41

Анонимен

преди 11 месеца

Ами да може да ке повтори сценария с Чечня, Грозни беше изравнен със земята Киев воже да последва съдбата му. Тогава Руснаците не жалеха никого и победата дойде бързо и сега трябва да стане същого Васирани бомбардировки и ракетни удари както правеха американците. Никаква жалост това не са хора а Укрофашисти.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Реалист, новата реалност. Срамежливо признаваме че киевският режим обстрелва цивилни обекти и убива мирни селяни и граждани в Русия, но се срамуваме да ги наречем терористични актове и военни престъления срещу човечеството.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Каква мобилизация, какви 2 милиона , войната свърши отдавна . В Кремля знаят че никой няма да им позволи да вземат това което искат .Варят ги на бавен огън .

38

дедо Ташунко

преди 11 месеца

безумно бръщолевене, благодаря, нищо не ми влезе в главата.

37

анонимен келеш

преди 11 месеца

Днес в тази война в Украйна 200/300 русначета бяха ли избити?ДА!А наздраве:):):):)И утре така и вдругиден пак:):)

36

Киро Скалата

преди 11 месеца

ало, вишисто, купи ли на оня ботур абонамент за фитнеса?

35

Анонимен

преди 11 месеца

Тъжното е, че доста хора не помнят какво се случи в Чечня. Грозни беше изравнен със земята. Жертвите бяха стотици хиляди и от двете страни.

34

читалище заря

преди 11 месеца

До АбдокодирХоджибобоевкак точно повреждаш инерционен механизъм, неукяне. знаеш ли изобщо кво е рсзо

33

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ и. НАТО имат около 6000 ядрени ракети - хаххахахахахахах САЩ има не нато... Голема разлика.А СЯЩ немат намерение да *** заради некакви си европейци...

32

IQ 3.14

преди 11 месеца

т.нар. атаки на руска земя се получиха точно преди президентските избори на пу и след края на злополучната за кразная армия първа чеченска. тогава толкова много чеченци взривяваха блокове, че даже два екипа на фсб се избиха кой да гръмне един блок в тюмен.само че братушката дето е автор на тоя пасквил има избирателна амнезия

31

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 33 - Предлагам направо да им пращаме като помощ Магарев в ролята на главнокомандващ. Е, тогава ще видят руснаците кон боб яде ли!!!

30

АбдокодирХоджибобоев

преди 11 месеца

Решимостта на колективния запад да доставя на киевския режим ракети с голям обсег като британските Storm Shadow дойде, след като руснаците счупиха мерника на HIMARS и той вече нищо не може точно да порази. От седмици британските супер Storm Shadow стават лесна плячка на руското ПВО. Взето е решение за доставка на още по-топ, на супер-супер TAURUS. Всяко едно такова теленце струва под милион евра, но руснаците вече са готови да го свалят без проблем. Репутацията на отан-оръжията се срина в zеро.

29

Анонимен

преди 11 месеца

контранастъплението чака наща помощ тагара и компания

28

OZZY

преди 11 месеца

До Анонимен..28..То се опитва да започне вече от 5-6 дни,ама понеже не им се получава се правят на утрепани!

27

Реалист

преди 11 месеца

Накратко - срамежливо признаваме че Украйна цели цивилни обекти в Русия, само дето се престискваме да ги наречем терористични атаки както правим за Русия.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Никой не вярва вече, че Русия е някаква ядрена мощ или каквато и да е било мощ. Ако бях на мястото на Украйнците щях яко да нападам руската територия без въобще да ми пука, дори щях да я минирам от всякъде.

25

Анонимен

преди 11 месеца

един преятел каза да питам тук, кога почва победното контраотстъпление на украинците?

24

Анонимен

преди 11 месеца

..изобщо не вярвам на Русия НЕ СЪМГЛУПАВКАТО ТЕБЕ..!

23

до 21

преди 11 месеца

не вярваш на ядрената мощ на русия?......данни от пентагона: сащ има 200 ядрени оръжия, русия има 2000....сега повярва ли?

22

анонимен келеш

преди 11 месеца

Всички оръжейни заводи и фирми в България са на русофили и комунисти:):):)Като започнем от Манджуков и стигнем до Ники Гигов:):):)Всичките тези в момента продават и изнасят бомби и снаряди за НАТО и Украйна с които пък те трепят руски солдати:):):)А наздраве:):):)