75

Ива

преди 11 месеца

А бе българска работа- ремонт,след ремонт,дела след дела на трупчета с години и накрая посолствата виновни?!

74

Анонимен

преди 11 месеца

Хахахаха и като му вземат имунитета какво ???? Киро има жълта книжка. Ще я изкара и директо отива на спа в Карлуково. Нищо не могат да му направят.

73

Анонимен

преди 11 месеца

Давай ,останаха още към 230 имунитета и си приключил парламента.

72

мнение

преди 11 месеца

Историята с имунитетите вече започва да придобива смехотворен характер. На всички ни е ясно, че топката ще се тупка от разни комисии в НС до края. Каквото и да стане, имайки предвид успеваемостта на прокуратурата , никой няма да бъде съден и осъден. Само ни разиграват сценки и симулират активност.

71

Пешо

преди 11 месеца

Най после се сетиха че Кирчо е лъжец

70

Катя

преди 11 месеца

Е това вече не е ала бала!

69

Анонимен

преди 11 месеца

Клати му се *** на кирил. Гешев стана смешен с тези имунитети. *** и воя дето дето надигна .За това че ще стане безработен. Като Санчо панса се бори срещу вятърни мелници. Мислих че има повече акъл в главата си.

68

Посолството

преди 11 месеца

Не ходете днес в 12 часа пред парламента. Протеста не сме го организирали ние и ще ви спрем грантовете.

67

Резидент-разединител

преди 11 месеца

Реzzидента си траеше тогава и нямаше проблеми. Сега вече е проблем.

66

А за мушингиите

преди 11 месеца

с Урсула? Или не е етично да уличаваме ЕК в корупция? А да, бях забравил, че в чужбина корупция няма, особено в ЕС и още по-особено в ЕК.

65

Анонимен

преди 11 месеца

предателя ще мине тънко

64

юлиян

преди 11 месеца

До Само питам...Не,не са я намерили''июще''.Търси се.Само че,не знаят в кой ''Харвард'' да я търсят.А бе,я вижте във ''Ванкувърския''.Много е вероятно точно там да я намерите.

63

Лъжец

преди 11 месеца

Пълен лъжец и измамник ако това се беше случвало в друга държава този вече щеше да е получил най строгото наказание. Никой не би си позволил да нарушава конституцията си защото това е най важния закон за една държава. Време е всеки да получи заслуженото си.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Мили хора, чета коментарите по долу и ум ми го не побира........КОЛКО ***(ПЛАТЕН) ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА СЪТВОТИШ ТОЛКОВА МЕРЗОСТ И ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ НАТИСКАШ ДА ГО ПРАВИШ. Жалко , че не са самураи - до сега трябваше ПОСРАМЕНИ по пет пъти поне да са си направили сепуко :))))) Не съм бил в канада( ей канада, ей канада, ще продам червената си ладааааааааа......и т.н.) , но там очевАдно е развъдник на хора без МОРАЛ. То затуй не я знаят таз туна тези оръпляци.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Да избира - затвор доживот или троен бустер с пфайзер

60

Анонимен

преди 11 месеца

Този чужденец и служител на чуждо посолство няма място в управлението на България.

59

Gogo

преди 11 месеца

Не съм вярвал, че ще го кажа, но...: браво г-н Гешев!!! Трябва да се сложи край на мутренско-предателската клоака герб-пп-дб !

58

Болшевик

преди 11 месеца

Канадката сладкарката , която се е хванала с националният предател ще бъде чукана от цял приют кучета докато спре да диша!!! Пред цялото и семейство а след това осакатен почти до с м ъ р т Петков с деца и всички роднини живи ще изгние в Белене . В момента държим гладни прасетата за него !!!Всички останали ще увиснат на ешафода

57

юлиян

преди 11 месеца

Досега къде гледахте.Публична,то не беше и тайна е,че Петков излъга .Отдавна трябваше да бъде осъден и натирен обратно в ''Куку, руку,палома''.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Едно е калинките да те натискат за неверни данни, съвсем друго за злоупотрепа с власт и пари на народа. Герп-дпс са политически и човешки бо клу к.