41

До георги

преди 11 месеца

нарича се функционална грамотност - да можеш да разбираш това което четеш. Ще го обясня ако не си схванал - сутринта са изстреляли 10. После през ноща са стреляли още. Свалени са 30. Не е казана бройката на вечерните. Вярно има пропуски в българското образование щом имащ трудност в разбиране на сложно съставно изречение...

40

георги

преди 11 месеца

"Бяха изстреляни поне 10 ракети "Искандер" вчера сутринта, през нощта руснаците стреляха от Каспийско море с ракети, унищожени са поне 30 от тях.Без коментар

39

Да допълня...

преди 11 месеца

До до 17 21 Руската икономика е в растеж , но Русия ката цяла е в падеж. Отритната от всякъде , никога няма да бъде същата.

38

Анонимен

преди 11 месеца

При Десет изстреляни Искандера са свалени 30 ????? Тоя за мало умни ли ни мисли????? Тоя от Карлуково ли са го изпуснали????

37

Така е ..

преди 11 месеца

Путин няма какво да чака. Капитулация и репарации. Да му дойда акъла, че войната е немислима. Явно е забравил за загиналите 27 милиона руснаци през ВСВ.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Пак ли този, който доказано лъже?!?!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Пак ли го изровихте този!!! Давай, Вова!!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Сега братушките като напукат канчетата на украинските нацисти, ще ги размразят преговорите и даже ще ги кипнат :)

33

Джо Бидона

преди 11 месеца

Ще се бием с Русия до последната укра!

32

Тонката

преди 11 месеца

Запада си сложи таралеж в гашите с тази Украина

31

Анонимен

преди 11 месеца

Е тя тая контраофанзива уж щеше да бъде пролетна,а то май и за лятна не е сигурна,да не говорим изобщо дали ще има такава.Всички са наясно,че това ще е краят на украинците и за това не смеят.Обаче парите свършиха и това също е едни край.Без парите от запада нищо не става,а дали някой още иска да се набутва в тая бездънна яма,едва ли.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Това много прилича на контраофанзивата на Германия през Втората световна.Все ще започва и руснаците били разбити,нямали сили а се озоваха накрая в Берлин.Тия приказки за контраофанзиви са за повдигане духа на народа и скриване на истината за колапса на бандеровците.Ситуацията в Украйна хич не е толкова розова колкото ви я представят.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Май няма да има укроофанзива ами ще има руска офанзива.Тоя локум с великата офанзива укрите го разтягат от половин година.В момента в който руснаците разберат че ги лъжат с тая офанзива ще започнат те своя.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Каква " контраОфанзива" бре? Те Руснаците им унищожиха " изпросената техника от чужбина ,още преди да са тръгнали Урките!-:))) Русия познава като кътните си зъби Украйна! Гърмят складове,летища с боеприпаси и оръжие!-:)) Победата ще е за Русия!!!-:)) Само стойте и гледайте!!

27

До до 17

преди 11 месеца

Да, в руската икономика значително се е увеличило производството на бомби, муниции, бинтове, превръзки, ковчези, надгробни паметници, и големичерни пластмасови торби !

26

Анонимен

преди 11 месеца

2014та като избивахте руски деца в Донбас не ви беше жал. Сега като се обърна палачинката и взеха вас да трепят се разциврихте. Лицемерни сте. Русия ще ви смачка.

25

Анонимен

преди 11 месеца

А не ви ли се струва, че се стреля именно там, където отиват най-съвременните комплекси?

24

Анонимен

преди 11 месеца

Аз на очите си ли да вярвам или на онова което е написала мисирката С.С. Огромни взривове в Киев видях сутринта има материали в Телеграм канала колкото искаш. Не знам кого заблуждават нашите медии и Украинската пропаганда като има достатъчно източници да разбереш истината. И това беше най големия виц за предстоящата голяма контраофанзива на Укрофашистите. Скоро обаче ще видим Руско настъпление поне на три направления.

23

Полковник

преди 11 месеца

Тея месеци руснаците не си губиха времето а изградиха четири линии на отбрана по целият фронт.Освен това в резерв в тила имат 150 хиляди войници готови да реагират на всеки пробив във фронта ако въобще укрите успеят да пробият.Почти всички военни сателити на Русия са насочени към Украйна,пиле да префръкне ще знаят на минутата.Никакъв шанс за офанзивата ако въобще има такава някога.

22

рр

преди 11 месеца

Не е имало преговори че да бъдат замразявани...Какви ги дрънка тоя