19

Анонимен

преди 11 месеца

Да ви е сладко скъпи граждани и гражданки.Хапваите насекоми и лабораторно месо.Така ще бъдат решени проблемите с затлъстяването на децата ви а същевременно и проблемите на земята с въглеродния и азотния отпечатък.Ех каво бъдеще ви очаква само направо мечта ,а кой знае още какви приятни изненади крие то за вас и вашите деца.

18

Лай Нэн как Мирише

преди 11 месеца

нямате си Идея дори!

17

Урсула

преди 11 месеца

Честито на месоядците, скоро ще има за всички. Да ви е сладко!

16

Анонимен

преди 11 месеца

Аха, ето защо преж-ивн-ите носели азотен отпечатък, всички храни от лаборатории, Г М О и ин-секк-ти.

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 16 Моли се на учителя си по български език че не знаеш какво е земеделие и какво е животновъдство.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Доброто старо кравешко и прасешко.Лабораторното ще оставя на богатите.

13

Demonaz

преди 11 месеца

Левичарите в ЕС превъртяха напълно. ЕС ще последва съдбата на предшественика си ссср. Защо не го направят в африка примерно нали бедните ногери все няма какво да ядът?

12

Анонимен

преди 11 месеца

Молете се, че Нидерландия ще си запази земеделието на следващите парламентарни ... Защото ако ТЕ го изгубят, ние няма да имаме НИКАКЪВ ШАНС.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Това месо е клонинг. Това ще рече, че една бактерия или вирус, трябва да се адаптира само към един организъм, който няма да си има и имунна система, а ще се помпа с антибиотици и антитела, правени другаде. В лошия сценарии, ще се появи нещо, дето ще измори ЦЯЛАТА ИМ ПРОДУКЦИЯ. В най-лошия сценарии, 90% от населението ще разчита на тази продукция и тогва, ще им наврат епроветкит в корпоративните ***.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До Бай Илийчо - Потърси в YouTube - Ectolife и виж каква виия имат някои хора.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Нидерландия се СЦЕПИХА от протести, защото едни калинки, като наше Кире, сакат да им закрият земеделието, а холандското земеделие е НАЙ-ДОБРОТО на планетата. Питайвсеки земеделец, ако би могъл да си вземе безплатно кравите, от коя страна ще ги иска! Всеки исска холаднските крави, като са гледани и хранени там. Тея протести довеоха до това, че нова патия, която подкрепя правата на земеделците, обра най-много кмества на местните избор. Ама у нас нищо не се казва ...

8

Бай Илийчо

преди 11 месеца

Мм ,чи кой жа го иде бря ? М чи утре къкто е тръгнало ша ни забрънът и жените си мандръсаме. Мой изкуствени дъ ни дават ? Бря додека я докарайми ?

7

Анонимен

преди 11 месеца

Очакваме нови вируси и болести по говедата, свинете, птиците ... Тези разчитат на нас като пазар, първоначално пробен, после ... не се знае.

6

Анонимен

преди 11 месеца

предпочитат скакалци на скара вече

5

Анонимен

преди 11 месеца

"месото", което при 25% от лабораторните тестовете довежда до 100% рак на червата ли ? Да си го яде Бил Гейтс, *** нещасниците.... Кат пишете тия "новини" поне вкарвате ли малко мисъл и собствен ресърч или квот спуснат отгоре без да го мислим много?

4

Ако Не Ги Спрете

преди 11 месеца

Днес, Утре не само ще е Късно - ще е НеВъзможно, като Изколят Животните като в България след 1989 година! Стойте си още Мълчаливо пред Мониторите!!

3

Възмутен

преди 11 месеца

Световният идиотизъм набира невиждани висоти!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Това са буквално туморни клетки. Хапвайте с наслада. А производството е не по-малко вредно за природата и "климата", отколкото да отглеждаш крави. Но с магията на манипулация на статистиката, може да докараш всякакви "данни" в твоя полза.

1

Изверги

преди 11 месеца

Поредното извращенше на сороската и еврофашистката мафия..... След отровните ваксини и сексуалните извратини джендърства, следват глад и химия във всичко. Затриха ни производството на храни и цялата промишлиност нарочно, затриха ни и армията, с цел да ни унищожат.