130

Анонимен

преди 10 месеца

Сега пак ше има подобряване, но няма да е за всички ...

129

Петров

преди 10 месеца

За 30 години Доган не е създал 1 работно място, само е източвал държавния бюджет. Очаквайте крах на БГ икономиката поради сбъркани политики.

128

Спиро

преди 10 месеца

има основно глад за евтини роби. и то не през цялото време.

127

Джо

преди 10 месеца

българина най-харесва кога германия е зле. а това че в русия заплатите са вече 400 лева не го вярва.

126

Анонимен

преди 10 месеца

Не е само германия. Цяла Европа умира. В България има глад за кадри. При тая инфлация и при тези лихвени проценти и при броя фирми които фалираха покрай КОВИД истерията трябваше безработицата да се увеличи, а тя намаля! 2019-та 144хил, 2020, 150 хил, 2021-ва 151 хил, 2022-ра 153хил, 2023 - 134хил. Цените растат, фирми фалират, безработните намаляват. Причината - народа се пенсионира и няма кой да работи. Целия развит свят е така.

125

Анонимен

преди 10 месеца

Сега с изкуствения интелект повечето ръчни работи ще отидат в историята, но също и разните административни офис дейности и кол центровете.

124

Анонимен

преди 10 месеца

След като разни полуграмотни млекари си позволяват да продават кашкавала двойно на синьото сирене, не го купувам а ми се вижда логично те да са фалирали. Въпроса е защо не са?

123

следвамехронологията

преди 10 месеца

Настъпи ĸpaят нa eднa epa, в ĸoятo пoĸoлeния колективно западенци се радваха нa пoвишaвaнe нa жизнeния cи cтaндapт. Тук се трудят де ни преметнат, че нивото на жизнeния cтaндapт зависело главно от пocтoяннoтo paзшиpявaнe нa paбoтнaтa cилa. Силно опростяват. Глобалната икономическа дестабилизация е предизвикана от санкционната война срещу Русия.

122

Дядо Ванго

преди 10 месеца

Германия кесе оправи, винаги се е оправяла, кат нама мигранти има ИИ.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Затова не трябва да спираме мигрантите,а да им помагаме да отиват в Германия.И те доволни и германците също.А също и ние.

120

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС пропада малко по малко, освен да затрудняват живота на хората, друго не могат да измислят от Брюксел. 16 години показаха достатъчно. Време е да излизаме и да сме автономна държава.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Поръчкова поредна статия за балъци. Аз лично съм влизал в завод в норвегия , хале 4 пъти колкото метро. Единствените хора работещи бяха тези в камионите , които изваждаха готовата продукция и един на крана , който подаваше суровина в завода. С АИ и тези скоро няма да са там. Вие за каква липса на работна ръка говорите ?То за германците няма да има работа скоро. Вие за автоматизация , АИ и роботи никога ли не сте чували? Или наистина ни имате за ***.Я раздайте малко синтезирани пържоли

118

мен

преди 10 месеца

Да не би да се свършиха робите от Източна Европа? Нали затова ни приеха в ЕС - да им слугуваме за смешни пари

117

Пена

преди 10 месеца

а за умиращата България нещо да кажете? млади хора почти няма и няма да има кой да работи за вашите пенсии. България и Русия са провалени държави с фалшива демокрация и фалшива пазарна икономика.

116

Спас

преди 10 месеца

вие си мислите че русия и китай имат много хора ама те са 100 пъти по-зле от германия. САЩ ще излекуват и русия и китай с глад. руснаците и китайците ще се самоизбият. граждански войни ги чакат макар че те са основно селяни.

115

Джо

преди 10 месеца

не е само германия. само ще припомня че 50 години БГ работодателите унижаваха хората си и им плащаха мизерни заплати. скоро идва видов ден и много БКП капиталисти ще фалират. хотели си построиха но те ще стоят празни защото никой няма да им работи.

114

Анонимен

преди 10 месеца

А колко са безработните? Още емигранти им трябвали. ***. Емигрантите не отиват да работят.

113

Христо Христов

преди 10 месеца

До Анонимен/121 "ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 84,3 И РАБОТЕЩИ 47 МИЛИОНА..." - пак не си си взел лекарствата за успокоение....

112

Христо Христов

преди 10 месеца

До Анонимен/123 немците са ста'д'о, мачкано през цялата им история. А пенсиите напускат, защото с немските си пенсии ще умрат от глад.

111

Гошо

преди 10 месеца

Анисия, мигрантите не са изход. Мигрантите са на гости на Германия и искат да живеят от социални помощи, а не да работят. Те не са свикнали да работят. Да се видяла *** да храни българин?