95

Прокуратурата

преди 11 месеца

Разследва Кирил Петков и за държавна измяна във връзка с изтеклия запис!

94

Дааам

преди 11 месеца

Комисия ще правят, както беше на записа.Христо както каза ще се въртят с месеци.Бетонирахме най голямото зло за България.И нагледно никой не прави нищо.Трудни дни чакат вас и децата Ви.Поздрави от Сидни.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Прокуратурата да разследва фондацията на Николай Денков и Кирил Петков, за усвояване на пари от еврофондовете и ползване на Химическия факултет СУ, за частна дейност. Също и дали Денков е спазил закона на БАН, при получаване на титлата "академик" и дали като такъв, има право да заема високи постове в държавата.

92

Анонимен

преди 11 месеца

Къде спаха до сега след 2 години се "сетили" за извършено престъпление и то абсолютно доказуемо....

91

чбрмврнв

преди 11 месеца

минималната заплата трябва да стане 900 лева веднага защото цените се увеличиха

90

Има

преди 11 месеца

решение на КС, че когато е встъпвал като министър е бил кадански гражданин. Това е решение на КС и не подлежи на ревизия и преразглеждане. Глей си работата!

89

Анонимен

преди 11 месеца

Номерът на Гешев е друг. Удря Киро за да се сети Боко. Киро ще си даде имунитета, защото за неговото затаяване ще му сложат глоба от 300 до 500 лева. Целта е герберският вожд, а Киро е предизвикателството. Гешев иска да покаже , че Боко е един обикновен страхливец

88

Анонимен

преди 11 месеца

Искат се имунитети за много по-несъстоятелни неща, защо да неможе, да се поиска имунитета на Кирил Петков, за когото има безспорни доказателства, че е излъгал в декларацията си, за гражданство и така е бил назначен за министър в разрез с конституцията? При това, Петков многократно лъга всички, че няма двойно гражданство, към този момент. Денков също е нарушил закона на БАН, докато е бил 3 мандата министър на образованието. Няма право, на високи постове с титлата"академик", също.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Боже, каква скука! Това никога не се беше случвало и ето пак-както казват руснаците. Създават работа за бъбривците-гадателки да се избърборят по телевизиите подред, а после-свещена тишина и забвение, до следващия път за някой друг, цените си растааат...но има си приоритети като уреждане на лични сметки, а народа кучета го яли.

86

Значи първо

преди 11 месеца

Им дават да управляват а после чак пазследване!

85

Сандо

преди 11 месеца

ами да видим дали Кирчо и Бойко ще си дадът имунитета .... аз не вярвам, не само това ама и партиите им ще гласуват против

84

Няма страшно

преди 11 месеца

Киру и Бойко мафиотите взаимно ще се изперат!

83

Я кажете

преди 11 месеца

Как така и двамата лидери на управляващите партии ги разследва прокуратурата за престъпления пък ти си управляват тра ла ла!

82

Анонимен

преди 11 месеца

81 То пък едни отношения! Русия е заплаха за сигурността на България, декларация приета в българския парламент. Освен това, Русия отдавна наложи големи мита и забрани вноса на български стоки, още в началото на 90-те на миналия век.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Искат се имунитети за много по-несъстоятелни неща, защо да неможе, да се поиска имунитета на Кирил Петков, за когото има безспорни доказателства, че е излъгал в декларацията си, за гражданство и така е бил назначен за министър в разрез с конституцията? При това, Петков многократно лъга всички, че няма двойно гражданство, към този момент. Законът е за всички, нали?

80

Анонимен

преди 11 месеца

Две години лъга и краде и съсипва отношенията ни с Русия, сега се сетиха да го разследват.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Саботажника на съд и в затвора! Защо българите вярват на някакви никаквици спуснати отгоре???

78

Public enemies

преди 11 месеца

Кирето изневерява на жена си, намира си млади гаджета в парламента задължително на съд.

77

баба мара

преди 11 месеца

избори до дупка докато изчистим тази ........

76

Анонимен

преди 11 месеца

Защо чак сега??? И минута не трябва да се чака! Този и онзи неговия и неговите срутиха държавата!!!