7

Анонимен

преди 1 година

Канела и джинджифил не вървят заедно?

6

Анонимен

преди 1 година

Па я ядем череши и после пием вода. Пълен асансьор ти каам.

5

Анонимен

преди 1 година

*** с джинджифил!? А нещо за бял бъз със сок от лимон и няколко лъжици мед да си чувала? Защото за българина годжи-бери е когато Годжи от Ку-ку бере нещо от двора си.

4

Анонимен

преди 1 година

Рядко щастие е да се поглезиш с позагнили круши, презрели череши, втасало зеле, сладко от рози и сушени сливки. Почистват всички шлаки. Ако не сте веган, същият ефект се получава , но около час след хапване на цацка или кебабче от барче на плажа или в планината.

3

Анонимен

преди 1 година

"ситно нарязано замразено ***". Загубихте ме в превода. Става на каша. Има едно нещо, което се нарича клетъчна мембрана и при замразяване се пука. И потъмнява с контакт с въздуха. И *** *** има вкус на тиква, ама нали сме модерни.

2

Медар

преди 1 година

4 ри супени лъжици пресен мед, днес вадих. Да не е от магазин..много са модерни, на пчелите им трябва 2 часа да разпознаят тоз от магазина..тествах го...една марка. Та 4 ри супени мед 700мл. Газирана вода, Пели...-ка става. Половин лимон истинскан, две стръкчета мента счукана, и лед 1/3 от течността. Супер разхлажда и медената вода ..., Попитайте Мермерски.

1

Спиртомер

преди 1 година

Пет броя петдесет градуса отлежала в дъбови бъчви пърцуца!