121

Анонимен

преди 11 месеца

И опасни химикали, все още присъстваща радиация от Чернобил.кой нормален човек ще отиде да се къпе в тази тиня?!

120

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците взривиха втори язовир вчера докато отстъпваха. Пак ли украинците са го бомбандирали 8 години с черна магия и биологично оръжие

119

Анонимен

преди 11 месеца

До 124Русия няма да взриви язовира, че да остави Крим без вода. ////Кой те излъга ,че с взривяването Крим остава без вода?Това руски опорки нямащи нищо общо с действителността.

118

Анонимен

преди 11 месеца

А фекелната тръба в варненското езеро като бълва една година що нямаше замърсяване? Сега дето ще дойде от на май ната си ще има .

117

Анонимен

преди 11 месеца

Да бе, боеприпасите плуват. Я пуснете един патрон в буркан и ще видите. Плуват само специални водни мини, а те няма какво да правят по реката, освен това ако се ударят в *** и ще гръмнат.

116

137

преди 11 месеца

"Русия няма да взриви язовира, че да остави Крим без вода. Толкова е елементарно, че всеки човек, имащ поне две мозъчни клетки, ще го разбере." И вас не са ви извикали да оправите международното положение??? Кога най-сетне ще разберат, че клета майка балгария ражда такива умни синове и дъщери, които от всичко разбират???????????????????????

115

Анонимен

преди 11 месеца

FROM EAST EUROPE ONLY WILD THINGS COME.

114

Слава кокаине!

преди 11 месеца

Кървавият клоун май е объркал доставчика на колумбийски сняг и тотално е дал фира.

113

Случаен минувач

преди 11 месеца

Русия няма да взриви язовира, че да остави Крим без вода. Толкова е елементарно, че всеки човек, имащ поне две мозъчни клетки, ще го разбере. Такъв голям язовир наистина е стихия - 22 куб. км вода. За сравнение - язовир "Хувър" на Колорадо е 35 куб. км. Направо се учудвам, че са евакуирали само 3 000 души. Би трябвало да бъдат много повече. Да, тази екологична катастрофа ще ни засегне и нас. Черно море е езеро, няма къде да отидат всичките тези мpъcотии, които са се изляли в него.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Нали помните миналата година как теченията докараха няколко мини и един разложен труп на катапултирал украински летец. Тази година ще имаме от същото в много големи размери плюс трупове на домашни животни и всякакъв битов и небитов боkkлуk.

111

Русия

преди 11 месеца

Посолственити слуги от ПОСОЛСТВОТО"Украински генерал пред Вашингтон Пост през 2022 г.: Тeствахме стрелба по язовир Каховка с ракетна установка Хаймарс"

110

malgiorno a tutti

преди 11 месеца

До НИКАКВИ ПОМОЩИИзгарянето на гомораши живи на клада е само частичка от спектъра средновековни бавни, зрелищни и изключително мъчителни екзекуции, толкова подходящи в случая. Има къде по-весели подходи от това да изгориш гоморашин жив, молитвите (когато екзекутора си почива) биха били за куршум или бензин и кибрит (за бързо приключване), но тези неща са скъпи, а време има бол :).

109

Анонимен

преди 11 месеца

Абе кво се правите на ударени с мокър... ??? Всеки един язовир бива разглеждан от военните като оръжие! Това, че в стените на язовирите има оставени слаби места специално предвидини за взривове не са легенди! Каскадите по Арда и Въча също са били предвидени да спрат настъпващите от юг армии, естествено унищожавайки всичко по пътя си без значени българско или не!

108

Лекар ихтиманец

преди 11 месеца

Кой го срути и за чия слава?

107

Анонимен

преди 11 месеца

Честито на хотелиерите!Никой няма да ходи там на море!В същия момент държавата не им плаща за укрите,които са приютили нарочно,за да фалират.А защо искат да фалират?За да национализират хотелите и да ги дадат на укрите.Честито ви прецакване!А язовира го гръмнаха тези,които отказват международно разследване,т.е. укрите.

106

Бай Иван

преди 11 месеца

Благодарете на евроатлантическите си партньори, че дадоха далекобойни ракети на хохлите сега всички отрови ще се влеят в нашето море ;) !!!

105

НИКАКВИ ПОМОЩИ

преди 11 месеца

ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ, ИЗГОРИЛИ ЖИВИ ХОРАТА В ОДЕСА

104

Наблюдател

преди 11 месеца

Ах мааму.

103

Контрата

преди 11 месеца

Тероризмът на бандеровците няма място в ЕС!

102

НЕ

преди 11 месеца

НЕ на Тероризмът на Киевските власти!!!