150

Ме

преди 11 месеца

Украинците, бяха започнали да превземат островите и част от крайбрежната ивица на юг от Херсон. Сега техните позиции се наводняват и трябва да се изтеглят на бегом. Заради това, руснаците взривиха стената. Аз, това не го очаквах от тях. АЕЦ може да остане без вода, Крим ще остане без вода. Престъпници.

149

Мен

преди 11 месеца

Да, те руснаците са *** и умишлено ще наводнят собствените си позиции на левия бряг, който е по-нисък. Новини за канарчета и хора с 1 мозъчна клетка

148

Анонимен

преди 11 месеца

окрите осъзнават, че никога повече няма да си върнат тези земи и сега проосто ги унищожават!

147

Анонимен

преди 11 месеца

Бъркам ли или точно този бент беше язовирната стена на АЕЦ запорожие?

146

Анонимен

преди 11 месеца

Това обяснява защо тия дни снимаха как България праща за Украйна мостопоставячи и лодки....

145

Анонимен

преди 11 месеца

Абе Германец,я ми обясни като съюзниците ти казват,че няма вече смисъл да държиш един град ,които е загубил значението си,а главнокомандуващият армията ти също го казва,а ти не изтегляш армията си от тоя град,а напротив пращаш още войска там,за кой човешкия живот има значение? Даже после пращаш някаква войска в безмислена атака,която се проваля,а града съответно пада,как мислиш на Зеленски дали му пука за украинците.Ти обаче търсиш,че за Русия човешкия живот няма значение.Скрий се някъде.

144

Анонимен

преди 11 месеца

Офанзивата на украинците се провали в зародиш. Нужно им беше да потопят защитените руски позиции за да спрат контранастъплението и затова взривиха язовира. И обвиниха Русия естествено. Русия прие обвиненията заяви решително че ще си отмъсти ;)

143

Хелоу

преди 11 месеца

Всеки с 2 капки мозък знае кой го взриви. Погледнете кой бенефитва. Руснаците сами ли ще си потопят брега и наводнят позициите? За жалост има хора които го вярват това. Просто безпристрастен наблюдател.

142

Анонимен

преди 11 месеца

Поредния гениален план на Путин и Шойгу, все едно гледам Антонио Ресио.

141

Анонимен

преди 11 месеца

До 147 И какво общо има стената с контранастъплението,че не е ясно.Да не би украинците да форсират реката и там да го направят.Някой изобщо не мисли с главата си,а само дрънка глупости.

140

Германец

преди 11 месеца

"90% от разлива е на Левия(Руски) бряг на реката" -- Инсинуираш, че за кремълските урроди човешкият живот има значение? Пич, да не си бил в кома последните 500 години?

139

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилството няма общо с путинофилията.Путинофилите се кланят на Путин и Кремъл.Те не обичат руския народ,защото Путин е най големият им враг.Ужасяваща война и за двата народа.Тази стена е символ на последствията за двете страни.Печеливши няма.Страданието е огромно.

138

Анонимен

преди 11 месеца

Съвсем случайно, точно когато украинците правят първите стъпки от контраофанзивата, се скъса стената на язовира. Това въобще не е план на Масква да бави контраофанзивата, ама хич даже! Който каже, че руснаците са замесени, пепел му на устата.

137

Боби

преди 11 месеца

До *** Мишел Значи достатъчно е да погледнете на картата на районите които в момента се наводняват и веднага ЛЪСВА ГОЛАТА ИСТИНА ЧЕ ВСУ СА ГРЪМНАЛИ СТЕНАТА - 90% от разлива е на Левия(Руски) бряг на реката и само 10% е на Десния(Украински) бряг. Височината на водата може да достигне до 5м. Има ли смисъл повече да говорим?

136

Сата НАТО

преди 11 месеца

Стената е взривена откъм украинската страна, това е, което се вижда на записа от камерата.

135

Педеругата Мишел

преди 11 месеца

президента на Евросъвета заяви, че е шокирам от атаката над Каховската ВЕЦ, нарече я военно престъпление и обвини Русия.

134

Анонимен

преди 11 месеца

Естествено,че ще обвинят Русия,нали това е целта.

133

Запознат

преди 11 месеца

До големВзривени са 11 от 28 врати на шлюзовете за принудително изпускане на водата от язовира. Не коментирам кой ги е взривил.

132

Караибрахим

преди 11 месеца

Рабзия трябва да бъде обявена от цялото човечество за терористично образувание също като Ислямска държава и да се гони унищожението и. Подобно зло не трябва да съществува на планетата!

131

голем

преди 11 месеца

Украинците 6 месеца обстрелваха един мост и не успяха да го съборят. Това стори руската армия. Сега за 15 минути унищожиха язовирна стена, която можела да издържи ядрен удар! Как стават тия работи някой знае ли?!?