28

Запис

преди 1 година

"Законно-незаконно..." (думи на асен василев-реалният премиер-от запива) - явно това е методът на пп-дб-герб-дпс. Има си закони. Пазиха Гешев с години за чисти престъпления, а сега за дума ще го махат по спешност... А Радев незабавно трябвало да рискува да хвърли държавата в хаос (защото това ще стане, ако КС се произнесе в полза на Гешев, което В СЛУЧАЯ С ТОВА ОБВИНЕНИЕ КОНКРЕТНО, е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО). Незнам дали само тия си живеят в балон или са убедени, че всички трябва да влезем в балона...

27

Пропаганда

преди 1 година

Казаното "Ще е странно..." си е пропаганда - да подготви населението за решението на Радев. Радев НЯМА ПРАВО по закон, защото има заведено дело в Конституционния съд, че нямат право да уволняват главния прокурор за дума. То... ако така ставаше... От години има за какво да го уволнят, но не и за дума. Радев, ако го направи, може да стане хаос. На сегашните управляващи НЕ ИМ ПУКА за България - те гледат докато "минат местните избори" и докато "Бойко Борисов го е страх от Гешев" (ЦИТАТИ от записа)!

26

Фреди

преди 1 година

Няма вече и приятели,а само интереси.Както го върна за назначаването,така и сега пак ще чака повторно решение на ВСС,за да издаде указ.ябадабану!

25

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че и без мненията на адв.Кашъмов, бившата адвокат-политичка проф.Екатерина Михайлоа, ексмин. на МВР, а сега преподавател в Унибит Йовчев , та дори и на политолозите О.Минчев и Евг.Дайнов , президентът Радев при спазване на всички юридически правила ще подпише указа за освобождаване на гл.прокурор. Разбира се, след евентуалното решение на ВСС и гласуването му от НС, защото всички лидери на ПГр по повод и без повод тръбят, че БГ е парламентарна република с 5 избори за 2 години.

24

Анонимен

преди 1 година

Бил манипулиран записа ами направете експертиза беее?!?!

23

Анонимен

преди 1 година

Керелска - като не можем да убедим обществото че процедурата е наша, нямаме морал да я водим. Много моля записите да се пуснат и да бъде изслушан.

22

Анонимен

преди 1 година

КАШЪМОВ, СЕГА ИМА ОБЩЕСТВЕНО ЗНАИЕ ЧЕ ТОЯ КОЙТО СТОЕШЕ ЗАД НАЗНАЧАВАНЕТО НА ГЕШЕВ СЕГА СТОИ ЗАД УВОЛНЕНИЕТО МУ... ТЕБЕ НЕ ТИ ТРЯБВА ТАЗИ ИСТИНА.

21

Анонимен

преди 1 година

БНТ 2 СЛУШАЙТЕ кЕРЕЛСКА СЕГА КАК ГИ ГРОМИ ФУРНАДЖИЙСКИТЕ ЛОПАТИ

20

Анонимен

преди 1 година

Браво на Керелска - от записа на една партия стана ясно че има политически лидер, който иска да отстрани главния прокурор. Легитимна ли е тая процедура, въпроса касае независим ли е Висшия съдебен съвет? Хахахаха Имам куража да го кажа това, защото знаете че винаги съм била против г-н Гешев. КЕРЕЛСКА ГИ РАЗБИ.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако говорим за морал, фалшивите декларатори и предалите доверието на президента да му искате с опорки импийчмънт е нон сенс.

18

Анонимен

преди 1 година

Странна е процедурата на ВСС г-н правозащитник...

17

Радев към Кашъмов

преди 1 година

Гешев е съвместим с политическия ми морал!

16

Никакво пускане

преди 1 година

Никакво освобождаване, народа е с него.За първи път има вероятност да видим политик осъден.Давай Радев.Тия с такава погнуса си целуваха мръстните устни само и само да се спасят и предадоха доверието на толкова хора.Никакво пускане.Въпреки решението на купеното ВСС.Всички ги гледаме на живо повечето не ти трябва нищо за да видиш как търсят под вола теле.Особено Къдравата Сю на Герб гласена за нова главен прокурор Чапкънова.Всичко виждаме, ВСИЧКО.Напред и само напред.

15

Анонимен

преди 1 година

резидентурата на кремъл е в пп и дб... най-доброто прикритие е там хахаха

14

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

Ама давайте махнете Гешев импийчмънт на Радев и с тия две нови партии психодесните мутри падат от власт. Тоя път завинаги.

13

Анонимен

преди 1 година

До ГогоВъпроса според мен е следния - защо главния прокурор не се избира пряко от народа?

12

Анонимен

преди 1 година

Барселона и Истанбул като го заковат...

11

Анонимен

преди 1 година

нпо влязоха в коалиция с кой и президента им е проблема.

10

Гого

преди 1 година

Въпроса е друг - защо мандата на главния прокурор е 7 години , а не 4 както е нормално.

9

Анонимен

преди 1 година

Странно е при тая странна процедура преди още да има решение да се правят коментари...