479

Иванов

преди 11 месеца

Насочете силите си към Крим отрежете им доставките и защо не се атакуват корабите им в моретата затова не ви трябват много самолети

478

до 493

преди 11 месеца

То пък ние българите сме трезвеници за пример, според последното проучване сме всички битови алкохолици, много над допустимото в нормите,затова гледаме само реклами за лекарства на черен дроб. Руска плява продажна....червени комуниги....боклу.ци на България.

477

asfd

преди 11 месеца

Еми така е, щом цял ден пишеш глупости тук, значи си или дърт пенсионер или безработен копейкин цял живот пу.ка не видял дърт ергенин, всички са философи,ама карат западни коли и ползват благата на пропадналия Запад. Вие сте лош генетичен материал за нас нормалните българи. взимайте си чемодана и вън от България *** ру.ски.

476

Анонимен

преди 11 месеца

РУСНАЦИ ТЕ ГИ НАВРЯХА В КУЧЕШКИ *** ТЕ ЗА НЯКАКВИ СЕЛА ГОВОРЯТ, НО ТАКА Е С ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА

475

Анонимен

преди 11 месеца

Младо момче в Укрия се оженило за баба си , за да не ходи на фронта !

474

Анонимен

преди 11 месеца

Ама временно !

473

Александър

преди 11 месеца

До 6 месеца в ЕС смяна регистра ция на автомобил, а също пътни такси и гражданска отговорност Ако ли не, вън! Друга държава или обратно да попълнят загуби те в бригадите! В UK байраци по къщите и надписи по колите"спре те войната", и то от млади мъже, годни за армията! *** то искаме, и аз искам, ама безплатен обяд няма!

472

Александър

преди 11 месеца

И ко стана с Чалънджърите? Дан съ ги турили в гаражи за следва щата зима и да ги дадат изправ ни на руснаците, гат са предадът? Украйна срещу Русия? Все едно Малта и Гибралтар срещу Англия Аржентинците как думнаха две фрегати на мощните англичани? Ако не е по- големия американс ки брат, не ги виждам от чаршаф еното кралство! Ако не са Канада и Австралия, които им плащат по 18%, просто не ги виждам харанг личаните!

471

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам защо някой хора си мислят че украинците не пият като руснаците, там няма корупция, дисциплинирани и работливи са. Същите славянски г*внa, надути, нагли и нахални като тях, опоръщаха входа от трезвеност

470

Анонимен

преди 11 месеца

До 20-30 години с тези темпове ще си върнат Крим

469

Александър

преди 11 месеца

За драскащите тук БГ шаяци! Боини действия се водят от ра зумни хора, а не от Укро Гьобелс ови роднини! Пет украинци изби ха цялата руска армия??? Махна ли граничните стълбове на Белор ус а сложили камери укрите! Сна йперска винтовка и имало едно време камери! И укригранулите ще се върнат и ще има ред! Да тичка после зеленото еврейче да скимти в Брюксел! Ред се въвеж да с АК-12! А нас шъ на пазят от РСМ! От Козяка тъй рекоха!

468

Анонимен

преди 11 месеца

Освен това са отвоювани 4 ниви, два синора и са направени 12 бразди от изгорели Леопарди.Я покажете картата на сраженията и какво се е променило на нея. Иначе дъра - бъра срало куче на къра.

467

зле е за руснаците

преди 11 месеца

контраофанзивата върви зле за руснаците. За последните 3 дни са изгубили 17 населени места. Руснаците подават лесно , разбягват се при по-агресивни атаки. Интересното е ,че украинците в момента ползват около 1/3 от силите си при атаката. Явно изчакват за нещо по-голямо.

466

Анонимен

преди 11 месеца

Я чекай сега да ва пoдпyкам, кво сте се развихрили рано рано на клавиатурата! Скоро, много скоро тук пишещите български вaтянки ще изгледат задния номер на руските вaтянки!

465

2

преди 11 месеца

Това доведе до загубата на 38 танка през нощта на 8 юни. Един от експертите добави, че украинските военни са били обучавани в това във Великобритания. "Украинците се опитваха да изиграят Гудериан", каза един военен експерт, "само че Гудериан имаше 3000 танка, а тези ugu0Tu просто загубиха 30-те, които имаха".NB: Нацистите от ВСУ копират нацисткият генерал Хайнц Вилхелм Гудериан. Сигурно "Моята борба" на Хитлер е постоянно в джоба им и в свободното време си я препрочитат!

464

1

преди 11 месеца

На Запад дадоха остра оценка на контранастъплението на ВСУ: ugu0Tu и самоубийци. Според американски и европейски военни експерти контранастъплението на ВСУ е в нарушение на основните правила на военната тактика. Това съобщава порталът Asia Times. "Опитахме се да им кажем да спрат тази частична и самоубийствена тактика, да идентифицират основната атака с подходяща пехотна подкрепа и след това да направят каквото могат", каза висш европейски офицер. Според него бойците от ВСУ бягат в пет различни посоки. Освен това танковете на ВСУ се насочиха към минните полета, като не пропуснаха разминиращите

463

2

преди 11 месеца

Подчертава се, че 47-а механизирана бригада е обучена от офицери от НАТО и е оборудвана със западно въоръжение. "Не е ясно какви общи щети са нанесени на тази бригада, но други части бяха толкова разгромени, че някои батальони отказаха да се бият", каза той.

462

1

преди 11 месеца

В САЩ казаха, че най-добрите батальони на Зеленски са отказали да се бият в района на Запорожие. Това заяви американският журналист, бивш служител на Пентагона Стивън Браян, коментирайки неуспешното контранастъпление на ВСУ. "Руснаците, по време на офанзивата на ВСУ, унищожиха критичния радар Hensoldt TRML-4D AESA, част от системата за ПВО Iris-T, която беше разположена в зоната на бойните действия в подкрепа на ВСУ", каза Брайън . Той отбеляза, че "най-добрата" бригада на ВСУ не може да устои на руските сили.

461

Анонимен

преди 11 месеца

Въоръжените сили на Руската федерация нанесоха удар по фашистката *** в Орехово. Съобщава се, че ударът е нанесен с "умни бомби" по командните пунктове на 47-а механизирана бригада на въоръжените сили на Украйна (това е бригадата, чиито зомби нацита бяха унищожени заедно с германските "Леопарди" и американските "Брадли" .

460

Анонимен

преди 11 месеца

Наведнъж 10 Ту-95МС се подготвят да нанесат ракетен удар по Украйна. Според каналите за наблюдение група стратегически ракетоносци на руските въздушно-космически сили лети към Каспийско море, откъдето се изстрелват ракети към Украйна. Този път има голям брой ракетоносци, което не се е случвало от октомври 2022 г. Общият възможен залп е 80 ракети.