8

Някой към 4

преди 10 месеца

Собствениците са пропуснали да си платят месечната вноска за спокойствие на полицията хахаха. Не платиш ли ти се случва случка..... Аз съм за полицията да има акции и да се хванат най-вече вносителите и тези с чадъра от горе. Обаче то и полицията едни шибеци .... Навсякъде има малка част изчезващи наистина съсестни хора принудени да мълчат за всичко или и на тях се случва случка.....

7

АнонимеН

преди 10 месеца

ПО ЗАКОН САМО АКО ЩЕ ТЕ АРЕСТУВАТ МОГАТ ДА ТЕ ПРЕТЪРСЯТ! ИЗОБЩО НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ФИЛМИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНА СА! ОБАРВАНЕТО ПО ФИЛМИТЕ КОЕТО ВИЖДАТЕ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ ГО НЯМА НО МНОГО ЧЕНГЕТА ГЛЕДАТ ФИЛМИТЕ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ИМАТ ТАКИВА ПРАВОМОЩИЯ - НЕ НЯМАТ! МОГАТ ДА ВИ ПОИСКАТ ЛИЧНАТА КАРТА И ТОЛКОВА! САМО АКО ЩЕ ВИ АРЕСТУВАТ ТОГАВА МОЖЕ ДА ВИ ПРЕТЪРСЯТ!

6

до 1

преди 10 месеца

Не, по-добре е наред да спират, директно палките в главата на цялото семейство, всички по очи на асфалта, голи, бъркат ви по дупките и като няма нищо да ти казват "Ае чупка ***".

5

АнонимеН

преди 10 месеца

ТАКА СА ГИ СТРОЯВАЛИ ЕВРЕИТЕ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА! ДО СТЕНАТА И ГОЛИЧКИ :D

4

Неразбрал

преди 10 месеца

И защо съдържателите на заведението?Нали са събличали несъдържатели а посетители...или те нямат претенции...или ако имат да се размине и замаже всичко със симулиране на дейност!?

3

Факт

преди 10 месеца

В полицията е бардак,никой не спазва устави,закони и тн.много служители страдат от мания за величие.

2

Така е ..

преди 10 месеца

Най лошото е че не са открили и грам наркотици.Целта е била друга.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Полицията требе да се вкултурчи : един вид те спират на пътя, кланят се и учтиво питат "г-сине много се звинявам, но ще благоволите ли да отговорите дали съвсем случайно имате у себе си по неква върховна случайност некя дрогичка без да искате. Ако немате предварително съ звиняаам и утам да си цапна два шамаря"