50

До 54

преди 11 месеца

Стига си лъгал. Има видео - всичко е спокойно и изведнъж ярка светлина и отломките летят на вън, което значи че екзплозия та е от вътре т.е Просия

49

Анонимен

преди 11 месеца

Язовирната стена все още издържа. Разрушена е най-горната част. Ако ся я взривили щеше да е още по-голяма трагедия. И местните казват че не е имало гърмежи в района. Горната част сама е рухнала в следствие на стрелбите на украинците преди това. Тая стена беше много хубава мишена за хаймарсите. Е сега е видно какво става като се стреля по такива обекти.

48

Давай Za

преди 11 месеца

Мявзолей, мавзолей ще му издигнат на Вова.

47

Ехаа

преди 11 месеца

Форумната VPN крава пак е трясна предменструалният синдром, изпадна в амок и мучи глупост след глупост...за тях, логичната мисъл е кауза пердута

46

Давай Za

преди 11 месеца

Режисьора на филма за Буча, дали получи Оскар?

45

Анонимен

преди 11 месеца

205-та отделна мотострелкова бригада на русия на 21.10.22 пишат в своя телеграм канал, че са минирали язовирната стена и вероятността да я взривят е 70%.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Тактиката на изгорената земя от бандеро-нацистите. Тия укри нищо не са построили за 30 години, по-голяма разруха и крадене, по-голяма корупция и престъпност в пъти дори от ***, където 12 години един мафиот управлява, а сега продължава да унищожава народа.

43

tot

преди 11 месеца

Турците когато са бягали са палили всичко по пътя и Путин БЯГА ,но ЩЕ ГОРИ В АДА !!!

42

АнонимеН

преди 11 месеца

МОРДОРСКВА РАЗРУШИ ЦЕЛИЯ БАХМУТ И СИ ГО ПИСА КАТО ПОБЕДА!! МОРДОРСКВА РАЗРУШИ И ЕЛЕКТРОПРЕНОСНАТА МРЕЖА НА ЗАЕЦ ! МОРДОРСКВА ВЗРИВИ И СЕВЕРЕН ПОТОК ЗА ДА ВЗЕМЕ ЗАСТРАХОВКАТА , ЗАЩОТО БЕШЕ НЕИЗПОЛЗВАЕМ! МОРДОРСКВА Е ВРЕДНА ЗА МЕЛИЯ СВЯТ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНА!

41

Ехаа

преди 11 месеца

Не им се получи контрата и почнаха с гадостите... това са укроуродите. Лошото е, че родната крава свикна с тази плява.

40

АнонимеН

преди 11 месеца

МОРДОРСКВА ГУБИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА И ЩЕ ДУМНЕ И ЗАЕЦ И ЩЕ СЪСИПЕ И КРИМАПРЪДЦК , ЗАЩОТО ТАКА ВИНАГИ ПРАВИ МОРДОРСКВА ПРЕДИ ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА ОТ НЯКЪДЕ!

39

Анонимен

преди 11 месеца

западната пропаганда отново в действие. До сега Русия не е ударила нито един инфраструктурен обект, а сега си помислете точно същото се случи при изтеглянето на Азовците за да залеят района при изтеглянето си. И сега на всички ни е ясно че са Урките.

38

Блицкриг

преди 11 месеца

На 18 август 1941г бягащата съветска армия взривява Днепровската ВЕЦ. Удавени са 80 хил. цивилни. Германците я въстановяват и пускат отново през юни 1942г. Нищо ново.

37

КОЙ КОГО?

преди 11 месеца

Само се чудя защо им е на руснаците да басстисват точно този язовир, при положени, че 10 години се борят с липсата на вода в Крим, а сега предполагам ще има проблем и с охлаждането на АЕЦ Запорожие. Разрушаването на язовирната страна компрометира двете най-големи завоевания на Русия - Крим и АЕЦ Запорожие. Но виж Украинците като не виждат как ще си върнат Крим и АЕЦ-а, ами логично е да ги ПРЕЦАКАТ.

36

ей

преди 11 месеца

олексий, олекна ли ти като обвини русия? сега бягай обратно в убежището, защото тая нощ ще има пак голям бомбаж на киев!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Абе тоя що си би камшика от екипа на клоуна не стана ясно.

34

Ярл фон Трън

преди 11 месеца

Урконацистите всекидневно изстрелваха срещу бента на Каховското водохранилище по 100-200 ракети и снаряди, вкл. хаймарси, а сега този изпечен еврейски лъжец, заедно с американските подметки в Европа се опитват да ни убедят, че доматите трябва да се ядат с колците.

33

Пипи

преди 11 месеца

Как може така да лъжат! За толкова *** ли ни вземат!

32

джо

преди 11 месеца

Каква Фукушима, какви пет лева??? Укрите все не са те... Руснаците сами се нападат в Белгородска област, сами си пускат дронове в Москва . Това си е нямат топки да си признаят и това си е..... Затова не е необходимо да си някакъв спец, просто логиката и заявлението на тоз мишок , че за Русия няма място в ООН.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Последни напъни на джуджето с малката преди армията му от орккки да бъде изритана от украинска земя.