24

Анонимен

преди 10 месеца

Не гледам кой какви *** хвърля! За всичко си имам място. Както и за всичко си има хора!

23

Котка

преди 10 месеца

До Iordan Ivanov Така ще е, докато си изхвърляте по кофите токсичните отпадъци. Който никога не е изхвърлял батерия с битовия *** може да се обажда, другите - не! И да бяха само батериите...

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ха-ха. Да очакваме ли същите картинки върху опаковки на храни, каквито и на цигарите? Щом 1/3 от набелязаните за затлъстели хора не усещат, че имат такъв проблем, какво значи? Значи, че се чувстват добре, и са готови за Ковид-24. Хи-хи.

21

Iordan Ivanov

преди 10 месеца

През 2018 - 2019 след сигнали се наложи проверки около ЛОНДОН.Попаднахме на bad death music terror inside packhouses !!! Терористи активираха черно и сиво чумни масови убиици след жесток черно чумно активен музикален терор.масовите убиици се виждат снимани вкл с вътрешно заводските камери. Сниамни са екземпляри с размери от десетки сантиметри до десетки метри на дължина. Експерти да огледат пострадали от масови убиици вкл РИШИ СУНАК. Попаднахме на ферма с поразени с ракови маркери вкл българи

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Warnings Всичко е вредно вече, не може да се опазиш от всичко :)

19

Warnings

преди 10 месеца

Много опасни увреждания може да получите от МОБИЛНИ телефони вкл смартфони.ПРодават със ЗАРИБЯВАНЕ милиарди претъпкани със специални диверсионно терористични оръжия вкл дигитално холограмни.КАнцерогенни оръжия има вградени в лични карти,паспорти,свидетелства за правоуправление издавани нагло престъпно от МВР последните години.Експерти да проверят кои престъпници нареждат вграждане на оръжия вкл дигитaлно хологрмани и черни терористични в лични документи и с каква техника. Warnings about 5G !!!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Ако се тъпчиш само с захарни изделия, нормално е да качиш килца, то това е бяла отрова захарта, но за сметка на това изтипосват солта като отрова, което също е правилно, но солта е част от организма на човека, докато захарта не е :)))

17

Iordan Ivanov

преди 10 месеца

Последните години населениеот на България се отравя с хлор токсични канцерогенни разтвори течащи от чешмите вместо ЛЕЧЕБНА ПИТЕЙНА ВОДА.Престъпниците от РЗИ глобяват зверски ако питейните води не са отровени с хлор токсични отрови. Засечени са хиляди пъти над допустимите дози отрови в вода вкл в поликлиники. Геохимични тестове показаха наличие на КАНЦЕРОГЕННИ вещества в водата. НЯма водопотребление отровите разяждат тръбите.ПОЛЗВАЙТЕ КАНИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА ЗА ГОТВЕНЕ !!!

16

Анонимен

преди 10 месеца

До Роза Моме то зависи и от гените, аз напримерно колкото и да ме хранят не мога да напълнея, но не съм и слаб, някой хора имат генетично предразположение към надебеляване :))) Също избягвам донякъде захарта, най-вредното нещо за човека :)))

15

Iordan Ivanov douser

преди 10 месеца

Warnings about 5G black death and cancer digitalization !!!От 1972 година проучвам причинители на забоплявания. За трайно увреждане на милиони деца в много страни вкл у нас ползваха ХЛОР ТОКСИЧНИ водни разтвори. Обгазяването на детски ясли и градини с хлорни газове причинява над 90% от респираторните увреждания. След неправилно лечение жертвите получават бронхити,пневмонии,астма,диабет и ...Тестове в детска градина в Дружба Плевен доказаха вредата от хлор токсичните уж" дезинфекции"..

14

Роза

преди 10 месеца

Винаги съм се придържала към правилото,че всеки трябва да тежи толкова кг.,колкото сантиметри е ръстът му над един метър.Досега не съм боледувала от нищо сериозно,благодаря на Бог!Винаги съм се чудила как така умни и интелигентни хора се оставят да станат като лоени топки.Толкова ли нямат понятие от здравословно хранене?!Или нямат воля,за да се ограничават в яденето?!"Човек яде ,за да живее,а не живее,за да яде!"

13

Тлъста пура

преди 10 месеца

Ако се прегледа статистиката на пациентите с рак на белия дроб, се оказва че при 30-40% пушачи, повече от половината болни с такава диагноза са непушачи. Тютюнопушенето повиша риска с не повече от 5%. Пушенето е вредно по-скоро за джобовете, отколкото за белите дробове.

12

Анонимна

преди 10 месеца

Подкрепям коментара на Joan. А моят коментар е, че всякакви хора умират от рак - слаби, с нормално тегло, леко закръглени, дебели, непушачи, пушачи, алкохолици, въздържатели, млади, стари. Така че е относително това заключение на учените. И вместо да правят статистически заключения, да се впрегнат да мислят как медицината може ефективно да се бори с рака и затлъстяването.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Дебелее се от много неща, но диетата е на първо място. Фруктозата е отрова. Директно причинява инсулинова резистентност. Намирате Dr. Robert Lustig и гледате какво говори. Стресът също влияе и там медитация може да помогне.

10

гнус

преди 10 месеца

Няма как някой да ме убеди,че трябва да харесвам дебели.Гадни са ми.Грозна картина като цяло.Да харесваш дебели е извращение.

9

Joan

преди 10 месеца

Стресът, обездвижването и ангажираният живот толкова натоварват хората, че те не могат да отслабнат. Дебелее се от стрес. Познавам много слаби хора, които ядат много, но не пълнеят. Просто някои хора се раждат здрави и с добър метаболизъм, а други не.

8

Иван

преди 10 месеца

Жените харесват мъже с широк ханш, тесни рамене, голо теме и голям корем.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Да си дебел, значи да си болен, не знам какво хубаво намират в това :)))

6

Анонимен

преди 10 месеца

Нали не е лошо да си дебел? Една купчина реклами с китове потръскващи меса. Сега изведнъж - било нездравословно?!? Кое от двете? Може ли по-ясна политическа линия за спазване?

5

Анонимен

преди 10 месеца

Ами сложете им надпис на дрехите, че над ХЛ причинява рак и някоя подходяща картинка с агонизиращ делак.