27

Лекар ихтиманец

преди 8 месеца

Файзер!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Другата страна там ли е била оказвала ли е първа помощ просто питам ?

25

Анонимен

преди 10 месеца

Не само лекарите никой не харесва умните образованите и възпитаните хора.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Мога да ви кажа от личен опит че лекарите най много мачкат интелигентните хора обратно на стария строй когато да си образован беше положително.

23

Анонимен

преди 10 месеца

От разказа на майката който прочетох още тогава става ясно че доктор и сестра не са дошли само санитарка. Това за мен ако е вярно е убийство.

22

Анонимен

преди 10 месеца

В становището се казва че когато половин час жената припаднала... Това изречение може ли някой реално умен човек да го обясни защото такова изречение има по горе в текста но в живота няма такова изречение това са пълни глупости. Дори да е била болна само санитарката се е опитала да помогне. Това е въпроса за медицинския фашизъм и бездушие !!!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Вирусните инфекции, особено ковид, водят чисто до кардиомиопатия. Неваксинираните да му мислят!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно не мога да се съглася с такова обяснение. Най-малкото, защото още по време на ковид епидемията, когато в това инфекциозно отделение са настанявали болни или карантинирани, пациенти и техни близки споделиха, че условията там и отношението на лекарите са ужасни! Даже бяха снимали обстановката вътре....представете си пациенти с ковид, а в стаите хигиената под всякаква критика! Как се "лекуват " тези хора?! Абсурдно е пациентка с дехидратация в инфекциозно отделение!

19

Въпрос към"лека

преди 10 месеца

Как така българските болници като почине някой веднага устоновяват от какво е бил болен, а докато е жив немогат?

18

Анонимен

преди 10 месеца

На 27 години, със сърдечно заболяване, което е типично за хора над 60 годишна възраст? И то толкова тежко, че да си отиде от това? Е не знам... Само на мен ли ми се струва странно и нелепо?

17

до 14

преди 10 месеца

До Анонименимам 4 ваксини и съм на 60 години и чукам като машина за оверлок , а ти като не си ваксиниран скоро може да хванеш някой сезонен вирус

16

Анонимен

преди 10 месеца

От десет кладенеца вода ще донесат и пак ще си измият ръцете. Безотговорни некадърници.

15

Ваксо

преди 10 месеца

Ваксина

14

Анонимен

преди 10 месеца

Всички ваксинирани ги чака безсимптомна сърдечна недостатъчност. А вие се карайте Кирчо или Борисов да ви се редуват.

13

Анонимен

преди 10 месеца

От система със студено лекарство и бърза капка- на струйка усетих тежест в гърдите, стана ми студено и зле. Развиках се и помолих сестрата да спре и по-късно да я пусне. Банката беше ледена, като я пипнах. сестрата каза, че я е взела от склада, който няма парно....за малко да си ида от немарливост

12

Анонимен

преди 10 месеца

В белодробното отделение в съседното легло нервна сестра бързо вкара лекарството в абоката на жената. Тя се разтрепера, започна да се тресе и устата и посиняха. Сестрата се разпищя, дойде лекар започна да и вкарва лекарства в абоката, да и прави сърдечен масаж..........оправи се жената, аз много се изплаших тогава и сега ми е зле като се сетя.

11

С тиреоидит

преди 10 месеца

....на Хашимото съм от 40 ГОД без лечение. Още съм жива. На 64.

10

Не казват

преди 10 месеца

...и какво точно е било лечението. Защото от Неподходящ антибиотик/ но силно токсичен, също се умира!!!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам, каква е истината при това момиче. Жалко за нея и съболезнования на близките. Скоро в един санаториум една жена на 60 г. с инсулт и проблеми с ръка и крак сподели, че се е ваксинирала срещу ковид, разболяла се сериозно от ковид 1 месец след ваксинацията и получила инсулт.

8

Е как

преди 10 месеца

Как така " е починала в 12.45 на 14 май", но... " БИЛА ДОБРЕ В 17.20 Ч НА 14 МАЙ, КОГАТО ИМАЛО ВИЗИТАЦИЯ" !!! ПОТРЕС!!!