45

Деди

преди 10 месеца

До Мдаа : Не бе, този ще е "новия Плевльо", само че като мин-пред!

44

Няма

преди 10 месеца

Да позволя на някви тротинетки и вьрли сатанисти еретици трябва да се забранят всякакви организации щом е война а ти даваш само свойта миризлива слива и нищо повече

43

ПроСоТо

преди 10 месеца

абе той и на Боко му беше останало да боядиса една гранична барака и "до месец" щееме да вленем в Шенген..И така вече над 10 години...Сега:..-Ние НЕ сме в интереса на ЕС за Шенген,така че може да ни лъжат още 10 години...Виж,за еврозоната ще направят всякакви врътки за да ни натикат в нея..Защото те имат интерес,а ние-не..

42

Анонимен

преди 10 месеца

Академика и вещицата ще се връткат и ще делят по равно.

41

Димитрий

преди 10 месеца

Да се маха този всеки който е съгласен така да се гаври с волята на народа оставка му е малко.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Не искам простите шарлатани които са щели да имат 7% на изборите според простото Киро да съставят правителство и да управляват, а ГЕРБ да ги подкрепят. След записите които изтекоха в публичното пространство това ще е най корумпираното и мошеническо правителство. Нови избори веднага и без измамните мадуровски машини които се манипулират чрез флашки и кодове, простото Киро знае как.

39

Мдаа

преди 10 месеца

Тоя ще е новият жан виденовНа бас

38

Анонимен

преди 10 месеца

Мишок.

37

Сандо

преди 10 месеца

не искаме информационна кампания, искаме експертно становище с подписи отдолу

36

баце

преди 10 месеца

Безвремието го дължим на мошетата в ПП, бараните машини, манипулациите и т.н.Безвремието почна с пръкналите се от Козяк ПП и ще свърши с ПП.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Е...,как могат да тръгнат "нещата по грешен начин" щом си на власт и управляваш държава?!?!?!Как?! Искам отговор от Вас, господине! Ако карате автомобил как ще тръгне назад, ако искате да върви напред и сте направили всичко както трябва: включили сте правилна предавка, подавате газ, отпускате съединител...и потегляте, но НАПРЕД. ЗАЩОТО ВИЕ ТАКА ИСКАТЕ!

34

До 29

преди 10 месеца

Явно си квалифициран младеж? Аз съм квалифициран на 55 години, и то в бранш, където квалифицирани млади няма, защото има здраво бачкане в не добри условия! Строителство! Ходене по обекти, с работни дрехи и въпреки че съм инженер, не ходя със вратовръзка! И ще ти кажа от опит, че без значение къде работиш, ако си добър професионалист и съвестен работник си оценен! НЕНОРМАЛНО Е ДА ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ СИ КВАЛИФИЦИРАН И ДА НЕ ИСКАШ ДА СИ ИЗЦАПАШ РЪЦЕТЕ! АМАН ОТ СНЕЖИНКИ!

33

Нещо

преди 10 месеца

Соросоидният Академик не е много убедителен!

32

Анонимен

преди 10 месеца

БСП, Възраждане и ИТН приключиха! Трябва нов проект.....

31

човек от народа

преди 10 месеца

ОЧИЛАТА КРАДЛИВА МИШКА !! -КЪШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Бълrapия okoнчaтeлнo nagнa nog cтpaтerичecko napтньopcтвo...

29

Анонимен

преди 10 месеца

Изненада! Някои интелигентни хора осъзнават, че единственото привлекателно в БГ спрямо ЕС са все още по-ниските цени данъци. И същите тези хора ще си тръгнат веднага щом основете имитация на ЕС: свръх високи данъци и цени, всичко живо под наем и на кредит. Няма значение колко е правова държавата, ако не ти позволяват да се развиеш и на всяка стъпка те облагат с още и още данъци. Това е изкуственото равенсто, което ЕС търси - не по-различно социализма. Квалифицираните млади не искат това.

28

Анонимен

преди 10 месеца

до 24 Референдума не е да не влезем и спазва договора от 2007, референдума е да отложим членството до 2039 когато по сттистически данни ще стигнем средния европейски стандарт. Недей заблуждва. Румъния отложи до 2029 засега също

27

Гладен

преди 10 месеца

И това го каза човек продукт на герб,

26

Анонимен

преди 10 месеца

Задължителен тест за наркотици на всики депутати и министри!