38

Крайният

преди 10 месеца

Само безмилостни наказания ще оправят нещата.Жестоки глоби.Отнемане на коли.Дълги години пандиз.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Вече няколко дни в медиите не се чува нищо за поредноро полицейско насилие В Силистра водач е бил пребит в центъра на града от полицаи защото не бил спрял на пол. палка Само в силистренските сайтове е отразено това Гонили са го 4 пол. коли , спрян , пребит и оставевн в локва кръв в колата си Стоял е там 3 часа в колата в безсъзнание и после се е прибрал Баща му вика полиция и бърза помощ , но полицаите просто дошли и веднага си тръгнали Сега тръгвта по адвокати да ги съдят

36

Нео

преди 10 месеца

Това е доста показателно за състоянието на нацията! Повечето от нас считат за недостойно спазването на правилата. Пълно зомбиране!

35

Иванов

преди 10 месеца

Не закона трябва да се блокират масово пътищата докато тези в парламента не приемат незабавни по строго закони и да се спазват

34

Ivan

преди 10 месеца

След като има участък с 26000 нарушения за определено време, камерата ли е решението?!Значи, само ги регистрираме( и къртим грешни пари)или правим нещо да ги предодвратим!Както се вижда -слагаме касичка(защото е най-лесно)и си мислим,че решаваме проблема.Не,нищо не решаваме,събирате(ако можете,защото и това сте некадърни да свършите всички т.пи ченгета)на някой парите и всичко тече по канален ред.БЕЗОБРАЗНИ ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ,заради които всеки ден умират хора!!!Това сте вие! Жалки смешници!

33

ee

преди 10 месеца

Докато не се промени закона бугарина така ще си кара...пиян /дрогиран зад волана 5г. затвор плюс глоба от 10000 лева убиеш човек когато си пиян 20г. затвор, убиеш повече от 1 човек когато си пиян от 25г. до доживотна...

32

Анонимен

преди 10 месеца

Кой ги преброи тези нарушения? И, между другото, излязоха ли алкохолните проби на двамата татуировчици, сгазени в един часа през нощта?

31

Анонимен

преди 10 месеца

Вече е установено, че от дясно колата пресякла кръстовището, е попречила на видимостта на всички участици!

30

Анонимен

преди 10 месеца

До тоя, дето обяснява как било в Швейцария. Много моля, докато нашата мила Родина не покрие поне 80% от стандартите на Швейцария по отношение на държавно управление, социална политика, администрация, защита на човешките права, защита на частната собственост, чистота и т.н. и т.н... Та дотогава, хайде моля ви се да не ми давате за пример Швейцария! Не може само да изискваш, да наказваш и да щавиш народа, а насреща нищо нормално!

29

Хм

преди 10 месеца

Това ме навежда на мисълта,че ако тези двама младежи се бяха огледали щяха да видят бързо движещата се кола и сега щяха да са живи.Булевард Сливница е прав и има видимост надалече.Не казвам,че шофьорът и е невинен,а че предпазливостта спасява хората.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Само за тези 2 седмици потенциала на КАТ за издаване на наказателни постановления беше изчерпан за години напред. Никога няма да имат възможност да ги връчат, така че нищо няма да се промени.

27

Хм

преди 10 месеца

Преди около година вечерта пресичах кръстовище на пешеходна пътека.Колата която щеше да завие вляво спря и ме изчака.Тръгнах да пресичам,но се огледах. В далечината видях бяла лека кола движеща се с над 120 км/ч.Беше вечерта на смрачаване.Аз изчаках и като се приближи видях,че е бяла полицейска КИА без светлини и сирени. Отдалеч надписът на предният капак не се виждаше.Ако бях пресякъл полицаят щеше да ме прегази.След като ме видя,пусна светлините!Само това ме спаси,че се огледах още два пъти.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Айде малко по-конкретно. Кой нарушител , какъв е. Колко са лапачи на държавна хранилка. Колко са първа категория лапачи на държавна хранилка. Колко са им рода. Накрая ще се окаже че други нарушители няма.

25

До 20

преди 10 месеца

Нима? Глоба плюс конфискация при 50+ в града при първо провинение. При второ и ефективен пандиз! Желаещите рязко ще намалеят... Навсякъде се играе спрямо тоягата! Тук събираемостта е ниска, има давност 5г. Ако държавата иска, това може да приключи скоропостижно. обаче на никой не му се бара в л**ната

24

Анонимен

преди 10 месеца

Докато се искат все по-високи санкции, катастрофите ще се увеличават, както и загиналите. За 33години не го ли схванахте?!

23

Анонимен

преди 10 месеца

В Швейцария при 50 км/ч и измерени 167 км/ч отиваш без съд в затвора за най-малко 2 години с отнемане на колата на когото и да е тя или колкото и да струва и мисля ако не се лъжа, че глобата е от 200 000 франка нагоре! Прези няколко годинибяха взели колата (ламборджини) на един чуждестранен бизнесмен, глобиха го с 250 000 франка и плати още толкова за да не влезе в затвора и го пуснаха да си ходи в чужбината! При смъртен случай е по строго, но не знам как е?

22

Чичо

преди 10 месеца

А, 167 - аматьори! Аз преди 6-7 години успях да дигна 200 с едно Renaul Clio Sport и на моста над захарната баси скока направих.

21

Анонимен

преди 10 месеца

А камера да регистрира превишена скорост на 50 км/ч,че да си плати глобата на колата от собственика или водача в момента на преминаването покрай нея,тогав ще се оправят нещата щото ще се отнемат и точки от картона и след като свършат точките от използване за други нарушения като улисал се от разговори в купето и от гсм следват нови поправителни пълни курсове от А до Я с цени на курса за първи поправителен по цената държавно обявена,за втори поправителен двойна,за трети поправителен тройна и т.н.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 20. Какво е това друго нещо ?

19

Анонимен

преди 10 месеца

Никога и никъде по света по-строгите наказания не са спряли нарушителите и престъпниците. Друго нещо ги спира, но за него се мълчи и се пробутват популистките по-строги наказания, заради които катастрофите и загиналите се увеличават.