10

Chereshovo topche

преди 15 години

Заради тези , но те не са , щото са си направили сметката да крадат дълго и постоянно...няма път между юга и севера...основен път който може да се направи за отрицателно време се строи вече 5-та година и няма да стане скоро. ***! ТОВА СТЕ ВИЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ-ТРОЙНИ ЧЕТВОРНИ И НЕ ЗНАМ КАКВИ СИ...

9

Дядо Петър

преди 15 години

на бригадирското движение!И подобно на всички останали обекти на социализма - синоним на мърлящина и набързо свършена работа.Това е една от причините проходът сега да е непрекъснато в ремонт. Другата причина е, че пак комунистически мафиоти са замесени в играта, т.е. в лапането на нашите пари.Край нямат комунистическата наглост и алчност!

8

човек от народа

преди 15 години

Попитайте Станишев с колко е помогнал да увеличим дълговете си ,а междувременно има някакви излишъци от бюджета ? Тия дългове нали пак ние ще ги връщаме ! Хора гласувайте поне за лудите от Атака или тия от Герб ,поне са народни хора ! И не плюйте г-н Костов ,че без валутният борд досега щяхте да сте живи погребани !

7

До 5

преди 15 години

Еееее, страхотен идиотизъм е да си фен на БСП!Тези злоупотреби около Пътния фонд и "Биндер" по-горе да не са ги правили от ГЕРБ или от СДС или от някоя друга опозиционна партия????Изобщо не защитавам ГЕРБ или СДС. Обаче БСП и ДПС, а и НДСВ просто се оляха да крадат! Прочетете първо статията преди да коментирате!И си спомнете доклада на ЕК и становищата на ОЛАФ!В очите ни го казаха и само месец след това Станишев се държи като че ли в доклада за напредъка са го похвалили едва ли не!!!И пак Костов виновен или ББ!А само преди някакви си 4-5 години бяхме много преди Румъния и дори ни сочеха като отличник!Гадни крадци и *** като крави фенове социалисти опропастяват България!!!!

6

другар

преди 15 години

Много ми е интересно как точно БСП стабилизира икономиката - като ми бръкне на мен в джоба, за да те прати тебе на море - така ли?

5

преди 15 години

другари гласуваите за бсп, разчистиха бивши корумпирани директори, започнаха да вращат българите от чужбина, наи голям бюджетен излишак, ръст на заплатите,наблюдаваме световна инфлация а бсп е стабилизира нашата икономика, нови добри алтернативи за пенсионерите и маиките с което ще повишим естествения прираст на бг населението. и др. останалата шаика сдс, атаки, герб, които сменят винаги имената си само вече трябва да им е ясно че власт за тях няма вече. ако искат догодина да са освобождение или напредак пак ще ве познаем. българина вече не е ***

4

Българин

преди 15 години

Докато не ги изметем тези предателски *** и въшки - България ще губи кръв като заклана крава. Помислете си - за кого ще гласувате защото при още една грешка или търкаляне на гъ3а по сепаретата в баровете в изборния ден - и след това избори 2013 няма да има.

3

преди 15 години

Костов е виновен!

2

преди 15 години

Ще ги почвам с картечница .

1

преди 15 години

nikoga nqma da se opravim