9

Да извикат Наркомана

преди 10 месеца

от Киев! Той е специалист по разкостване на Язовирни стени.

8

Съвет

преди 10 месеца

Укрепвайте язовирните стени ,че руснаците прииждат към морето.

7

Реалист

преди 10 месеца

Пак направено в най-лошият период за Бъглария, 1944-1989, а сега не могат да го ремонтират тия бунаци, иначе не спират да плюят, а ползват всичко готованковците, малко уважение имайте към тези, които са го съградили. Най-лесно е да плюеш, айде слагайте пак минуси, ***, комунист, бунаци с бунаци, колкото и минуси да слагате, фактите са си факти, всичко е построено в тоя период, и другият път като отидете за риба на някой язовир, помислете дали е направен през великата дем0крация!

6

Мрънкащи лъжи

преди 10 месеца

И тук се намесиха от руското посолство и нашите четирихилядници да обясняват,че тази водна криза се дължи на ЕС.Толкова жалки сте...да ползвате само..Къде в ЕС има водна криза или режим на водата и тока? Има и такава държава,в която тоалетните са на двора и живеят в 21 век в полуземлянки....където вкарват задълго в затвора,ако кажеш ,че царят е гол,където ако си против сатрапа...отиваш в психиатрията. Всеки знае коя е тази държава,което само доказва колко е тъжно да си неин гражданин.

5

Един Българин

преди 10 месеца

Какъв е срока за ремонта? Не може ли да стане след 15 септември?

4

ПФУ!

преди 10 месеца

След тия дъждове последните 2 месеца ако има режим на водата ще е смешка... В голЕмата убава ЕС държава, където язовирите са строшени като в Украйна, ама само дето тука няма война... само безконтролно крадене 40 години и повече...

3

нали

преди 10 месеца

Колко язовира ремонтираха с похарчено 500 мил. лв . - 2-3 !!!

2

Анонимен

преди 10 месеца

В България е не просто правило, а е задължително ремонт на каквото и да е да се извършва точно в момента, когато се има най-голяма нужда от обекта на този ремонт. Абсолютно никаква далновидност при планирането.

1

Оруел

преди 10 месеца

Значи да чакаме водна криза. Цял живот живея до морето и водни крииз никога не е имало. Щом заговориха , че ще предотвратяват водни кризи, значи посолството е прицелило източна България, че никак не харесват правителството на предателите и явно трябва да бъдем наказани! С други думи очаквайте неочакваното тази година с правителството на посланик Мърдър!