134

Анонимен

преди 10 месеца

do 139 - анализът ви е много сериозен и интелигентен. Всъщност, досега няма нито едно намерено доказателство срещу Борисов в този случай.

133

Анонимен

преди 10 месеца

Милиционери Гешев затъва все повече. Падението предстои. Ще си отиде като жалък червей, който прави услуга на черепа, слещу Борисов. Какво е правил досега? Вони.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Миската с ромските, грозни устни, как й беше името, "свидетелства" срещу Борисов по "Барселона гейт". Информацията, която дава е на принципа на "една жена казало" и "има неща.. спирам до тук". Понеже е близка на Васил Божков черепа, на чиито разноски живя в Дубай, сега трябва да си ги заработи...Обвинението не е подкрепено с никакви доказателства за финансови трансфери, договори за покупка продажби, сделки, свързани с Борисов. Целта е, политическа и персонална дисквалификация, и тормоз.

131

Анонимен

преди 10 месеца

А имунитета на ало изманците от ППДБ ЛГБТ кога? Или посолствата не разрешават?

130

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев не беше ли в отпуска???

129

КАКВА ИЗЛЕЗЕ..?

преди 10 месеца

ГИШЕВ Е КОПЕЙКА --ЗАД НЕГО СА БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ РОСИИ И ПРЕЦЕДЕНТА....

128

Край

преди 10 месеца

Що така? Да не би нещо като Владо Кузов ...

127

,,бончо,,

преди 10 месеца

ако това е приятелско-АЗ СЪМ ТРАМВАЙ 5

126

Анонимен

преди 10 месеца

Видовден за дебелия тлъст мазен корумпиран старец от Банкя

125

Анонимен

преди 10 месеца

Боко така ще бъде изпързалян, че ще му писнат ушите.... Нито един от ГЕРБ няма в проекто кабинета. Щом се гласува последния, и ППДБ ще гласуват да му се свали имунитета, защото той вече няма да им трябва. Правителството ще е факт и боко ще е следствен. С един куршум-два заека. Ама то е така.....Индже е казал:"Много майки разплаках, дойде и моя ред".

124

много

преди 10 месеца

са,,оплели играта,,

123

АоЕ

преди 10 месеца

Топката *** оплетени свински черва май започва да се разплита от към единия край. Още преди три години прогнозирах, че първия от "Заверата", който изгърми ще издаде всичките си доскорошни другарчета и цялата им СТРУКТУРА ще се смъкне като кула от колода карти. Крайно време беше да се започне. Следим с интерес този развой- все пак от това може да зависи избягването на най-лошия сценарий, към който България марширува с бодра крачка под ритъма на барабанчето на Брюксел.

122

гост

преди 10 месеца

Един е Бог и името му е Бат Бойчо да бъде и пребъде името му светло и славно Господне. Да ни радва всеки ден с божественното си присъствие! Да се множат пачките евра и златце в божиите му покои . Амин!

121

Лили

преди 10 месеца

А бе Гешев ,я кажи кошаревския ви свидетел мутресата Ивайла що бега през задния вход на Прокуратурата от журналистите, след даване на ,,показанията" - лъже показанията а?Лъсват ,чак блестят нещата,кой е на ти с мафията

120

Нели

преди 10 месеца

А бе Гешев нещо за паричните потоци за тая прословута къща в Барселона ала - бала да кажете Ц- нищо,а да ни покажете като свидетел Борислава любовницата- майка на детето на Борисов ,ала - бала Ц - нищо, а мутресата Ивайла,като какъв свидетел се явява,ала- бала ,да брани третия си мъж с ,,бизнес" рекет Ха ха , ха а поздрави от Черепа имате ли ? Ей голяма ала- бала сте

119

До 125

преди 10 месеца

Така е. От Барселона наистина нищо няма да излезе. Няма Уличаващи документи. Къщата винаги е била фирмена!!! Наказват го заради своеволието Турски поток.

118

Така

преди 10 месеца

Е защо само на Бойко? Кога на Петков, Василев, а на самия Радев?Всичките те заедно съсипаха държавата.

117

Младияпремиерсхарема

преди 10 месеца

От острови и, яхти, самолети, имения ще паднат на малки килии и трошене на камъни:))))

116

Младияпремиерсхарема

преди 10 месеца

ББ и слугите му всички в затвора и да връщат всичко на народа:))))

115

дедо Ташунко

преди 10 месеца

става интересно, Бойко ще се надри.ка от страх.