26

Анонимен

преди 10 месеца

Заведението наистина се стопанисва от брата на Ивелин Попов, който събира хора от кол и въже в това т.нар.заведение, но няма да ги траем повече, ще се съберем целият квартал и ще сложим край на тези гуляи!

25

Анонимен

преди 10 месеца

До Полския тръмбеж 7 Който е на работа през деня, той не вдига дандании нощно време. След като някъде така масово определена общност се весели по цяла нощ, 7 нощи в седмицата, човек може да си направи съответния извод. Остава да си го направят и международните институции и да не ни притискат да храним даром здрави, прави, млади хора. Ако те не се сещат, нашите избраници с големите заплати да намерят начин да им обяснят, а не само да викат "Йес, сър! О, йес, йес, сър!"

24

още нещо

преди 10 месеца

ако искането за строеж или заведение в жирлищна зона е аргументирано с една пачка пенчо славейков няма начин да не се реши.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Аве тия хора малко бензинец и нафтичка немат ли? кибрит/запалка немат ли? Наивно е да смятат, че институциите ще им решат проблема...

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Радка - Това е трудно поносимо, но все пак вас ви тормозят само когато правят скара. Имате ли представа какво е положението в онези жилищни блокове, в които поне няколко от живущите са сложили по един прав душ в тоалетните си, за да могат да префасонират баните си в малки кухнички? През отдушника непрекъснато влиза миризма във всички апартаменти под и над тях, всички разбират по няколко пъти на ден какво готвят тези или какво претоплят.

21

А земетресенията?!

преди 10 месеца

Искам да попитам съответната общинска служба, разрешила да се направят два огромни изкопа от двете страни на жилищна сграда, намираща се в столичния квартал "Лагера", ул. "Плиска" 19, тези общинари не знаят ли, че София се намира в земетръсна зона? Какво ще стане на този столичен адрес, ако не дай Боже сега вземе да люшне земетресение само 5 бала, както беше в Перник преди десетина години? Животът на колко хора е изложен на риск?

20

Много точно казано

преди 10 месеца

N 14 пише в прав текст за Полски Тръмбеж: "виене и дандании по цели нощи от всички посоки". А изтормозените българи, макар да не са спали цяла нощ, сутринта стават рано, за да идат на работа. Нали някой трябва да изкарва парите за социал? Но, "МВР и кметовете не ги интересува"!!!

19

Анонимен

преди 10 месеца

До Pesho Държава няма. И да плащаме данъци, пак ДС мафията ще командва и граби!

18

Анонимен

преди 10 месеца

До анонимен *** - Верно, авер. Там се и гърмеше кой знае с какъв вид пушкала.

17

ЛелеМалеееЧакаРакаДе

преди 10 месеца

Какъв вид население обитава района около "Ресторантчето"? Достатъчно е само да прочетем, че става въпрос за "неистов шум от музика, крещене, виене", "неистови викове и псувни в малките часове". Досещаме се, но ако го напишем, ще ни сложат бан.

16

Гелето 1,18 промила

преди 10 месеца

Пуцай, Куме!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Минга да се сезират "органите" и за огромната строителна дупка на влизане в студентски град откъм Дървеница. Подровила е шосето и випреки разкъсаните плакати "фъндъкова и зарков оставки!" общината е "ремонтирала" проблема, като е набутала движението двупосочно в едната лента. Не е удобно за шофиращите , ама на кой Т*Ъ*П кмет му пука?

14

Pesho

преди 10 месеца

Всеки, който се е занимавал с шумни заведения стига до едно и също място - някой е платил в общината/продължава да плаща, за да си шумят колкото си искат. Колкото и жалби да се пращат винаги се стига до задънена улица, понеже на този, който се плаща не придвижва жалбите. Единственото решение е хората в квартала сами да се оправят, с риск да бъдат арестувани, но въпросът тогава е защо се плащат данъци в тази държава.

13

Полския тръмбеж

преди 10 месеца

Нищо не дърпаше Винкела!Само обикаляше по морето да плаши и тук таме някое подкупче!И по негово време съм звънял по нощите 1-2-3 часа ,стотици пъти и на 112 и на МВР но реакция никаква!

12

несебърец

преди 10 месеца

До радка __ Ами зад Чевермето продадоха скъпо луксозни апартаменти. Няма да мъти водата на собствениците баровци.

11

амии..

преди 10 месеца

До Полския тръмбеж""Не гласувахте за Валери Симеонов.Той им дърпаше шалтера на музиките и данданиите.Зимата като спрат тока и ще утихне.И да не го спрат,няма да имаме пари да го плащаме.

10

радка

преди 10 месеца

До несебърец"""А когато всяка вечер долния апартамент прави скара всяка вечер и опушва горните етажи,кво правим,а?Не мога прозорец да отворя.На кой господ да се молим?

9

Гогии

преди 10 месеца

Отдавна трябва да се спре продаването на озвучителна техника над 80db примерно. В малките населени места е ад от роми и ***! Никак не е малък психическия тормоз! А за въпросното ресторантче,аз отдавна да съм му трийнал клечката,какво чакате

8

Затваряйте държавата

преди 10 месеца

Институциите НЕ работят

7

Полския тръмбеж

преди 10 месеца

Така е с "новите българи"!Където ги има в изобилие по всякакъв начин гледат да изгонят,изселят и тормозят българите!Властта не я интересува!Тука лятно време е ужас от виене и дандании по цели нощи от всички посоки!Те друга работа нямат..ние ставаме сутрин за работа като по цели нощи не сме спали!МВР и кметове не ги интересува!