70

Анонимен

преди 11 месеца

Германия пада а ще има домино ефект . Колония България ще го отнесе . Най лошото тепърва предстои . След войната Русия ще спре газа . Ако Путин не го направи ще го сменят на избори . Последствията от войните са след тях . Кво ще стане с еврог.ея с ценностите ??? и има ли почва той у нас ? Това е въпроса .

69

Алекс

преди 11 месеца

Баба Меркел докара хиляди мигранти,но те нещо не искат да работят.Схемата не сработи.Пак ние и румънците ще оправяме положението.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Въххх, да ги ожалиш немците със средна заплата от 4к евро. При това немеца взима повече, средната е с приходящите. От друга страна рая е в Русия със средна около 760 евро. Форумните спецове са невероятни...погребаха и Германия, както и ЕС. То това върви от около 50г, само чекане....

67

До 71

преди 11 месеца

Доста неща е автоматизирал. Ползвам го ежедневно на работа.

66

До 70

преди 11 месеца

Хората, които купуват БМВ за 150 хиляди долара, са хора с годишни заплати от рода на 600-800 хиляди долара. То по тази логика могат да си купят и реплика на Гучи или Ролекс. Луксозните коли, стоки и имоти си имат таргет група и отбрани криенти, които няма да си купят кола за 50 хиляди долара от неизвестна марка. При тях е символ на успех в живота и статус, а не просто да имат кола като всеки бачкатор в склада.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Че те мигрантите не отиват да бачкат , а да точат помощи хаха

64

Анонимен

преди 11 месеца

Ще се адаптираме да живеем и без евтината руска газ.А те да си хортуват с китайците.Света няма да свърши заради това.

63

Анонимен

преди 11 месеца

До Христо - изкуственият интелект нищо не е автоматизирал и не може да автоматизира, AI решава съвсем други задачи.

62

Анонимен

преди 11 месеца

До Космонавт"Имам - дал съм, ако имам пак ще ти дам. Благата на тази платформа са безкрайни, за избраните винаги има...." Ша даваш оти требе. И нема къ да не даваш оти ша си земеме.

61

Понеже

преди 11 месеца

Тез де Меркел покани, не отиват там да работят,

60

газте падне на 280$

преди 11 месеца

От 3000 долара на 280! Повече от 10 пъти е паднала цената. А нови енергии от никъде не са дошли, вятърните перки и соларкита си произвеждат колкото и преди. И дори цената може да стане отрицателна, дилърите на борсата на продават под цена на която са купили. Защо никой не купува газ сега?

59

АСАН

преди 11 месеца

До Анонимен68 Тоа па имал конски сили. Доадай да та прегна у каруцате бееее. Таа *** веке неще да тегли ич.

58

Христо

преди 11 месеца

Изкуственият интелект ще автоматизира доста работни места, икономиката пак ще расте, както и БВПто. Реално няма работно място, където хората да работят нон-стоп по 8 часа. Максимумът е 6 часа, като средно е по 4 часа. Така че няма нищо страшно. Не е нужно да стоиш 8 часа на работа, като можеш за 3 часа да приключиш всичко за деня на едната работа и за още 3 на другата. Това е точно 6 часа от денонощието. Така един човек работещ от вкъщи може спокойно да почва в 10 и да приключва в 16 работа.

57

Анонимен

преди 11 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh, ($51 хил с батерия 90kwh). Avatr 11 не е по-лош - и дизайн, и комплектация, и комфорт, и салон, шумоизолация, и driving experience и Fahrspass. Натискаш газта и моментално излита все едно е без тегло, като перушинка, такава голяма кола. Скоро никой няма да им купува безумно скъпата продукция на европейците, а и самите те дори вече нямат пари да си платят отоплението и държавите печат пари да им го плащат, какво остава за коли.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Ех...върти се колелото..пишете я умряла, Европа,което не е непременно лошо.

55

АСАН

преди 11 месеца

До Космонавт... Малиййй колку куту тебе са ми давале сичкути си. Да ста живе и здраве та да давате оште и млогу!

54

Анонимен

преди 11 месеца

Ако някой си мисли, че ЕС ще рухне изведнъж заради енергийната криза и войната, много се лъже. Ами не, съвсем не. ЕС е икономически гигант, както беше СССР. Просто ще стане както 90те в Русия след СССР - обедняване, престъпност, висока смъртност(12 мил. загуби Русия), но пак ще се живее, Русия да не би да рухна след разпада на СССР. Разликата е, че Русия се възстанови, а ЕС никога няма да се възстанови защото няма да намери енергии за икономиката си, ще си остане като латиноамериканска страна, но и така се живее, как живеят в латинска Америка, и даже самба танцуват.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Русия стана единствената страна в Европа, в която през април се наблюдава спад в цените на храните. Цените се понижават с 0.22% на годишна база. Най-ниската инфлация сред европейските страни в средата на пролетта се наблюдава в Швейцария - където цените на храните са се повишили с 5,4% спрямо година по-рано. Нива на инфлация под десет процента се наблюдават и в Беларус (6,1%), Кипър(6,7%) и Албания (9,6%).

52

Анонимен

преди 11 месеца

Мисля, че трябва да съкратим разходите. Махаме продажните политици, разкарваме меркантилите, няма да плащаме на джендърите... как да си слагат презервативи... и т.н. И почваме да живеем свободно - без кърлежи

51

Prokurora

преди 11 месеца

Заплатка 2500 евро в Берлин и квартира 25 квадрата 1800 евро и немците само на бюро на климатика от 9 до 17 работят, ама чужденците да са роби като шлосери, заварчици, келнери, чистачи, за да хранят неграмотните инженери на Меркел, нормално е да няма кой да работи! Украинците и те си почиват