29

А във ФАЩ 200к умре

преди 10 месеца

Ето видео от градовете в САЩ! Цели квартали с наркозависими бездомници, които са буквално зомбирани. Това е по страшно от зомби апокалипсис. https://youtu.be/Bi1Kf-1qd6Y

28

Ларавел

преди 10 месеца

Кво става ако подхвърля на комшията и звънна на куките, като съвестен гражданин, родолюбец и патреот?

27

Таня

преди 10 месеца

Иран вървели напред LOL хахахаххага

26

Аятолаха

преди 10 месеца

Пращам ги при Аллах да ги съди! Кво да се занимавам с друсалки!

25

дабре де

преди 10 месеца

а у нас кога , или ние сме европейци и широко скроени ?

24

SS

преди 10 месеца

Тук за нац.предателство кога ?

23

Deep Zone

преди 10 месеца

Таня, няма как да убедиш овчо славянин, че там е лошо, той иска там да живее заедно с любимите си изрожденци :) Славянче, имаш ли олтар на Путин да се молиш там за победата на "братска" Русия?

22

до таня от славянин

преди 10 месеца

Сигурно и в Сингапур е така щом и там за притежание на наркотици те пращат при Свети Петър!? Сингапурските власти като не си им симпатичен ти пращат ченгета, те ти ''намират'' пакетче наркотик и хайде на въжето! Доста си кухичка в кутията!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Не виждам никакъэв проблем в това? Ако имаше смъртно наказание за наркотици, просто нямаше да купувам или продавам наркотици? Толкова е просто! Не съм чувал за по-лесен начин да се предпазиш от смъртно наказание! А С АСАНДЖ КАКВО СТАВА!

20

Таня

преди 10 месеца

Много хубава система. Властта решава, че не те харесва, влизат ченгетата у вас, хвърлят едно пакетче - шааат главата. Супер готина идея, разбира се, с възторг приета от типичния български овчо :)

19

до 16 от славянин

преди 10 месеца

Дълбокозоновия!!! Знаем че от вашата порода сте много дълбоки отдолу!

18

Да

преди 10 месеца

Така се прави а у нас ги пускат под гаранция .

17

Посолството

преди 10 месеца

Това е много лошо ние у нас си думкаме по 20000 и му викаме разчистване между банди. Иранците са смешници.

16

славянин

преди 10 месеца

Сега демократичните д.г.нрати ще зап.рдят какви ''безчовечни диктатори'' управляват Иран и Китай - как могат да екзекутират ''добрите и цивилизовани'' търговци на наркотици!? Заслужават единствено демократични адски санкции!

15

Deep Zone

преди 10 месеца

Предлагам да пратим късопишата Копейка там, ще се чувства в свои води, като го отстрелят за корупция и харчене на държавни пари за вила :) А и там му е мечта да живее, както и на всеки просст панелен ***- да има строги закони и да няма свобода на изказа!

14

АнонимеН

преди 10 месеца

РЕЖИМИТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН СИ ПОДПИСАХА СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ СЪС ДАВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ ЗА МОРДОРСКВА ТЪЙ, ЧЕ АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ И КИМОВЕТЕ ГИ НЯМА ВЕЧЕ! РЕЖИМА В МОРДОРСКВА НЯМА ДА ОСТАНЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ВЕЧЕ :)

13

Светулка

преди 10 месеца

Да Ви светна, че всяка държава си регулира тази стока, и големите си затварят очите защото на всеки властимащ още една джипка не е излишна или ако трябват пари за бляк бъджет - нещо настрани, като секретни програми те също се финансират така. Това, че тези екзекутирват ...означава на практика че не искат евроатлантическо "влияние" ....! Така се разбира от високо. Затова акато не искат, ще се скарат с Ирак и ще се самоизбият и готово. Така се работи.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Тук те ни екзекутират по пътищата.

11

АнонимеН

преди 10 месеца

ПО ДАННИ НА АМНЕСТИ ВЪВ ИРАН СА УТРЕПАНИ 100 ДУШИ ПРЕЗ 2022-РА ВСЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ НА РЕЖИМА НА АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ КАТО В ТЯХ ПОЛИЦИЯТА ВСЕ НАМИРА НАРКОТИЦИ :D НИТО РЕЖИМА В МОРДОРСКВА ЩЕ ОСТАНЕ НИТО СЛЕД ТОВА И ТОЗИ НА АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ ! РЕЖИМА НА КИМОВЕТЕ СЪЩО НАСТЪПИ МОТИКАТА СЪС ДАВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ НА МОРДОРСКОВИЯ И ТОЙ СЪЩО СИ ЗАМИНАВАТ! НИТО ИРАН НИТО СЕВЕРНА КОРЕЯ ИМАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ МНОГО БЪРЗО !

10

Samo minavam

преди 10 месеца

Само ако дойдат в Бг, ще се чудят, откъде да почнат