81

Анонимен

преди 10 месеца

Г-жа А.Иванова очевидно е гледала в небето, когато е писала и обработвала публикацията си. Руските войски са окупирали източната част на Украйна и с ВВС събориха голяма част от украинските жилищни и административни сгради.Украйна от почти 8 месеци не воюва сама срещу Русия, а заедно с НАТО. Голяма част от младите хора на Украйна избягаха в ЕС, и сега наемниците от цяла Европа станаха 'украинци'. Както в БГ дойдоха трима пишман харвардци и станаха 'българи', а ние -покорни овчици.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Голямата територия е мноо хубу нещо, докато не се превърне в лошо. Трудно се опазва, когато се приложи тактиката на "хилядите малки порязвания".

79

До Симо

преди 10 месеца

Ааайде стига лъга като дърт болшевик !

78

Не могат

преди 10 месеца

Украйна и Чечня са съвсем различни неща !

77

Симо

преди 10 месеца

И какво постигнаха ренегатите? Комбинация от 3 пръста. Всичките 5 групи на т.н.власовци бяха разбити и унищожени. Така бягаха че са изоставили всичката прехвалена американска техника. Тоталното унищожение на колестната техника трябва да е урок за нашите полуграмотни военни. Колесната техника по силата та конструкцията си не може да има сериозна броня. И за това е само удобна мишена. А нашите портенки с точно това искат да ни натрупат.

76

георги

преди 10 месеца

Дрън дрън дрън, колко $ е взел за лъжите???

75

Ali Ahmed

преди 10 месеца

Раша не я мислете, ние вече сме в Европа. Даже Нострадамус преди 5 века е казал че полумесеца и кръста ще се бият в германия, Испания, Италия и франция. Като минавах порез Марсилия през 2019 година ми се видя доста арабски вид дори за моите разбирания. Затова не я мислете раша, татари, дагестанци и чеченци все братя мюсюлмани се бият за раша но не ми е ясно кои сирийци, алжирци или мароканци ще се бият за ЕС срещу своите братя от изток. ПРОСТО МИСЛЕТЕ!!!

74

Liglo

преди 10 месеца

До Руските фашистиЩе имаш да даваш, компонент, Русия не е екзекутор, Взима си земята, която си е нейна. За протокола, вижте си карти географски от онова време

73

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Русия не като ядрена сила а със шамари може да изтрепе украинците. Само числения състав на руската армия във военно време е по-голям от населението на Украйна. Потенциалът на Русия като държава е над 6 пъти по-голям от този на Украйна. Няма как Украйна да победи Русия. Единствено голямото напъване на НАТО и васалите на САЩ забавят закономерния резултат, но не могат да го спрат - дали по-скоро или по-късно, няма друг вариант освен капитулация на Украйна.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Блумбърг - информационно поделение на ЦРУ. И този руски национален предател е набълбукал цял поменик измислици и глупости??? Големите победители, скоро ще им смачкат фасона руснаците. Интересно какво ще пишат тогава платените клакьори от западната пропаганда, без значение дали са от Блумбърг или не?

71

Българин

преди 10 месеца

Бъдете реалисти. Русия е ядрена сила. Може да изпепели Украйна. Няма да го направи на този етап, докато конфликта е локален. Но явно запада цели точно това. И Русия като ядрена сила има пълното право да го направи, за да защити територията си.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Капитулацията на укрия-шаш е на хоризонта!

69

Анонимен

преди 10 месеца

Чебурашките се изпърдяха максимално в Украйна и от месец вече мислят само за бягство обратно в Мордор. Пригожин даде пример как се прави интелигентно, но другия башибозук ще бяга поzорно.

68

Рибентроп-Молотов

преди 10 месеца

Усеща се истерията в коментарите на руските ботове, значи смешната операция върви по план.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Ефекта ще е че Украйна няма да я има.

66

Ироничен

преди 10 месеца

Радев как ли ще коментира, като прочете статията? Нещо май ще му стане тясно следващата седмица.....

65

Скай Шадоу

преди 10 месеца

something something Почивна станция -400

64

Анонимен

преди 10 месеца

Що не пишете за удара в Кремено преди малко по жилищен блок. Украинците с HIMARS. Или не е правилно.

63

чукче

преди 10 месеца

Я,кога е започнала тази война?

62

IQ 3.14

преди 10 месеца

До PI 3,14janes defense от миналата седмица, има и три репортажа на дейли мейл. ама чукча е писател а не читател. легай си, че се излагаш.