29

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

Руските ракети ги свалят защото са с чипове от перални перла 05.Тамън доближат Киев и се пуска цетрогугата.Започват да се клатят да подскачат и да издават страшни звуци и се издават къде точно са.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Мисира Сашо от рано сутринта са го хвърлили на амбразурата

27

Калашников

преди 11 месеца

Слава за РУСИЯ ! Урките да изчезнат завинаги !

26

Анонимен

преди 11 месеца

Ядосания тролец побесня пак ..

25

Анонимен

преди 11 месеца

До 27 - Те имат лъжи и мечти, а Украйна синняма ни бахмут, ни снаряди.

24

Анонимен

преди 11 месеца

До 18 - Може! Но истината ез че Русия пепели този конфликт.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Украинските граничари затягат контрола над потенциалните наборници, а военните комендатури по десния бряг на долното течение на река Днепр, ловят подходящите за попълване на редовете на ВСУ направо от опашките за хуманитарна помощ.

22

16

преди 11 месеца

Само на мибуси сте способни, май :)

21

Грешни Прогнози

преди 11 месеца

1000 минуса сложете. Истината е противоположна ба това, което се твърдеше.

20

От 16

преди 11 месеца

Въпросът ми е легитимен. Къде са еврпейските телефони? Защо Англия непроизвежда телефони? Все пак бяха пионери при полупроводниците до 80-те? Какво стана с Нокиа? Германия имаше съшо някакви опити?

19

Грешни прогнози

преди 11 месеца

Аз опаквях, базирано на лазаното от вас - Русия да няма амуниции и техника. Да е в тежка финансова криза. Путин да е в болница и да си лекува мистериозните заболявания, а някой "добър човек", да прави преврат в Русия, както и зеленски да е на парада в Москва, като победител на 9-ти. Вместо това - Германия, а не Русия, е пред икономипески колапс. НАТО е неспособнод апраща снаряди. Байдън се пльосна по очи на сцената, не Путин, а Пригожни, детонуж урорпирал властта, взе *** им подари Бахмут ...

18

От кенефа ФАЩ

преди 11 месеца

Посолството каза

17

В кенефа Русия

преди 11 месеца

е мястото на всички иzменници русофили и руснаци поддържащи фашисткаия режим в Кремъл и бункерния, дърт рептил.

16

В кенефа Русия

преди 11 месеца

е мястото на всички именници русофили и руснаци поддържащи фашисткаия режим в Кремъл и бункерния, дърт рептил.

15

Анонимен

преди 11 месеца

До 13 - Защо д аправиш телефони, като китайското копие на Samsung е 40 долара?

14

Анонимен

преди 11 месеца

Киевският режим удвои броя на жените военнослужещи. Повече от 60 000 жени служат в Украйна, повече от 42 000 от тях са военнослужещи от въоръжените сили на Украйна, съобщи украинското министерство на отбраната. Тази цифра непрекъснато се увеличава. За сравнение, до 24 февруари 2022 г. броят на жените в редиците на въоръжените сили на Украйна е около 30 хиляди. Руското министерство на отбраната съобщи, че самолет Су-27 на ВСУ е бил свален от системи за противовъздушна отбрана близо до село Коптево в Донецката народна република. На същото място в района на Раздоловка е свален Ми-8 също на ВСУ.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Украинските граничари затягат контрола над потенциалните наборници. Киев засилва контрола върху работата на системата "Шлях". Граничарите ще проверяват по-внимателно транспорта, тръгващ за Европа. От военното ведомство подчертаха, че техните служители ще следят внимателно списъка, за да "установят законни основания за преминаване на държавната граница от лица, включени в базата данни "Шлях". От началото на СВО най-малко 11% от потенциалните наборници са напуснали Украйна, които никога не са се завърнали в родината си.

12

ГАДОРЯН

преди 11 месеца

Мнозина се посиграват че Русия не произвежда перални, хладилници, смартфони и прочее. Да ама в този вълчи свят за да оцелееш, особено ако си богат на ресурси, трябва да имаш оръжие. Е те затова правят оръжия и то какви. Такива че дедо Бай Дън нощем пълни памперсите че да не вземе някое цунами предизвикано от Посейдон, да му отнесе Белата къщурка.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Източници казват, че вчера имало ликвидация на отановски специалисти в Киев. Евакуационен самолет на ВВС на Пиндостан е излетял за Жешув, Полша.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До 9 - Първите дни ще нинговорят за успехи ...