54

Анонимен

преди 11 месеца

Абе мутрите в НС защо не си гласуват депутатите да нямат имунитет от какво ги е страх мутрите?

53

Смешници

преди 11 месеца

Щом прокуратурата разчита на мутресата и изгубени в превода, делото за Барсрлонагейт го пиши бегало. Май самата прокуратура ще изпере Бацето и накрая ще плати масрафа.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев е комик, не е фактор в държавата, не знам защо ми пляскаш минусче винаге моме :)))

51

Анонимен

преди 11 месеца

Знаете ли, че тази Габриел има френско гражданство получено по право защото е съпруга на френски поданик ? Каква пушилка се вдигна за гражданството на Петков въпреки, че той се е отказал от канадското и показа документи, а за тази никой, "ни чул ни видял", онзи *** патриота на Възраждане защо кротува бе, пари ли получи или забрави, че е патриот, за двоен стандарт се разкъса да говори когато има изгода, а сега изгодно мълчи....срещу пари разбира се ?

50

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев всеки го знае какъв е некадърник, нно изненадващото е, че шефа му от СИК Бойко му обърна гръб :)))

49

Анонимен

преди 11 месеца

И той му вика "ето тук в предния ляв джоб на панталона ми е, бръкни да го вземеш"?

48

Анонимен

преди 11 месеца

До общ работник 47 Дръ-дрън, та пляс! Тотални нелепици!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Лелеее, работника иска оставка на шефа си, явно наистина го е предал Бойко :)))

46

Анонимен

преди 11 месеца

Иска им се да векуват във властта и прокуратурата, ама богът на войната Марс е решил друго нещо.

45

Петър Стоянов

преди 11 месеца

До коментар N: 33 '' Имигрант '' Уважаеми читателю имигрант . Не отчайвай ! Злото не може да бъде краен победител . Доброто , красотата и любовта ще победят , защото това категориите на Бог . Дяволът не може да победи Бог , защото е много , много по - слаб , дори и когато е в ролята си на артист , без диплома от ВИТИ играещ ролята на политик

44

До 47

преди 11 месеца

В расия ли ще ходят???

43

Анонимен

преди 11 месеца

До Закъсня ужасноПо-добре късно,отколкото никога,така е казал мъдрия български народ.А след престъпния закон,който си гласуваха днес,бъди сигурен,че ще е никога.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Иииии нема да го получи

41

общ работник

преди 11 месеца

Общ работник съм , тази държава скоро наистина ще потъне в кръв , днес се разбра от събиране на шефовете в работата че се изнасят от България - бягат.Какво да ви кажа хора чува се че ще има военно положение , нека избием всички национални предатели и техните деца внуци !!!всички в парламента които крадоха толкова години и тези включително и Костов нека ги изгорим живи !!!!

40

Анонимен

преди 11 месеца

Щели да взимат имунитета на Баце! Ха ха ха да пробват! те бонбон от маймунче взимали ли са някога?

39

Закъсня ужасно,

преди 11 месеца

ужасно закъсня,Иванчооо! Трябваше да го направиш още преди 5 години,но пък нека не забравяме защо КенеFF Мърршшъв дойде и разпореди задачите и инструкциите на васалите в колонията... Кой натисна ENTER-а, баце :)

38

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде сега и на Кирчо и Кокорчо и у панделата да си правят каквото си искат правителство и да се ротират как искат - един път Боко отдолу,Кирчо отгоре,а кокорчо до тях да лъска,на другия ден обратното и те така.

37

Нео

преди 11 месеца

Мнооооого закъсняла реакция! Сега изглежда нагласена. На бас на 5 стинки, че нищо няма да излезе!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Въииии,на кой ша оставиш магнолоикоте Боце?

35

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 11 месеца

Братя БЪЛГАРИ Има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България!Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!!