27

Анонимен

преди 10 месеца

Тук всичко е на принципа"ти на мене, аз на тебе".Вече е крайно време да се изработи една гилотината, не по държавна поръчка а по поръчка на народа.Тия забравиха, че има останал народ още на таз територия.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Само човек, който усеща или знае, че скоро ще умре, харчи безразборно и по много, ако има де. Пък от държавната хазна, куче влече тир и следа няма.А на народа, чарвата му куркът на гладно. Ако бай ГAHЬO беше жив а не книжен герой, щеше да каже:"всички са маскари".

25

Анонимен

преди 10 месеца

Само човек, който усеща или знае, че скоро ще умре, харчи безразборно и по много, ако има де. Пък от държавната хазна, куче влече тир и следа няма.А на народа, чарвата му куркът на гладно. Ако бай *** беше жив а не книжен герой, щеше да каже:"всички са маскари".

24

Анонимен

преди 10 месеца

Само човек, който усеща или знае, че скоро ще умре, харчи безразборно и по много, ако има де. Пък от държавната аз на, куче влече ти и следа няма.А на народа, червата му куркът на гладно. Ако бай *** беше жив, щеше да каже:"всички са маскари".

23

анонимен

преди 10 месеца

А КОЛКО ПАРИ ОТ ТЕЗИ ИЗСИПАХА ДА ПОМАГАТ НА БИЗНЕСА.? НИКОЙ НЕ ПРАВИ СМЕТКА. НЕ МОЖЕ НА ГОЛЕМИ ФИРМИ КОИТО ОТЧИТАТ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ ДА ИМ ПОМАГА ДЪРЖАВАТА. НЕ Е СПРАВЕДЛИВО. ТОВА СА ПАРИ НА НАРОДА. ХЕМ ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ ХЕМ ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА. ИМА НЕЩО ГНИЛО.

22

Анонимен

преди 10 месеца

БСП НЯМАТ право на мнение от краят на 1989 година така че ...................

21

Инспектор НАП

преди 10 месеца

Задължителна проверка от Сметната палата. Повече от4 млрд.лева са похарчили.

20

хаха

преди 10 месеца

само нинова може да има информация която никой друг няма , така беше и с мая общата и вижте в сега къде е :) та въпроса ми е : нинова кога ?

19

Славка

преди 10 месеца

Със спестяванията на Буци,ще възкръснем,като феникс от пепелта!Всичко през май е кьор фишек за послушната и кротка рая!Не правителство,а съд и затвор трябва!

18

Весо

преди 10 месеца

Това е капка в морето от крадливи,алчни и недосегаеми български политици!Коня умря,ние плачем за юздата!Не се ли събудим,сме живи погребани!Чакат ни сладки сънища с дебела и тежка тояга!

17

Анонимен

преди 10 месеца

До 19: обратно минималната пенсия е повече от нетната заплата. Такова нещо незнам да има в цял свят. Не за сумата, а за това че е повече.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Като направиха Мин заплата по-голяма от пенсията, така ще е, това са 2 млн пенсионери. Няма как с осигуровките да се покрият разходите, отделно че голяма част от фирмите пишат на минимална, а трябва да е минимална за длъжност. Под един каква си сина за един каква си длъжност да няма. Тогава вече нещата ще се пооправят. Сега може да си ИТ и да те пишат на минимална, няма проблем легално е.

15

Хм

преди 10 месеца

от тяхното правителство на БСП с промянкаджиите изчезнаха 9 милиарда пък БСП нищо не питаха. Що така?

14

Анонимен

преди 10 месеца

Румен Гечев - некомпетентен и с нисък морал . За да компенсира всичко това е крайно агресивен . Добре , че го издигат 8 пъти за депутат , няма друг който да навреди повече на имиджа на комунистите , със Нинова ще успеят да ги доведат до под 4 %

13

Анонимен

преди 10 месеца

Гечев скрий се бе човек , един път ти се размина няма вечно да ти върви . Предния път се барикадира в парламента , но оцеля . Този път ще има да си мечтаеш да те пратят в Централния

12

Анонимен

преди 10 месеца

Точно комунистите начело с Гечев не би трябвало да питат , те раздаваха парите . Това е пълна шизофрения - първо раздават , след това питат къде са отишли парите . Нинова беше икономически министър , а Гечев оглавяваше бюджетната комисия . Нинова изглежда като добър ученик на тандема Жан Виденов / Румен Гечев /апропо последния защо не е в затвора/ , така че очаквайте 3000 лв за долар .Това комунистите го могат

11

Агент Економов

преди 10 месеца

Гечев да не пита , а да каже къде изчезнаха спестяванията на българския народ през 1997 . Тези комунисти нямат равни по наглост . Вместо да пита Румен Гечев би трябвало да си седи кротко в килията при бай Ставри

10

Анонимен

преди 10 месеца

ЧЕрвените кхмери пак ни обраха!! Държавата е ограбена!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Глупости как ще харчат от сребърния фонд като това е забранено

8

Анонимен

преди 10 месеца

До Урсула - И как точно "го направиха", би ли обяснила Урсулоу!