32

Бай Дрън

преди 10 месеца

Хаха, статия за наивници. Ако търсите престъпник патриот, то напишете статии за Зеленски и Байдън. И двамата се правят на патриоти, но са и големи престъпници.

31

Не само

преди 10 месеца

Въздигна американската!По-голяма мафия от натовските у.репки няма!

30

УМЕН

преди 10 месеца

"Тези връзки са прекъснати, но продължават да съществуватИсках да гласувам, ама нямах желание.

29

Анонимен

преди 10 месеца

"Тези връзки са прекъснати, но продължават да съществуват." - авторът на статията е от тези мета-физици според които Украйна хем няма как да спечели войната, хем със сигурност ще я спечели.

28

SS

преди 10 месеца

Войната си е война,бизнеса си е бизнес ! А войната сама по себе си е много,много голям бизнес ! А аз отново съветвам всички Въоръжавайте се !

27

Анонимен

преди 10 месеца

Патриотични престъпници! - това вече е култово.

26

Adam

преди 10 месеца

ами сътрудничат си защото са един народ:)

25

Анонимен

преди 10 месеца

Хе, хе, прочетохте ли, че украинските служби за сигурност казали на престъпниците да преустановят дейността си след нахлуването на Русия? Какъв синхрон, какво доверие и лични срещи означава това! Украйна е била прогнила отвсякъде.

24

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Що не са мобилизирани,а са на интервью тия патриоти?Спецслужбите им казали да спрат да сътрудничат с руснаците)))?Александър от мафията които ходи да събира дългове-тоз трябва да е с акъла на Виталий кличко.На такива им казват "Торпедо"нямат никаква ценност в иерархията на мафията!

23

Анонимен

преди 10 месеца

"Мислите ли си, че няма да ви намерим когато избягате в САЩ и Канада?" - Коя личност от главата ти *** пратиш, да ги търси? Наполеон? Джеймс Бонд? Коя травма от миналото ти ще се прояви сега?

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ох, малеее! Видях смешното интервю вчера. Станали били мутрите ... Петриоти! Давали пари даже! ВИЕ БОЛНИ ЛИ СТЕ, БЕ! Мутрите не са някакви хайдути от романите. Мафията буквашнонживее на мизерията на хората. Сега мафията прави луди пари. Кой мислите изпълнява контрабандата на горива и ресурси от Русия за Запада? И о даа! Има контрабанда и то сериозна.

21

гдБОБсчушки

преди 10 месеца

Одеса е доста по-голям град от София и на фона на руско-украинската мафия, дори само от района на Одеса, представителите на тиквената държавна мафия изглеждат като жалки мишоци.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Одеса си е Одеса-мама, а Copoc ци е Copoc. Вчера Copoc каза, че иска да огъне арката на историята в нужното направление.

19

Вече е сте осветени

преди 10 месеца

За всички вас продажни сopocoиди има създадени база данни, снети сте отдавна и разкрити по вашите коментари и лайкове във Фейсбук, всичките сте навързани като черва защото се подмазвате на Киро, Кокорчо, Мирчев и подобни във ФЕйсбук. Вече знаем с точност къде живеят бъдещите министри, за пример Тодор Тагарев в едно апартаментче, сам е пуснал снимка на снежен човек пред блока си, сам е пуснал снимки на семейството си. Мислите ли си, че няма да ви намерим когато избягате в САЩ и Канада?

18

Вече е сте осветени

преди 10 месеца

Някакъв откачен се опитва да заплашва Възраждане, като дори не подозира, че опасността за фашизираните изобщо не идва от там. Щял да търси оръжие, а ние отдавна имаме, тренираме как се стреля легнал в кал, сняг, зад прикритие, как да настроим оръжието за далечна стрелба. Вие наистина ли си мислите, че аз ей така ще отида в Украйна с роднините ми и ще загинем за да правите вие лесните пачки? Ей, ало дрогирани ***, вие сте далече от реалността!

17

А са де

преди 10 месеца

Истинската руска армия дойде ли в Донбас или още я няма? Видяхме наемници, тиктокъри, затворници и неква сбирщина разпасани алкохолици. Ще идва ли истинската руска армия и изобщо някога имало ли е такава?

16

Космонавт

преди 10 месеца

Най силна е русофилската мафия. 5-6 оп-ика-ни дърти петоколонници, изпращащи си използваните памперси един на друг, за потвърждение, че не са се пренесли в тринадесета плътност.

15

Бай Чеп

преди 10 месеца

"Война войной, а обед по расписанию".

14

Анонимен

преди 10 месеца

Българската мафия е по-силна и от двете.

13

СМЕХ

преди 10 месеца

Блинкен им го тури на руснаците с речта си в Хелзинки. 15 месеца смех.