Снимка: БГНЕС

“За мен това си е правителство на „Продължаваме промяната” – с техния мандат, с техните министри. Важно е присъствието на Мария Габриел, но то има повече символичен характер. Това правителство е ход по линия на дълбокото противоречие, което се разгърна в българската политика. Тук става въпрос за борбата между ПП и президента Румен Радев, те потърсиха подкрепа на ГЕРБ.

Още по темата
На президента е нанесена сериозна щета, той си изпусна нервите”. Това заяви бившият председател на СЕМ Георги Лозанов в ефира на Нова Нюз.

Той продължава да смята, че хипотезата му, че политическите турбуленции могат да заглъхнат със създаването на един анклав между Николай Денков и Мария Габриел, е валидна. Продължавам да смятам, че тази оптимистична хипотеза може да се направи, стига политиците извън парламента да оставят този анклав.

Коментари Напиши коментар

38

Morski

преди 3 месеца

"За кучета и котки може, а за прасета не може!" ХА, сега ми обяснете защо като Гешев си "изпусна нервите" след бомбата му се иска отстраняване за "политически ***" (което си е истина) , а за Радеф след като му взеха властта се разсърди и си "изпусна нервите" с неуважение на ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ и напусна Народното събрание, не може ИМПИЧМЪНТ?

37

гротеска

преди 3 месеца

голяма мъка

36

Анонимен

преди 3 месеца

Палячото иска да ходи в европейския сем , който се готви. За това изплува ,като гоmнo във вода