48

шеги и закачки

преди 10 месеца

Знаете ли кой е социолог с престъпно мислене? Сипете на Филип Станев боб да пасе, благодаря!

47

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя дебелак го помня от шоутата на Слави как щракаше с пръсти на някакви кючекчийки. Само дето народното събрание не е шоу и некадърниците от ИТН нямат работа там!

46

Защо

преди 10 месеца

Ми се струва че итн имаха кратък живот... Точно тоя тръгнал да говори, боже колко сте зле и бързо забравяте

45

Анонимен

преди 10 месеца

Да, ама всички министри са на ПП. Кое му е многопартийното и доброто?

44

Анонимен

преди 10 месеца

Не лъжете хората, "умни" ИТН. Хората печелим, когато управляват партии с разнопосочни разбирания, създава се конкуренция помежду им, старание да изпъкнат, взаимно разкриване на кирливите ризи и ние бихме спечелили повече от това, вместо да ни управлява една партия с пълно мнозинство във всички власти. Много си е добре така.

43

Анонимен

преди 10 месеца

ИТН още страда че Пацо Шнорхела не стана министър-председател.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Ами значи ГЕРБ са по-добри. Ако си слуга на 5 човека и ти дават различни команди в конфликт една с друга, накрая няма да свършиш нищо. И ефективно всичките ти господари ще са недоволни. А ако си слуга на 1, няма къде да ходиш. Още аргументи в полза на Герб.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Евала, че има хора да го разберат. Асеня-гам.еня е достатъчен за да ни загроби финансите.

40

Най-

преди 10 месеца

Големият проблем в този кабинет е Асенчо Василев !

39

Анонимен

преди 10 месеца

ПП са американски слуги, а Герб са слуги на всички! И американски и на Брюксел и на Русия! Те само искат да бъдат оставени да крадат!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Кирчо и Кокорчо са любовници и не са мъжкари, а въшкари или акари, или пък бяха някакви недоносени твари?

37

Анонимен

преди 10 месеца

А избирателите на ПП: какво добро чакате от ПП, как ще ви подобрят живота? Не излизайте с Еврото и Шенген. За 99% от хората - тези неща не променят нищо.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Висчко ще е приемливо, ако имате разумна фискална политика - режете бюджета за да влезем в 3%, търсите чужди инвестиции и подобрявате нещата - емигрантите да работят, спирате помощите за трудоспособни, и не пипате данъците. Че иначе народс излиза на площада и ви чупи крадливите пръсти. И след това никакви Вързраждания и други отайки. Вместо това - истинско дясно правителство.

35

Радослав

преди 10 месеца

До вчера бяхте за, да се гласува кабинет на ГЕРБ с първият мандат, а сега против. Хайде поне два дена бъдете на едно мнение!

34

абе

преди 10 месеца

ако ви бяха дали митницата щеше да е приемлив ,А клоуни ?

33

Анонимен

преди 10 месеца

Следете изкъсо изявленията на Асенчо и проектозаконите и промените. При най-малка заявка за данъчна реформа/увеличение - шут в *** на малкия ококорен приемник на партийни членове. Другото е плява.

32

Pepi

преди 10 месеца

Нещо не разбирам. С ПП бяхте в коалиционно правителство и искахте да чегуртате Гроб. След това заявихте че ще подкрепите правителство на Гроб и всякакво съгласно избора на народа и конституцията. Сега не го подкрепяте. Абе какво Ви става бре. Не Ви дадоха кокал ли? С Нинова докато имахте надежда да седнете на софрата подкрепяхте всичко, сега като останахте отстрани е неприемливо. Е кво да си помислим?!?:)

31

Анонимен

преди 10 месеца

И Фифо "умното" се изтропа.Тоя като го чуеш да заговори,трябва да си вземеш отпуска,докато от словесната му логорея отсееш нещо което евентуално може да се ползва,освен,ако не е някое ласкателство,което е задължителен негов атрибут.

30

Анонимен

преди 10 месеца

А сега с ПП: ЕС казва: Измий пода и купи плодове. ПП отговоря: Да сър, парцалът се е скъсал, но ще си отрежа косата и тазо на жена ми и дъщеря ми и ще измия ствх за да ви спестя пари от нов ***. След това ще отида да даря кръв за да платя за плодовете и да не ви ощетя! Доволен ли сте сър, ако ли не, отивам в стаичката ми да се самобичувам?"

29

Анонимен

преди 10 месеца

Ако Герб бяха слуга на ЕС: ЕС казва : Ходи напазарувай и измий пода. Герб казват: "Да, след малко боляр ме краката сега. После трябва да си купя нови ботуши, че навън е студено. Дай пари.""Ами докаро стигна до магазина те бяха затворени. Ама утре ще отида."."Парцалът се скъсал, не мога да измия днес, утре ще купя друг като отивам към плод зеленчука"."Ами плод зеленчука беше фалирал, та купих месо, много се натоварих та не можах да взема ***"