16

Анонимен

преди 10 месеца

Русия не трябва да се връзва на лъжите на САЩ! САЩ съществуват благодарение на лъжата и измамата - евроатлантическите центости! Мачкай Вова евроатлантиците, унищожавай ги до крак!

15

Дуло

преди 10 месеца

Има една стара българска поговорка, която в момента руснаците я преподават на американците. "Като не щеш мира на ти секира".

14

Парадокс

преди 10 месеца

Това е ТРЕТИЯ нарушен договор касаещ ядрените оръжия между САЩ и Русия ...и ПЪРВИЯ нарушен от руснаците ....... Нямаше кой знае какви драми при едностранното от САЩ нарушаване на първите ДВА договора ... защо да има точно пък сега ? През 2018г. Тръмп обяви едностранния отказ на САЩ да изпълнява Договора за ядрени ракети със среден обсег, за да си завършат разработките на своите модели които САЩ смята да разположи в партньорите на НАТО в Европа ... Буш прекрати другия договор. Е, и ?

13

ОВчу

преди 10 месеца

Тоест, всичко което правят Щатите е "отговорно и законно", а всичко което правят Русия и Китай е "незаконно и безотговорно"!? Смешници, дори краварите вече не вярват в законоста и отговорноста" в действията на Щатите!

12

Кириакос Мицоракис

преди 10 месеца

Въпрос, коя е най-голямата фалирала страна в света в момента? Отговор сащ. Само безконтролното печатане на салфетки наречени долари ги предпазва в момента от банкрут.

11

Сделка с дявола

преди 10 месеца

вече никой не иска!

10

До 11

преди 10 месеца

Русия, технологично 120 години назад, е силен враг?!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Когато политическите отношения са на ниско ниво, а напрежението е високо, пиндстанците считат, че както обикновено могат да се опитат да преметнат контрагентите.

8

Гъ

преди 10 месеца

Вече никой няма интерес да спазва никакви договори със САЩ . За добро или за лошо.

7

реципрочност

преди 10 месеца

Ще ви учат на значението на тази дума. Започват да усещат на къде духа вятъра. Дядката може и да изкара до догодина (ако не падне от по-високо), после ще предлагате, сега се учете!!!

6

Бъ

преди 10 месеца

Аз предлагам да отидем в гората и да предложим на мечката там да спре да яде мед, защото може да получи кариес.

5

Анонимен

преди 10 месеца

А очаквамш от янките да ни спасят от рашките :)))

4

бахур

преди 10 месеца

Лицемерие всемирно.....

3

Анонимен

преди 10 месеца

Що тъй,да дават напред. Нали са номбър уан,или май не са?

2

ДА има баланс

преди 10 месеца

Москва трябва да раздаде ядрените технологии на всички желаещи от Южна америка и Африка - за да има има смисъл! Да се запази отношението брой участници/брой ядрени глави. иначе сама РУсия срещу всичките наглосакси и то с ограничен арсенал - типично менташко западно е!

1

Москва не вярва

преди 10 месеца

на лъжци. ( И Натото както го бяха обещали... )