12

Анонимен

преди 10 месеца

Да, заредил съм руски бензин в ОМВ, ама си мисля, че е австрийски.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До 11 Цената на кой газ ти май не правиш разлика между природен газ и пропан бутан,а основното е цената на природния газ(мечтана),защото той се използва.

10

До 8

преди 10 месеца

Абе я се огледай България какво изнася. Същото като Русия. Ама си голяма работа с коментарите.

9

do 6

преди 10 месеца

И какво и е на цената на газа сега? В монмента е по-евтина отколкото преди войната, а и преди това. Дори да приемем конспирацията, че ни препродават руска газ, то мен ме устройват положението да плащам по-малко. А вече няма драми - ще има ли газ, няма ли да има ако разсърдим "братушките".

8

Анонимен

преди 10 месеца

Ей някой наистина е толкова глупав да си мисли,че една икономика се основава само на износа.Я ходете на училище,а не да висите по сайтовете и да пишете глупости.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Няма такъв газ и никой не се е запасявал в Украйна,а дали Европа може без руския ,естествено,но на каква ,цена ще го намери.

6

Муха

преди 10 месеца

Сега колкото и да лиже за.н.ците на китайци и индийци Вова БВП-то на средновековната му държавица което сега е колкото това на град Ню Йорк ще се свие до това на държавите от третия свят. Не че рассия не е от третия свят. Държава изнасяща природните си ресурси и без никакво друго производство. А да, водката и простит.тките съм им другия експортен хит.

5

Ганьо

преди 10 месеца

С рускоговорящи бизнес не правя включително и тия дето говорят техния си език по някога инъче плещят на руски

4

Хаха

преди 10 месеца

А бункерният Вова си халюцинираше че цивилизацията не може без неговите ресурси.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Тоест да се радваме ли?!?

2

Мухаха

преди 10 месеца

Хранилището на газ в Украйна .... захранвано единствено от РУСКИ газови източници .... което ще помогне на Европа да отхвърли газовия монопол на Русия .... Ебаааааси и титаничната мисъл . Всъщност, малка поправка . ТОВА газово хранилище НЕ Е УКРАИНСКО а е с американски собственици и тъй като САЩ все още не признава официално Русия за терористична държава , няма никакъв проблем да търгува с нея и после да препродава газта вече като чиста и демократична газ на Европа... срещу подходящата надценка

1

Анонимен

преди 10 месеца

Че да станем зависими от Украйна.... Вие добре ли сте?