105

ХФ

преди 10 месеца

С това си поведение Възраждане ще отидат в архива, както стана с Волен. Самозабравиха се нещо.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Налага се Христо Иванов да си сътрудничи с Делян Пеевски ако иска ако не иска да прави каквото иска все тая.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Моля сорросоидните трролове да не раздават морал защото нямат право на това. Правителството се създаде по крайно аморални съглашения и подбуди с любезното съдействие на Посолството. Нямате право морал да раздавате !

102

Анонимен

преди 10 месеца

Честито на избирателите на Възраждане, Пеевски е член на конституционната комисия с тяхна помощ, които излязоха за да свалят кворума. Те са продукт на ДПС и мръсните им пари.

101

Анонимен

преди 10 месеца

квесторите за какво са, да слагат каските и да ги извеждат. Видяхме ги колко 50 човека бяха на протест, смешници

100

Анонимен

преди 10 месеца

Възраждане, пумиарите на Бойко и Пеевски. За колко пари става въпрос?

99

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте истинското лице на Възраждане клети ми хора. Мълчаливото Възраждане. Страхливото Възраждане. Такива ли са и гласуващите за тях? Питам ви? Имате ли очи да видите? Изпратени в парламента срещу заплата да се правят на клоуни и да отказват да работят.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Не позволихте на ПП да се опитат да променят нещо в държавата. Всичко ще се върне по старо му. Успяха, те успяха. Чрез жестокото си плюене месеци наред и създаването на един куп партии-бушони, като ИТН, Български възход, Възраждане и други за отклоняване на гласове и обуркване на хората. Те просто успяха. Ще има отново крадене, крадене и крадене. Много глупав народ. Все повече хора, ще напуснат. Е тогава кой ли ще ви плаща пенсиите и държавните заплати?

97

К.С.

преди 10 месеца

Във всяко българско предприятие има ежедневни скандали, но работния ден не се спира. Принципа е много простичък, скандалджиите се гонят. Защо парламента да не ги изгони и да продължи работата си ? За какво им плащаме на депутатите? Костя и компания решили да си правят на интересни и на побойници. Добре, изгенете ги днес, утре,... всеки ден в който не се дължат нормално? И това да важи за всеки един.

96

ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО

преди 10 месеца

БОЖАНКОВ Е ***.НА НЕГО СА МУ ПЛАТИЛИ ДА СЕ ПРАВИ НА РАМБО ПРЕЗ КУПОННАТА СИСТЕМА. НЯКОЙ ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ НЕ СЕ НАМИРА НА В БЛАТОТО НА СЕЛО.***

95

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя бokлyк Копейкин и шайкaтa му докога ще бъдат търпени! Ще ги порицават...все едно сме в детската градина..малко бой и извън парламента!

94

гражданка

преди 10 месеца

......"В крайна сметка работата на НС днес приключи предсрочно."- АЗ КАТО ГРАЖДАНИН НА РБ питам: Тези нали са на заплата, нали ние народа сме им работодатели....След като предсрочно се прекъсва работния им ден - се пресмята и заплатата....нали така....Простичко, като боб....Еми малко етика и култура се иска бе Господа и дами-народни избраници

93

Анонимен

преди 10 месеца

В момента никой освен ШИШИ не може да спре КАСКЕТА.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Е г-жа Нинова вижда ли какви ги беше събрала до себе си, Божанков, Рашков и пр.

91

Неразбрал

преди 10 месеца

Вярно ли е, че Божанков притежава заложна къща, за да обслужва малцинствата, както и пункт за вторични суровини, в който са изкупувани крадени релси от БДЖ?

90

Анонимен

преди 10 месеца

Абе тия всеки път вдигат скандали, за да могат да си тръгнат по-рано от работа. Не им се седи до края на работния ден.

89

1

преди 10 месеца

Това НС трябва да бъде разтурено!То е незаконно и неморално!

88

Анонимен

преди 10 месеца

Щою не го вкарват Възраждане, да гласуват против не да си траят!

87

До Тихомир

преди 10 месеца

Тихомирчо- ТИХО бате. Шеф на данс е друго, и простестите не са били платени, тези дето бяха в негова защита бяха платените. И няма той да ти сменя конституцията, защото не я сменя един човек. Всяка една партия може да се отдръпне, когато не и хареса и всичко приключва.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Те *** изобщо не са се включили в гласуването и така гласовете са излезли колкото трябва