37

Morski

преди 10 месеца

"За кучета и котки може, а за прасета не може!" ХА, сега ми обяснете защо като Гешев си "изпусна нервите" след бомбата му се иска отстраняване за "политически ***" (което си е истина) , а за Радеф след като му взеха властта се разсърди и си "изпусна нервите" с неуважение на ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ и напусна Народното събрание, не може ИМПИЧМЪНТ?

36

гротеска

преди 10 месеца

голяма мъка

35

Анонимен

преди 10 месеца

Палячото иска да ходи в европейския сем , който се готви. За това изплува ,като гоmнo във вода

34

Джак Ръсел

преди 10 месеца

Къф си ти бе прическа хахахаах

33

антирадевците ревът

преди 10 месеца

Антирадевците бързо да припнат към лас вегас да не изтърват награждаването в категория сцепен нанус ,имаме шампиони тук сред коментиращите

32

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Не нервите, а се ***. Радев има нужда от доктор, че *** без да иска. Халката не държи. Ръси диария близо две години и после вика не е мойту..

31

Morski

преди 10 месеца

"За кучета и котки може, а за прасета не може!" ХА, сега ми обяснете защо като Гешев си "изпусна нервите" след бомбата му се иска отстраняване за "политически ***" (което си е истина) , а за Прецедента след като му взеха властта се разсърди и си "изпусна нервите" с неуважение на ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ и напусна Народното събрание, не може ИМПИЧМЪНТ?

30

Някой

преди 10 месеца

До !!Запсихиатрична клиника си. Колкото по бързо толкова по бързо обществото ще се оттърве от такива като теб.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Къдрю пак се изказа неподготвен.. В лишената ни от държавност страна масово се дава трибуна и приоритет основно на хора с вроден kретeнизъм и пълна духовна тъпoтa.

28

Анонимен

преди 10 месеца

До Красимир Петрофф!!___ааа не, пеевски е в коалиция с възраждане, итн и герп, за съжаление на простоватите - неофициално

27

!!

преди 10 месеца

Аз гласувах за ПП и пак ще гласувам за тяхГласувах и за Радев и много ме е срам от това!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Тая проскубана карикатура и натегач Лозанов, по каква причина си казва скапаното мнение и защо му го публикувате?!? Тоя кога е казал нещо ценно или полезно?

25

Пян_Гъ

преди 10 месеца

"Румен Радев си изпусна нервите" -- Лозанко, той РР отдавна си е изпуснал нервите. Още когато спечели изборите с подкрепа от чужбина, назначи "секретарката" си на 2 заплати, шитна два ведомствени апартамента на пазара с марж по-голям от този на Цвъцко, подкара поръчка за Грипените, вдигна юмрука, потули проверката чрез Митко Есемеса и т.н. и т.н. ВЪПРОС: ЗАЩО ЧАК СЕГА ЗАБЕЛЯЗВАШ И ЧАК СЕГА СЕ ВЪЗМУЩАВАШ??? Аз знам, но ще бъда политически коректен.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е, и какво от това? Поредният кибик край работниците в строежа дава акъл.

23

мачомен

преди 10 месеца

Мноси секси Дейзи бейбе ,идвам на шопинг у шопарландия ,ше те карам със скороста на звука -нъмбър уан+ трипъл ей и дълбокото гърло ХОХОХО

22

горгоню грозен

преди 10 месеца

Тоз пък Бумбаш буркан каде се засили от шестия етаж в екстаз.

21

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

ЛОзанов е назначен, като паси и плявналиев-банов и оня банкера хамармъдян да лаят против Русия, и да хвалят козяка! Да, но българския народ не се лови на въдицата, за това съществува повече от 1300 години! Да живее България! Чиста и свята република, а не американска провинция!

20

В.

преди 10 месеца

Брат Лозанов

19

срам

преди 10 месеца

Мноо ме трият от днесбгту

18

Анонимен

преди 10 месеца

Радев е един болкук в пълния смисъл на не объркана с умисъл дума! Резидент, едно подводно ченге което го държат на каиш. Труженичка от състава на мафията.