си в политическата сервилност. По този начин се"затлачи"и реформата,в която имаше идея,всеки магистрат да носи лична отговорност за произнесени от него грешни решения и нанесените щети,след произнасяне от ЕС за правата на човека и да плаща лично щетите а не Държавата,причинени от негово решение.Така се прави реформа а не проформа.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Този се самозабрави!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Щом искали да го сменят можели да не му правят атентат,а да му обявят,че не се справя професионално със задълженията си и отговорностите,които изисква заеманата длъжност как организатор дейността на цялата институция прокуратура с боравенето на механизмите за осъществяване и институтите като инструменти за конструктивната дейност с последователността на постигане на исканите,търсвни резултати било за частични,текущи или капитални или реконструктивни или конструктивни реформи с негово съдействие

9

Анонимен

преди 10 месеца

Няма как да го избират с политически квоти и да е независим. Тази думичка трябва да бъде изтрита от българския политически и обществен жаргон. Няма независими - дори чистачките в болницата са назначени след политически договорки. А помня как Баце от Банкя и гьзоблизците му посред нощ даваха пресконференции в защита на Гешев! Какво се обърка!?

8

Анонимен

преди 10 месеца

НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ПАРТИИ НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ, ПАРТИИ НА ИНДУСТРИАЛЦИТЕ, ПАРТИИ НА ХОРАТА НА СЛОВОТО И ПРОСВЕЩЕНИЕТО. ДНЕС ИМА ПАРТИИ НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИНТЕРЕСИ, ПОДКУПЕНИ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ЕДНА ШАПКА ЧУЖДЕСТРАННИ СТОТИНКИ. ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРИРАТ ИЛИ НЕ ГЛАСУВАТ.