39

шмatka

преди 10 месеца

По-бързо трябва да се свършвате ,за да освободите планетата за ''златния милиард''!Ха ха хаха ха ха!

38

АМИ

преди 10 месеца

Всичко натурално,от еко-ферми ще е само за най-богатите...Ако изобщо ще има хора след 2-3 години..Глад,суша,болести ,липса на чист въздух...Живейте сега.Утре може да няма..

37

Обективен

преди 10 месеца

За който не знае,"месото" става чрез някаква посявка - вид мая ,върху специална тъкан и започва да нараства. Предполагам,че " свински бут " може да стане голям колкото слон. След решението на ЕС да разреши брашното от щурци да се влага в разни храни в съюза ,това е поредната изцепка на съюза.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Веригите веднага ще го пуснат на пазара, евтино и *вкусно* ГМО месо. Ама чудно защо от брикс е компанията, няма ли санкции за тия, целия западен свят ще хранят, е как така......:))

35

Анонимен

преди 10 месеца

До Питам Само: Виж от коя страна е компанията производител и към кой съюз принадлежи. Отговора на въпроса ти е в първата дума с която започва статията.

34

Горко ни..

преди 10 месеца

Е сега вече какви *** ще ядем..не е истина...

33

По план

преди 10 месеца

Всичко е точно, изглежда като хаос, но само в нашите очи. След насекоми, изкуствени меса, изкуствен интелект, изкуствени устни, скули, мигли, вежди и подобни, идва ред на виртуалните пари. Представят се за нещо чудесно и разбира се лесно, но...какво ще можем да си купим с тях. Не е трудно да се досетим. Нека не избираме лесния живот, това ни погубва.

32

Питам Само

преди 10 месеца

Каква ще е следващата стъпка за намаляване на парниковите газове... Хората при дишането си отделят също парникови газове... Тях ще ги трепат ли или ще им се ограничава дишането ??? И ако ще ги трепат както трепат животните, за ората скотобойни ще има ли??? А за тия извън от ЕССР същото ли важи??? А за периферията на ЕССР, какви ще са условията - 100% утилизирани или по-малко?

31

Не случайно

преди 10 месеца

Нивото на тестостерон у сегашните тинейджери и млади мъже е 30% по-ниссо в сравнение със същите групи родени 50те-60те години на миналия век. Та не е чудно че измислиха 40 пола за да включат всички аномалии.

30

Яж си червеите

преди 10 месеца

Laravel и бъди щастлив... Лабораторно месо искал - не се коси това месо ще е единственото което ще имате...

29

ЕвропеидиПрости

преди 10 месеца

Европеидите ще похапват сладко брашно от червейчета и ще замезват с саламчета от лабораторно месо... Нооо дотогава ще са унищожили кравите (справка Холандия и северените страни).... Честит ви ЕССР... Лабораторно месо, протеини от червеи и насекоми, ще минете всички луди *** които са съществували някога на тая земя.

28

КОНСТАНТИНОВ

преди 10 месеца

АЗ НСМЯТАМ ЧЕ ТЕЗИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ КАКТО И ИЗМИСЛИЛИТЕ ТОВА ИЗКУСТВЕНО МЕСО.ПОПИТАИТЕ НАСЕЛЕНИЕТО ДАЛИ Е СЪГЛАСНО ДА ЯДЕ ТАЯ ОТРОВА.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Големите иноватори ще се възползват първи, от там всички пазаруват. Малките не са на мода.:))

26

Добре че

преди 10 месеца

Детството ми мина 60те-70те години. На воля без тел, то праскови,череши,, грозде ,бустани..не с вкуса на хипермаркета. Супа от наистина щастливи кокошки, мляко издоено 20 мин по-рано на закуска. А хляба? Докато го върнем в къщи, сауна на половина. Добре че вземаме по 3 . Тез де могат да броят до 12 и си мислят че с тях започва всичко, са измамено поколение изкуствено

25

Анонимна

преди 10 месеца

Има един френски филм с Луи дьо Финес - "Крилце или кълка".

24

Евро-Атлантик

преди 10 месеца

България с нетърпение чака да стане основен консуматор на подобни отрови ! На 100% и млечните продукти трябва да са от палмово масло ! Въобще......ЕС да се изхожда в контейнери и да праща за България вносна храна втора употреба .....може да е втора употреба ама е европейска и по йофтенка + ние сме важен партньор на САЩ и ЕС !

23

хаха

преди 10 месеца

в месарниците ше чувате : дай 35см. рибица и 50см. ребърца :)

22

Анонимен

преди 10 месеца

То щото до сега месото е качествено. Снощи даваха по телевизия 2df ,че ще се плаща 80 евро данък на месец на прасе !

21

Таня

преди 10 месеца

Доста интересна инвестиция. Ще натисне цената на месото здраво надолу. Ако има успех, ще се появят и други големи играчи. Изглежда като добра място човек да инвестира някоя хилядарка.

20

Кики е Нащо Послушно

преди 10 месеца

Кики за Мънии и Майка си е Готов да Продаде!