9

? на гледна точка

преди 11 месеца

До Верваме - От Укрйана излиза - Свалихме 23 от 24 ракетин и дрона! От Русия е - Използвахне 23 дрона, да изтощим защита на врага, а 24-тия удър бешемот ракета, кояъо порязи целта и приключи мисията ни с успех.

8

Маврикий

преди 11 месеца

Руснаците са изградили триешелонна отбрана! А да видим как ще бъде пробита от т нар контраофанзива. Само пълен лаик би вярвал че Украйна има някакви шансове за спечелване на тави война. Русия няма друг изход освен да влезе в Киев. Така както влезе в Париж и Берлин. През руски - турската война преспокойно щяха да влязат и в Константинопол, докато англичаните ядоха бой при Галиполи. С една дума руснаците са много по добри воини. .

7

Анонимен

преди 11 месеца

До ГАДОРЯН Оче май месец свършваха инто май месец минашата година. А то кво излезе - Руснаците имат толкова много снаряди и ракети, че още не са си озперпали онвентара от СССР-ските години, а в моемнта произвеждат повепе от целия Запад, заедно.. В същото време, Украйна изхаби всичко което имаше за месеци, амза година узхаби всичконооето Европа и САЩ можеха да пратят. Сега на орактика са ограничени до прпизводствения капацитет на САЩ, а той е моемнта е летаргичен.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Мужикия ше клепне от глупост.

5

Кокаине

преди 11 месеца

Иска им се на урките ама на наацистите не се прощава.

4

Верваме

преди 11 месеца

Само дето няма логика да стреляш да ти ги унищожават, а после се оказало, че складовете с боеприпаси се изпарили. Айде не тия на нас.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Ще има контраофанзива. В първите дни ще ни показва пехотата на Русия, как се изтегля, като ще го опишат като срамно бягство, после ще пуснат всички концентрирана атака дронове, ракето и малкото аетилерия, която им е останал, да редуцират няколко места в дефанзивната линия на руснацитени шемобявят победа за Украйна, като решяно ще са навлезли на 2 км, а артилерията, ракетите, снайперите и танковете от другите дефанзивни линии щемги попиляват денонощно.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Офицер от ПВО на Киев свидетелства: Ние не успяваме да реагираме на руските ракети.

1

ГАДОРЯН

преди 11 месеца

Ни мое да бъди! Раша отдавна свърши ракитити и според Лондон, Украйна тая година ши си върни Крим. Ама да не стане като вица за Гарабед и компютрите дето се оказали компоти.