25

Анонимен

преди 10 месеца

ДругарЕ, Зверев е доста слаб в момента а помете Асково като цунами кучешка ***. А какво фа кажем за Алкарас който го гледам сега как помита Ципата. Тоя ако подкара Асковски ще му върже трите геврека като едното нищо.Просто си нямате идея това българите колко сте нищожни.

24

Черно тото

преди 10 месеца

Григор пак е залагал срещу себе си. Всеки път като пробие съперник, после си губи сервиса - това е ставало десетки пъти последните години. И да води с 4:2 във втория сет и после да загуби 14 последователни точки главно от свои грешки - това е съмнително. Знае, че няма да го разследват, защото е 'бейби Федерер' и от време на време прави отигравания, които се харесват на публиката. Но безбройните му колапси когато поведе са съмнителни.

23

ПЕНКО

преди 10 месеца

ЕДИНИЯТ Е В ЗЕНИТ ---ДРУГИЯТ Е В ЗАЛЕЗ !!!!! НОО , В ЧЕЛОТО Е ДЖОКОВИЧ --- ДРУГИТЕ СА РУСНАЦИ ---И ЦИЦИПАС И ЗВЕРЕВ И КАНАДИЕНЕЦА ---САМО АЛКАРАС СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ --КОГАТО НЕ Е ДЕФОРМИРАН ОТ СТИМУЛАНТИТЕ ???

22

Анонимен

преди 10 месеца

Когато се бие сам, никой не му пречи.

21

До Този мач

преди 10 месеца

Ти като пишеш сигурно имаш голям финал и си оставил сърцето си. Силен си в анонимните коментари!

20

Този мач

преди 10 месеца

е най-срамният в кариерата на ***. Няма голям спечелен мач, няма финал където да остави душата си и да го спечели. Няма епични битки ... футбалер средняк, който с късмет за момент беше в топ 3 и взе финалният мастърс срещу Гофен. Фактите са безпощадни... Както, и че и ще бъде за дълго време най-успелият български тенисист.

19

z-rock

преди 10 месеца

Такъв бил, онакъв бил, но Гришо е дълго време вече сред най-добрите в световния тенис! А ако на някой е интересно, нека види колко пъти в мача Зверев ходи да си бие инжекции в съблекалните!!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Дричо е лузър и беше победен от 27-мия в листата.Голям късмет извади в този турнир защото попадна в потока със слабаците. Но на следващите турнири това няма да се повтори. Отделно тримата големи се пенсионираха. Федерер окончателно. Надал също само дето не го е осъзнал още. Джоко до средата на идната година също ще хвърли бялата кърпа. Новото поколение са посредствени но Дричо и срещу тях няма шанс.Това е сктуалната картинка в големия тенис днес!!

17

Реалист

преди 10 месеца

Класирането за четвъртият кръг е пореден успех за Гришо. До четвъртия кръг достигат 16-те най-добри в света, а до следващия кръг 8-те най-добри в света, сред които Гришо няма да бъде.

16

дедо Ташунко

преди 10 месеца

Жалко. Едва ли ще доживеем да видим Гришо малко по-нагоре. Зверев е болен от диабет, съмнявам се да се справи. Иначе е талантлив много. Сигурно пак Джоката ще ги гътне всички.

15

не може да бъде!

преди 10 месеца

Считам,че Григор не бива да бъдае упрекван за тази загуба,макар ,че известните му слабости и недостатъци си проявиха почти в пълна степен.Все пак достигането до 4 кръг в Голям шлем е успех!Григор много е постигнал,но сега нивото му е до 2-3 кръг ,даже на турнири с ранг 250!Според мен лошото за него е че върви по пътя на Божинов и Бл.Георгиев.Не мога да проумея какво намира в тази тунингована бран-тия -след тия 3 класни жени с които беше! Но животът си е негов ,кой съм аз да го съдя!?

14

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя не спря да се излага. Лошото е, че излага и България.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Гришо е платен спаринг- партньор на големите!

12

Тошо

преди 10 месеца

Имаше напрежение още в началото, макар че и в немската машина имаше!Но това е то, по-добрият победи, няма нищо лошо, хубавото е че има възможност да играе с топ 10!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Огромен талант, но и ужасно слаба психика.... Наистина жалко! Трябва да наблегне на тренировките над слабите си места. От дивана лесно се вижда голямата картинка.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Гришо е по-дебел от нужното и това му пречи, Зверев към е слаб и издръжлив, и Джоко е така

9

Братя Пулеви

преди 10 месеца

Ние сме пък най добрите боксьори сред тенесистите

8

Наблюдател

преди 10 месеца

Нищо не става от него само медина кампания му правите

7

Анонимен

преди 10 месеца

Мамалигата му е изпила силите предния ден. Всеки втори удар беше грешка.

6

Братя Пампулови

преди 10 месеца

Ние сме най-добрите тенисисти на България.