138

777

преди 1 година

Хахаха, те и на Бойко прихванаха не един, а няколко компрометирани разговора, за Мишо Бирата, за Ваньо Танов, но казват, че такива разговори много лесно се манипулират. Но щом става въпрос за хохлите, веднага е обявено за истина. Иначе един руски генерал много ясно го обясни. Брегът на който са руските военни е 15 метра по нисък от брега на който са укрите. Било е ясно кои ще пострадат. Така, че да не ми говорят, че руснаците ще взривят стената, след като е ясно, че ще се наводнят.

137

Укри

преди 1 година

Не сте хора, само трепане за вас

136

Анонимен

преди 1 година

dnes.UA :) Благодарим за поредния укро фейк!

135

Анонимен

преди 1 година

Тая бълвоч не спря ей...

134

Анонимен

преди 1 година

Петров и Баширов очевидно.

133

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще намерят личната карта на извършителя... Само да падне нивото... Ще има нови сензационни разкрития!!!

132

АЛА-БАЛА

преди 1 година

Интересно е да се наблюдава колко много хора все още вярват на брътвежите на украинският режим.

131

укропче

преди 1 година

да е ясно няма нищо общо тук Холивууд, имаме си Укроууд и можем още.

130

аз

преди 1 година

Путин е точно като Хитлер - каквото не може да завладее, го унищожава.

129

!!

преди 1 година

До ТИ ДА ВИДИШ!Глупости - има публикувано видео от охранителни камери, на което се вижда как се взривява стената. Украинците искат да освободят земята си, не да я превръщат в пустиня. Рашистите унищожават всичко, което не могат да владеят.

128

Анонимен

преди 1 година

Слаба режисура. Слаб актьорски състав. Слаба реклама. Изчерпахте се доста отдавна.

127

Анонимен

преди 1 година

А, разговор може да публикува и 8-годишния ми сен. Тъкмо се научи да пише що-годе добре. Ще го врътнем и на гугъл преводача и хоп - може да се окаже и че баба му е взривила стената. Каквото искаме, това ще запишем/напишем. Проблеми няма.

126

Анонимен

преди 1 година

Обаче този запис удобно го няма. Сега се обработва.

125

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 1 година

Знам че няма да го побликуват, но ви го пиша! Миналата и тази година стената с слюжовете (а те са 12) е най слабата част от съоръжението е обстрелвано от Украйна над 45 пъти с Хаймарс и РСЗО Елха и по този начин разбиха самата конструкция!И тъй като никой не я поддържа поради обстрела от ВСУ те вече беше в плачевно състояние!5 дена преди срутването Украйна отвори на 100% водонабора на горните два язовира над Каховка и водното напрежение разкъса стената без каквито да е взривове! Стига спекола!

124

Анонимен

преди 1 година

Фейк.А защо укрите категорично отказаха международно разследване?За да изфабрикуват измислени записи ли?Всеки може да направи такъв зачис и този запис няма надежден източник.Може да са записали укри как говорят.Всички укри до един си говорят руски.Престанете да ни убеждавате как руснацитр сами се стрелят и взривяват от скука!Взривът си е целял ядрена авария на АЕЦ Запорожие и слава богу не са успяли.

123

Паню Баирски

преди 1 година

Руските убийци могат само да убиват, да съботират и да взривяват. те за друго не стават!

122

Извинeтe, нo

преди 1 година

Toзи paзroвop, вcъщнocт нищo нe "gokaзвa"...

121

Анонимен

преди 1 година

Все по-странни неща публикуваг украинците. Кой разговаря, с кого разговарь. Първи говорител, втори говорител....мамма миа. За какви ни вземаге, че да се вържем? Къде са експертите, докладите. Такива неща не се доказват с подобни разговори.

120

Анонимен

преди 1 година

На мислещите хора е ясно и без телефонни разговори и видея кой взриви стената . За сега само нашите празни кратуни се съпротивляват , но от тях нищо не зависи .

119

Анонимен

преди 1 година

Изкуствения интелект може даже да произведе и видео как руснаците взривяват дигата. Как не са се сетили още украинците да го използват. Нали наскоро AI произведе видео как гори белия дом.