9

Анонимен

преди 11 месеца

Убитите на невинни при масови престрелки (4 или повече участника) в САЩ към този момент са над 300. Изпълнените смъртни присъди от Техеран на престъпници са 173. Какво реват от Амнести?

8

Анонимен

преди 11 месеца

Да, жестоки са законите за наркотици в Иран, но така и трябва да бъде. Наркоманията е страшно нещо и наркотиците погубват човешки животи. Така че браво на иранците.

7

Mda

преди 11 месеца

Одобрявам ! В САЩ около 11 млн. души са сериозно зависими от наркотици и генерират огромна престъпност в цяла Латинска Америка.И не само Иран - ОАЕ ,Саудитска Арабия , Катар , дори демократичен Сингапур също имат смъртна присъда за наркотрафик !

6

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Няма какво да ги жалите тези от наркобизнеса. За подобни типове да се прави същото още на място, веднага щом бъдат хванати и проявите им доказани. Няма смисъл да ги хрантутиш и поиш докато мине делото, че и години след това в затвора.

5

Анонимен

преди 11 месеца

В България нема нито един екзекутиран за наркотици :)))

4

Анонимен

преди 11 месеца

"Амнести Интернешънъл" не преде и тъче в Техеран. Да си мълчат, там думата имат аятоласите.

3

АнонимеН

преди 11 месеца

СЛЕД РЕЖИМА В МОРДОРСКВА И ИРАНСКИЯ РЕЖИМ СИ ЗАМИНАВА ТОВА Е ВЕЧЕ НЕИЗБЕЖНО СЛЕД КАТО ДАВА ОРЪЖИЕ НА ТЕРОРИСТИЧЕНИЯ РЕЖИМА В МОРДОРСКВА

2

АнонимеН

преди 11 месеца

НАЙ-ОБИКНОВЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ЧИСТКА)! ВСЕКИ КОЙТО Е НЕУДОБЕН ЗА РЕЖИМА МУ ПРАВЯТ МНИМ ОБИСК И МУ НАБИРАТ НЯКОЕ ДРУГО КИЛО ХЕРОН И АЙДЕ 1 ПО-МАЛКО ОПОНЕНТ ЗА РЕЖИМА НА АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ!

1

По същество

преди 11 месеца

Талибаните на САЩ за това ли нападнаха? Те от наркотици печелят, а САЩ им оставят оръжие.