100

Това НЕ е вярно

преди 10 месеца

Всеки човек, които е напускал България го знае! Дори е по-скоро обратното! Не знам защо всеки от тия по ТВ-то лъжат като Тиквата! Лош пример.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Да направим сметката на кръчмаря Алибегов. 1 кг кафе италианско в супера е 40-50 лева. Дозата е 8 грама по стандарт, Алибегов слага сигурно 4-5 грама. 125 дози по 8 грама, по 2 лева са 250 лева. 200 лева от кг кафе печели, ако е честен, какъвто не е. Ако е мошеник, печели по 450 лева от 1 кг кафе. А те са още по-големи мошеници.

98

BG

преди 10 месеца

Тоз докога ще риве .

97

Анонимен

преди 10 месеца

Нали забогатяха с украинците какво реват пак

96

До Виготура

преди 10 месеца

Правил си кафе друг път, повечето заведения работят с кафе за по 40-50лв кг, и машините дето мелят и правят кафето не могат да пускат по малко, ай стига глупости, кафето не е аромат само, за седмица съм продал тонове кафе, колко не си виждал и на кино.., хубаво кафе 50лв, тя новата Бразилия вече е поне 30лв, няма машина дето да ти направи кафе от 2гр доза

95

Анонимен

преди 10 месеца

много ги е страх и бизнесмените и политиците, да не вземем да изостанем по отношение на цени, а по отношение на доходите само за техните си се притесняват. Ще ревете ли пак, че няма кой да работи?

94

Сноб

преди 10 месеца

Само бедняците се кефят в скапаните масови ресторанти, ядящи помия, която и прасе не би погледнало-палмови масла, прегоряло слънчогледово олио, долнопробни пестицидни зеленчуци, най-нискокачествено месо, полуфабрикати тъпкани с захари и заместители, MSG навсякъде, фалшиви сирена и кашкавали и така нататък... В София се броят на пръсти заведения, в които може да се нахраниш с прясна и екологично чиста храна,но скъпа.

93

Bai koLю

преди 10 месеца

Изкъпи се бе

92

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя само се чуди кво да излъже. 90% от ресторантьорите и кафеджиите в България са мошеници. Преди седмица си взимам храна за обяд от обедното меню на един ресторант градина на Красно Село на самия бул. Тия гледаха нещо гузно, повъртат се, викам си я да видя кво ми дават. И проверявам- манджата развалена , викам ги те се сучат като со п о ли. Казвам им връщайте ми парите и си вземете пу ми ята. Правиха се на интересни но ги върнаха. Сега ще им пращам ХЕИ, че имам връзки ще ги ощавят яко.

91

..........

преди 10 месеца

Плащайте 20% ДДС, ковид свърши.

90

Виготура до 98

преди 10 месеца

И кафе съм правил и кафене съм държал. Неслучайно написах "килограм хубаво кафе от 50 лв". От боклучавите кафета е ясно че повече от 140 кафета не можеш да направиш. Само че има сортове които са с толкова наситен аромат, че съвсем малки количества са нужни за едно отлично кафе.Имаш още много да учиш за кафето пич, само че нито имам време, нито желание да ти предавам безплатно занаят.

89

кафетата са празни

преди 10 месеца

Преди месец пих кафе от автомат в Монте Карло за 60 евроцента. Масово кафето във Франция, Испания и Италия беше 1,2 - 1,5 евро. В Белград на центъра 3,5- 4лв. В моя град 3лв., капучино - 5лв. Като цяло, ресторантчетата и кафетата са празни при нас.

88

До 95

преди 10 месеца

Ти никога не си правил кафе, от кг кафе излизат към 140 еденични кафета, има и друго което не е коректно, не гледайте дохода в другите държави, важна е себестойността на продукта, едва ли е много по евтино у нас кафето, дори може да е по скъпо

87

blabla

преди 10 месеца

Преди месец капучиното на марината в Барселона го платих 2 Евро. Капучино на умрялата Витошка под 5 лв няма.. аре бегай други да лъжеш!

86

Виготура

преди 10 месеца

От 1 кг хубаво кафе за 50 лв се правят 500 кафета по 3 лева на Витошка. От какво реве този орангyтан???

85

Джо

преди 10 месеца

Дигай цените Алибегович, че да останеш съвсем без оборот. Вече го няма Бойко да ти дава пари за нема нищо. Бегай Алибегович!

84

Анонимен

преди 10 месеца

Като го видя тоя и виждам герп-дпс, грозни, ***, анаболни, крадливи и лъжливи мутри.

83

Анонимен

преди 10 месеца

не знам какво кафе пият тия хора, ама моето е над 100 лв килото и го няма в супермаркетите.

82

Пахаххаха

преди 10 месеца

Пак натиснаха копчето на тази карикатура.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Какво ти пречи да пуснеш кафе по 10лв и след това да ревеш по сутрешните блокове, че никой не ти влиза в заведението.