84

Анонимен

преди 10 месеца

82 - СЕГА са много повече.

83

Анонимен

преди 10 месеца

По време на война и риба И лов се лъже на поразия на зеления белото му е предозирано а на рашките водката

82

юлиян

преди 10 месеца

Е, така ще е.Русия ще превзема,Зеленски ще връща на хартия,а ''евроабдалите''ще ръкопляскат с всички сили,за да не се чуе истината,че бой и ... се не връщат.Още истини бих ви разкрил,ама ми омръзна да ми трият коментарите.Явно е,че нелицеприятната истина за ''атлантиците'' не дават в никакъв случай да се публикува.Сеч на общо основание.Само ''политкоректни''коментари се разрешават.

81

Всеки знае

преди 10 месеца

Нищо не може да спаси Русия от предстоящия разпод

80

А

преди 10 месеца

Русняците бягат през глава

79

Анонимен

преди 10 месеца

ДА, ДОБРИ НОВИНИ. ЗА 3 ДНИ "КОНТРАОФАНЗИВА" ЗАГУБИТЕ НА УКРИТЕ СА - 3715 НАЦИТА УБИТИ, 52 ТАНКА, 207 БОЙНИ МАШИНИ, 134 АВТОМОБИЛА, 5 САМОЛЕТА, 2 ВЕРТОЛЕТА, 43 ОРЪДИЯ, 53 БЕЗПИЛОТНИКА. НАИСТИНА ДОБРИ НОВИНИ.

78

Давай Za

преди 10 месеца

Нека спасим леопардите, да ги обявим за защитени животни и им се наслаждаваме е Зоологическите градини! Слава леопардам, леопардам слава!!!

77

Българин

преди 10 месеца

Едно е да направиш "юруш" с танкове и да пробиеш 1-2км, друго е да задържиш тази територия. Не случайно Русия напредва бавно, като укрепва всяка освободена територия. Вчера имаше голяма радост как Украйна взела село Новоденоцко, тази вечер работи малко минометната система "свинепек" по селото и тази сутрин се върна обратно под руски контрол.

76

j

преди 10 месеца

До руснаците ги е шубе.... Я,па ти да видиш.... От този язовир се захравна Крим с вода, освен това, е основен и за АЕЦ Запорожие, която е под руски контрол, btw и не на последно място, позициите на руската армия на Днепър са от левият, по-нисък бряг....... Що па де взривят стената, а:) Абе вие, "свободните и демокртичните", всички ли сте *** или някой от вас се раждат с дарба?! :)

75

Анонимен

преди 10 месеца

Едва ли е очаквал новини за много загинали укрофашисти, но това са реалностите. Белото не прощава.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски, не лъжи горките украинци, защото те вече наистина вярват, че произхождат от Венера и са най-древното племе на земята, а мовата е най-древния език от който произхождат всички останали. Пропагандата е нещо страшно Пожали нещастниците на които се модиш мистър Президент.

73

VladTepes

преди 10 месеца

Браво на Зеленски - редовно постига делириум.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Злият зелен горски дух взел да благодари дистанционно на украинските войници, че се мъчат да изпълнят заветните му желания, да се представи като отличник пред Запада. Стягай раницата Зелен и отивай на фронта при тях, за да приемеш лично и техните благодарности. Така ще ти благодарят укрите, дори и най-върлите фашисти, че сетне няма да можем да те познаем-това ти ли си или не си ти? Така, че носи в раницата лични документи.

71

руснаците ги е шубе

преди 10 месеца

взривиха един язовир в опит да спрат Украинците. Не им се получи и в Каховка украинската армия напредна с 2 км.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски опозори Запада, пълно фиаско

69

До 73

преди 10 месеца

За някои облъчени от западната прппаганда, военните действия наистина започнаха февруари 2022. Предишните 8 години за тях не съществуват. Путин си стоял, стоял и решил ей така да нападне Украйна за разнообразие. Лично аз познавам украинка от Киев, която е в България от 2015 заради репресии, че е рускоговоряща.

68

До До Значи по памет

преди 10 месеца

Каква памет? Ти имаш чист Алцхаймер. Никой не е говорил за "превземане на Украйна". Още миналия февруари Путин заяви, лично слушам, не чета лъжливи жълти писания тук, че целта е защита на териториите с руско население заради 8-годишните издевателства на фашистката хунта над него. Направиха го, отделиха се съответните области. Тези с повиквателните, които не са професионална армия, не воюват, а са ангажирами със защита на тези територии. Посолстваджиите сте си така - само плямпате глу по сти.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Започва ти някоя поредна слаба серия от изтъркания ти сериалчо, зелчо.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Защо ми изтрихте коментара? Кое не е вярно - че загубите на У$райна са 1:7, защото действат според стандарта на НАТО, при който атакуващата страна има 7 пъти повече загуби? Или, че се набират наемници от Африка и Близкия Изток срещу много пари и обещания за еяропейско гражданство?

65

Посолството

преди 10 месеца

Не ходете днес в 12 часа пред парламента. Протеста не сме го организирали ние и ще ви спрем грантовете.